"AMEN VAD SKA JAG GÖRA, JIMMY?!"

Bjuder på ett skönt vredesutbrott så här på tisdagen!




What to do, what to do?

Ja, nu ska Samantha smita iväg på spanska och jag ska sitta här i en timme och vänta. Denna oerhörda tristess är obeskrivbar.

Aha! Jag har nu övertalat Samantha till att smita från spanskan en halvtimme tidígare! Victory is mine! Vi ska ner på bokhandeln sen bär det av mot mitt hem för att arbeta med lite historia.

Och just, nu är det driftstopp inatt igen, spänningen är olidlig! Kommer det lyckas denna gång, eller kommer de åter att bli hatad av de svenska bloggfolket? Eller nej. jag missuppfattade allt. Det var inatt det stängdes. Varför gjorde de det? Vad är skillanden? Åh, alla dessa frågor utan svar.

Just ja, jag försov mig imorse, men detta gjorde inget ty lektionen jag skulle till var inställd. Tyvärr så botade inte detta stelheten jag dras med. Jag skulle behöva en helkroppsmassage samt en vecka av sömn. Det skulle sitta fint, må jag säga!

Och sen så vill jag informera om att den stora prövningen snart startar, Phäntie and I ska nämligen göra en detox! Vi startar efter valborg...
Kommer hålla ständig uppdatering här på bloggen, så du, min tappre läsare, kommer vara mäkta less på mina patetiska försök till bättring, men jag behöver ändock ditt stöd och din mjuka barm att luta mig mot när motgångar piskar mitt mod.

Men nu retrerar jag, för en kort stund, för att inte verka långdragen. Tack för mig.

Lördag, det nya måndag?

Igår åkte jag och Eken till bollnäs och köpte lite smått och gott, sen hämtade vi upp Ekens lillebror för att sedan äta på max. Vi åkte hem och tvättade, jag diskade och städade en del och vi har börjat överväga att investera i en diskmaskin för att slippa det eviga grälet om vem som sak diska och sen vem som har fuskdiskat!
Vi avslutade kvällen med chips, tv- och dataspel, riktigt trevligt.
Gårdagen var en helt okej dag.

Idag är inte en bra dag.
Någon gång på natten gick Ekens lillebror på toaletten. Han tassade inte så ljudlöst, så jag vaknade till, men gick sen och han la sig och somnade om så då kunde jag också somna om. Däremot så var han återigen uppe vid fyra, och då hade han andra planer. Då hade han fått sin sömnkvot och tyckte att det var dags att hitta på något. Eken övertalade honom till att lägga sig igen, något han faktiskt gjorde. En timme senare så ville han lyssna på sin cd-freestyle och det började skrammla lite, men åter igen så var Ekens ord lag, och han fick kapitulera till soffan igen. Efter att detta pågått lite från och till så tog ängeln Eken på sig ansvaret att hämta tvätten i tvättstugan som vi lämnat sen kvällen före. Den lille brodern fick stanna kvar i lägenheten med mig och jag tror att han kunde känna av min sinnestämning och frågade- Tycker du att det är kul att jag är här idag, Sanna?
Jag svarade att - Ja, om du sover en stund till så!
Och mycket riktigt så somnade vi båda två en stund till, och Eken gick också och lade sig. Dock dröjde det inteimage301 länge för de båda gick upp. De skulle ut i skogen idag så de började gör matlådor och äta frukost o.s.v. Den lille brodern fick också äntligen lyssna på sin cd-freestyle, och mora träsk är tydligen hans favorit eftersom han kunde sjunga med så tydligt och högt. Observera att jag fortfarande försöker sova då detta pågår. Tillslut ger de sig ändå iväg och jag kan somna och sova som aldrig förr! ...
I en halvtimme. För då ringer telefonen.
Men då gjorde jag något jag anser mig ha full rätt till- JAG STRUNTADE FULLSTÄNDIGT I ATT TELEFONEN RINGDE! A small victory on my part...
Men säg den lycka som varar för evigt, nu sitter jag är och om 1,5 timme ska jag till jobbet. Min nacke har aldrig varit så här stel förut och min hals sticker lite retfullt och vittnar om att en förkyldning strax ska bryta ut.
Not a good day...



Någon som erbjuder en sovplats?




Ingen reklam tack!

Jag fullkommligt kvävs i reklam.. Jag tog några artisktiska bilder för att verkligen förtydliga detta, där jag verkligen ligger och krälar på golvet bland all reklam. En av dessa bilder jag bjuder på är även komplett med dubbelhaka och allt, enjoy.


image295
Det gör mig så oerhört upprörd att få ointressant reklam så att jag kom på att jag kanske ska sätta upp en sån där surkärringslapp- Ingen reklam tack. Men då skulle troligen vårt brevinkast rosta igen. Och förresten så gillar jag att få vissa lappar, intressant reklam, som ica eller konsum erbjudanden eller kanske ett jyskblad? Detta skulle jag ju gå miste om då jag sätter upp en sån lapp, något jag inte vågar riskera.
Och det påminner mig, ska kolla upp vad Jysk har att erbjuda tills imorgon, oh happy day!
Lägger även upp lite bilder på vinkvällen i torsdags som var oerhört mysig!



Vill avslutningsvis lägga upp denna bild då jag lyckas med att täcka upp hela min vän Sara, mycket nöjd med med mitt försök att stjäla all uppmärksamhet! Det riktigt syns vad nöjd jag är! Tack för mig!

image300



Äntligen!

Ja imorgon är man ledig, och då bär det av till Bollnäs, men först sovmorgon och äntligen får man umgås med Eken, vi har nämligen avlöst varandra hela veckan.
I helgen kommer Ekens bror vara här och jag ska jobba som vanligt så det blir fullt upp, men skönt att slippa plugget iallafall!
Nu har jag också ansökt om att få läsa upp min matte C kurs nästa termin, trots att jag tar studenten nu till sommaren. Men sånt är livet, jag har reducerat matte D & E eftersom det var svårt att hänga med i matten och kräkas samtidigt (hade magkatarr för ett år sedan), och fick ig i C matten, så nu är det bara att plugga upp skiten. Jag är inte ett stort fan av matematik, så NV var väl inte det smartaste valet, men jaja, jag skyller allt på min mor som intalade mig att samhälle absolut inte var något att gå... Jag blev så lurad! Det hade varit 1000 gånger bättre för mig som nog är lite mer utav en samhällemänniska. Men nu får jag iallafall mina data-kurser så det gör mig glad!
Och hade jag gått samhälle hade jag ju gått miste om ett gäng med goa vänner, så det går väl jämnt ut!

Men, det blir en fylle vecka och en tjusig liten hatt i början av juni iallafall, så det skålar vi för!

image289

Fi fan vilken dag!

Jag har sagt det förut och jag säger det igen, I don't like you Monday. Skoldagen var fylld med krävande ämnen som sög all koncentrationsförmåga ur min lilla förvirrade hjärna, så när halva skoldagen var slut så var jag alldeles skakig i kroppen, något som inte kunde botas av vare sig köttbullar eller en kopp varm choklad.
Åt även en glass idag, men det tillät jag ju mig själv, visst gjorde jag?
Som sagt, så gick jag runt likt en nypenetrerad höna och skakade hela dagen, och genom att ha lyssnat på hypad musik i mp3n hela dagen så var jag en smula rastlös trots känslan av att vara slutkörd.

image287


När jag kom hem gjorde jag omelett, som dock mer liknade äggröra, och avnjöt den framför tv:n ihopp om att jag skulle lugna ner mig. Men icke fortfarande skakis så tänkte jag, fuck it! och svepte en red bull och började städa lägenheten istället. Så nu är det riktigt fint här men fingrarna slinter fortfarande på tangenterna och mitt lilla, kalla hjärta slår fort och i otakt. Varför? Jag satte mig ner och förberedde mig för en argumentationsuppgift på svenskan imorgon samtidigt som jag drack en kopp te och lyssnade på sån där avslappnande musik, men inte ens det fick mig lugn och harmonisk. What to do, what to do?
Nu har jag duschat och ska väl snart gå och lägga mig, men tvivlar på att jag kommer ha någon vidare framgång med att somna. Och det hjälper ju inte precis att jag är en smula mörkrädd och att Eken jobbar till ett inatt...

Jadu, måndag, jag måste erkänna mig besegrad igen. Gratulerar.

image288



"Det är friskt med fräknar!"

Ja, det är iskallt ute men solen steker, så hur löser man det! Jo, klurig som man är öppnar man altandörren och sitter på en stol inne i den varma sköna lägenheten och låter solen strålar snabba på hudcancern medan vinden viner förbi utomhus utan att störa mig det minsta! Jag är dock en rätt så otålig människa efter sisodär en kvart, men mina troga fräknar hade ändock vaknat och jublade över att sommaren var här. Tänkte på Lovisas gamla klämchecka klyscha, "Det är friskt med fräknar!" Och javisst, jag köper väl den då... För det är ju trots allt det enda beviset jag får på att jag har vistats i solen eftersom mina övrig pigment är deprimernade svårväckta!



Jag har även blivit utmanad av Eken att hålla mig ifrån godis under en längre period. Lite komiskt eftersom jag märkt att jag odlat fram ett sockerbehov hos Eken och att han ständigt plockar på sig diverse sötsaker och dricker oboy stup i kvarten, men han lever fortfarande kvar i den värld då han var den motståndskraftige och jag den svage! Själv har jag dragit ner på mitt godisbehov så jag tror att det kommer bli lite lättare att ge upp mina älskade små godsaker den här gången än alla de andra gånger jag försökt. Men man ska ju aldrig utesluta något helt för då blir det ju extra svårt att motstå, men jag tänker sluta med att köpa hem gigantiska godispåsar, och istället kanske nöja mig med att avnjuta en glass med Eken någon gång ibland då det är fint väder! En skottsäker plan! Bjuder på en bild då jag som vanligt svullar... Ser faktiskt väldigt grov ut på denna bild också, värre än vad jag är...eller? Bilden är ju ett år gammal också, sen är det ju dåligt ljus...hrm, jaja, enjoy!


Så, nu är det bara att hålla tummarna för att mina cravings inte ska bli allt för påfrestande!
Nä nu blir det stekta hamburgare, tack för mig!


Update: Åh, har nyss varit och tagit en promenad. Joggade lite igår också, känner mig fit,hehe! Känner ju att jag måste väga upp för bilden...

Mja, fuck it...

jävlar.. Var nyss och kikade om jag mindes rätt angående tvättiden, observera att jag var 99% säker. Men nej, det var igår. Damn... Jag gruvar mig inför Ekens hemkomst då jag måste bekänna mitt fatala misstag!
Men jaja, jag känner på mig att det kommer ordna sig, Christer Öhman gick just förbi med en gul påskfjäder i hatten, det måste ju båda för något gott!
Åh, jag streckte (sträckte?) just på mig och lyckades få till ett oerhört ofräscht, gurglande ljud i min hals. Kände att jag ville dela detta med någon, hoppas det värmde.
Men, ja det blir ju chicken ikväll till middag i alla fall, det kanske får den tvättsugne Eken på fall!
Detta får bli allt för tillfället. Adios

image284

All alone

Ja, nu har Phäntalonie flygit sin kos, och här sitter jag i min ensamhet!
Fick just veta att jag klarat ett prov som jag var väldigt osäker på... eller mailet var lite diffust men jag är rätt säker på att det betydde att jag fixade det. Skönt som fan!
Hur som helst så ska jag snart springa till tvättstugan för att försäkra mig om att jag faktiskt har tvättid ikväll... Jag har dock en mild version av fobi när det gäller tvättstugor. Det klassiska stället att bli mördad, våldtagen, rånad, you name it! Dessutom så kan folk smyga sig på en bland alla bullrande maskiner, nä fy fan. Sen är det allmänt jobbigt att tvätta, speciellt att hänga skiten. Tur att Eken kommer hem så man får hjälp! Nu måste jag springa iväg, men bjussar på ett klipp ur flashdance med denna grymma låt. Man blir så inspirerad till att röra på sig av den här låten! Kanske blir till att träna lite medans man väntar på att maskinen ska bli klar.... Jaja, enjoy!


Dagen efter...

Hallå, jag är tillbaka!!! Som ni våndats och längtat, eller hur?!
Hur som helst, igår var det vinkväll med Phäntie och Sara, mycket mysigt måste jag säga! Sara drog vid halv ett tiden men jag och Sam höll oss vakna till klockslaget vid namn fyra. Är lite seg idag, men ändå i god vigör! Nu ska jag och Phäntie kolla på Eddie Izzard och dricka te. Jag återkommer...

image283

Att vara instängd...

Nu måste jag vänta på Samantha igen innan jag får sluta. Och grejjen är att hemma kan man sitta framför datorn i timmar, men när man är tvingad till det så blir man alldeles slut i huvudet och vet inte alls vad man ska hitta på. Skänk mig inspiration någon!

Nostalgi



Hunger...

Att vara hungrig. Är inte det något som är oerhört tråkigt? Det får en att tappa koncentrationsförmågan totalt, och fyller ens hjärna med olika maträtter som man vill ha. Allt annat är omöjligt! Och inte nog med att man inte kan tänka på annat, det gör ju nästan ont också, magsäcken liksom kontraherar och vrider sig i brist på något att bryta ner, magsyran börjar istället ge sig på magsäcken eftersom den inte har någon föda att smälta.
Nu sitter jag här och väntar på att Samantha ska ha ätit klart, me...... Se där! Jag skulle säga att jag väntar på att hon ska ha slutat från sin mattelektion, men så säger jag ätit klart istället! Det är precis det här jag menar!!!
Ja, men åter till ämnet, för när hon har slutat sin lektion så ska vi gå och äta, äntligen! Jag längtar...
Jag skulle kunna skriva något mer, men jag kommer inte på något, det är som sagt mat som tar upp hela mitt sinne. Det är lite som att vara kissnödig och leta efter något, helt omöjligt! Det är fan höjden av frustration!
Smaklig måltid för i helvete... 

image282

What a diffrence a day makes...

Eller vänta nu...nej. Dagarna flyger förbi och jag står still. Fuck you, 24 little hours.

Men nu ska jag inte spy galla över min tillvaro. Jag har ju haft en alldeles förträffligt underbar dag! Först åkte jag till jobbet och tjänade ihop lite kosing, och som jag nämnt tidigare så trivs jag väldigt bra på mitt jobb, så hurra. Ekens bror Henrik kikade in med sin sambo Jossan och tog en kaffe undertiden jag åt min lunch. De var på väg till bollnäs, så de kikade in på vägen hem igen och tog ytterligare en fika, samt spelade lite xbox, så de blev sena kvällen innan de styrde färden hemmåt. Phänthie my puffin kom över och vi försökte ta tag i att redigera vårt projektarbete, men tyvärr så blev det mest att kolla igenom vårt material och skratta hejdlöst, tills jag tillslut fick nog och skjutsade hem fanskapet. Nu tar hennes cykel upp hela vårt kök, men hon skulle visst återvända imorgon. Då fortsätter vi med vårt lilla projekt och sen tar hon cykeln hem, förhoppningsvis är det ljust ute då så jag slipper skjutsa den lilla nyponrosen hem. Nu ska jag krypa till kojs
Över och ut.


image281

Är han framme snart, är han framme snart?!

Nä nu jävlar. Vill ha älsklingen hemma nu så man kan äta lite kebab och mysa i soffan! Har fixat en liten, liten present åt det lilla livet också. Get your ass home, Honey!
image279


www.tjuvlyssnat.se


Det ska ju låta bra också, eller hur:)


Ett riktigt pojkvänsmaterial

Lunchrum, callcenterföretag, Norrköping

Två killar ~20 står vid microvågsugnarna.
Kille 1: Ska du äta det där?
Kille 2: Ja, det var det enda som fanns färdigt hemma. Sambon hade inte lagat mat.
Kille 1: Du kan inte kalla din mamma för din sambo!


Finally!

Japp, sista terminen och det är fullt upp! Veckan har varit körig, men nu är det äntligen helg! Ska jobba imorgon kl11, men ikväll ska jag och Eken käka lite kebab och mysa, vi har båda haft dryga veckor!
Gjorde ju prov idag förresten, kändes som att det gick vägen, men man ska väl inte säga för mycket...
Nä nu ska jag plugga lite till innan Eken kommer så man verkligen förtjänar vilan i kväll och i helgen! Nu väntar luuugn...

image278



Sufjan Stevens - Johna Wayne Gacy Jr


done!

Oh, jag är underbar! Jag har nu sammanställt min uppgift och tagit en dusch. Nu ska jag ta mig ett glas vatten och sedan lägga mig för att plugga lite inför provet imorgon. Och förresten så kom Eken hem igår, trots allt! Jaja, Wish me luck!

Pschhh...

image277
Ja, det där kunde ha varit ljudet av en nyöppnad öl eller annan kolsyrad dryck, men icke. Det var ljudet av min kreativitet som sprang läck. Ja, nu har jag suttit här och snart sammanstället en uppgift i medicinskgrundkurs, och när jag är inne på de sista delmomenten så bara, poff, stod allt stilla! Vad hände? Åh, fan också...

Svettiga händer och ett svullet gäddhäng.

Jag är fortfarande blå på armen och jag har nu tagit modet till mig att rycka bort plåstret, men sårtejpen som håller ihop det havsdjupa snittet sitter kvar. Det är dock inte detta jag vill tala om....
Eken har betett sig något konstigt. Han började dagen med att sömnigt påminna mig om att ta på mig bältet i bussen. Detta gjorde jag naturligtvis inte, eftersom det kan uppfattas som töntigt av de andra medpassagerarna, däremot satt jag och tittade ut genom fönstret med stirriga ögon och tänkte att Eken kanske kände något, att detta kanske skulle bli mitt livs sista bussresa. Borde jag ta på mig bältet? Var den konstant återkommande tanken.
Men nej, med ett skratt rakt upp i dödens ansikte klev jag av bussen med spralliga små steg, lycklig att trots allt vara vid livet. Jag slog en pling till dödssiaren på mattelektionen och så ifall han var orolig över mitt bräckliga liv, så kunde han pusta ut vid det här laget. Han lät inte allt för omskakad när jag ringde men jag antar att han döljde det bra.
Hur som helst så ringde han senare på dagen och när jag frågade varför så sa han att det var för att jag inte ringt något, och jag brukar ju göra det (jag är nämligen en patetisk person som vid första gnutta ensamhet ringer någon i min bekantskapskrets. *konstpaus* Jag har tre att välja mellan...) och att han saknade min röst! Har ni hört på maken!? Min målbrottsmanliga, allt för ofta högljudda stämma, uppskattas av denna märkliga man.
Vi samtalde lite och sedan berättade han att han skulle sluta sent, jag sa att jag skulle vänta med middagen tills han kom hem och puss, puss, gulligull, så lade vi på. Jag har nu försökt ringt mitt bihang jag vet inte hur många gånger, men det enda jag får ut av det är sekundslånga jälla tjut i öronen. Vart håller han hus? Var detta den sista dagen i vårt gemensamma liv? Var det detta han kände på sig imorse, var det han som borde ha bältet på sig, tydde han tecknen fel?!
Åh, be för min bättre hälft allihopa, låt inte hoppet vara ute! Tack på förhand.

image276


fullt upp!

Ja jävlar! Började dagen med att kravla mig upp ur sängen för att sedan slå tån i bokhyllan. Det är då man vill baka de ostabila stegen man börjat dagen med och bara krypa ihop i fosterställning och glömma allt som har med uppvaknande att göra. Men icke, jag skulle ju skjutsa Samantha till skolan och, icke att förglömma, sätta in en p-stav i armen. Återigen fick jag den där känslan som jag hade mer eller mindre konstant för ett år sen, nämligen magsyran som lever loppan och känslan av att när som helst kräkas upp magsäcken. Orolig var jag, det är inget jag förnekar.
När det sedan var dags att dra sig mot ungdomsmottagningen hade skräcken inga gränser. När jag låg på britsen så kände jag en stark känsla av ånger. Vad höll jag egentligen på mig? Jag vill ju egentligen inte sätta en en p-stav i mitt gäddhäng. Och om jag härdar ut med denna smärta och sätter in den, så finns ju även dagen då jag måste ta ut den! Jag ville verkligen inte, nej nej nej, ville inte. Men vaffan, jag kunde ju inte bara resa mig upp och gå! Så nej, jag låg och stirrade in i den psykedeliska tapeten med horribla blommor på samtidigt som barnmorskan penetrerade min överarm med en decemeterlång kanyl. Ja, och efter att ha pysslat om Samantha lite som var oerhört nära att svimma då hon iakttog min lilla operation, så sitter jag här med en liten blånad på armen. Mer än så är det inte. Ändå sitter jag här med känslan: Åh, jag längtar tills jag får använda den!!! Som om jag tagit hål i örat eller tatuerat mig. Jag känner mig smått lurad...
Har tvättat hela dagen och är nu helslut. Dags att gå och lägga sig. Adjö..

(Detta är ett inlägg jag försökte posta igår men det gick ju inte så jag prövar idag igen...)

Susanna goes creative in the kitchen!

Japp, jag kom hem, trots allt regn och äckel! När jag anlände till ensamheten, eftersom Eken inte kommer hem för en nio ikväll, så kände jag hur det kurrade lite i den ständigt så krävande magen. Att vänta in sambon var ju bara att glömma eftersom han skulle komma så sent, och dessutom så hade ju han matlåda med sig och skulle inte alls vara hungrig när han kom hem.
Så hör och häpna, jag fick helt enkelt slänga ihop en egen middag! Oh yes, nu lagar jag till och med min egen mat! Så jag tänkte att en omelett skulle kanske sitta fint.
Jag blandade ägg, lite mjölk, tomat, örtsalt&peppar, linfrön och lite ost, och stekte allt sammans!
Sedan sprinklade jag även lite hackad paprika över mästerverket! Till detta hade jag sallad och en lokalproducerad( för det är sånt man köper om man är duktig;)) grovlimpa med smör och ännu mera linfrön på. Jag hade även en klick créme fraiche på för att få det lite syrligt! Mmm! Mycket gott och mättande. Jag är oerhört imponerad över mig själv, och det tycker jag att ni andra också ska vara! Och självklart fotograferade jag undret så jag ständigt kan minnas denna händelse! Bababababaaa, I'm lovin it!

image274

Måndag...

Ständigt dessa måndagar. Har försovit mig, så får ta tåget och gå upp till skolan istället, i någotslags väder som kan beskrivas med snö-regn-slask-snusk. Sen efter det så är det dags att gå till bibblan i troligen samma väder. Åh, jag hatar sånt här! Men, men bara att bita ihop. Adjö

image273

Ever so slow

Vädret är mysko. Det är som att det regnar men ändå inte. Och här kommer ett meddelande till Phänite: Järvzoo mannen gick precis förbi utanför lägenheten!
Hur som helst, Eken har somnat på soffan efter att vi sett halva No country for old men och jag känner mig allmänt trött och seg. Borde diska efter den vedervärdiga röra som blev i köket efter min bakning, men orkar inte. Har suttit och molat smet nu på eftermiddagen också... Jag som var så duktig och började dagen med grovlimpa med linfrön på och en tallrik havrefras med mjölk till. Till lunch fick det bli en getostsallad med lite vitlöksdressing till och ett glas c-vitamin. Det hade ju varit skitbra om jag inte satte i mig massa cupcakesmet! Jaja, inget att göra åt, vi har ju trots allt tagit en liten promenad också så det väger väl upp, I guess. Bjuder på en bild på den sunda salladen!


Söndag

God morgon. Söndags morgon brukar aldrig vara bra mornar eftersom man vet att detta är sista dagen ledighet på ett tag. Men idag känns det helt okej. Jag och Eken ska ut på en promenad snart och vi har alldeles nyss ätit frukost. Nu började Eken spela gitarr så nu sitter säkert Tyra och gråter under sängen...

Och cred till mig för att jag bakade cupcakes igår! Jajjemän! För första gången i mitt liv har jag bakat helt själv:) Och goda blev dem, tycker Eken iallafall, själv gillar jag mest smeten. Glasyr och strössel är det på dem också. I'm a natural! Och de bakades med ekologiskt mjöl också, sörru!
Såg nästan ut som dem på bilden...hrm...  Så hurra hurra hurra för bakverk! Nä nu är det promenad som gäller!
Adjö!

Innocent

image268


Jag gick iväg och sökte efter juice eller nått, och lycklig blev jag när jag insåg att jag hade in fruktsmoothie i kylen! Hittade den när jag var på konsum för ett tag sen och bestämde mig för att pröva. Denna är smoothie är gjord av ren frukt och frukt endast.
Här är innehållsförteckningen:
19 pressade druvor
10 jordgubbar
½ banan
lite pressad apelsinjucie
och pyttelite pressad citronjuice

http://www.innocentdrinks.se/

Fyndig och god:)
De har även tänkt efter miljömässigt med förpackningen.
"This bottle is now made from 50% recycled plastic. We're still working on the rest"
Riktigt gott och man känner sig jävligt sund när man dricker den. Pröva vettja!
Jag tror jag kör på mango och passionsfrukt nästa gång.
Nä, nu tar Tyra upp hela tangentbordet. Adjö!

Helg på riktigt!

Åh vad jag är trött! Har nu ätit och duschat och hämtat mig från arbetsdagen. Trivs otroligt mycket på mitt lilla helgjobb, men eftersom dagarna spendars i ett kök så luktar man ju rätt mycket matos när dagen är över! Hur som helst är det skönt att vara hemma och kunna slappna av, låta benen vila och lukta gott igen:) Har förresten köpt ny bodylotion samt en ny ansiktskräm som luktar mumma! Var hem och hälsade på mamma en sväng efter jobbet och bestämde oss för att kidnappa katten, så nu ligger Tyra Misil och sover  bland mina kläder i garderoben. Nu ska jag leta upp lite juice eller nått. Adjö


Tävlingen är avslutad


Jag blåser nu av husmorstävlingen, på eget bevåg. Lilly är icke anträffbar så jag får helt enkelt kamma hem guldet och utse mig själv som vinnaren. Tack och bock, nu lägger jag den här skiten bakom mig!




Nä imorgon eller på söndag är det promenad som gäller iallafall, kanske rent av lite joggning. Nånting måste ju göras, och det måste ske kvickt om man ska vara redo för beachen 2008. Men det blir väl som vanligt, vattnet är för kallt och min försynta lilla kroppshydda för blek för att jag ska kunna inta stranden över huvudtaget. Dock är detta ingen ursäkt för att ligga hemma på soffan, promenad i helgen it is! Nu ska jag ta och tänka ut nått klurigt. Vi hörs. Adjö.

image266

Afton

Japp, det är fint överallt och nu är jag ruskigt mätt i magen! Det är ju så jäävla gott med tortillas så man kan inte riktigt sluta. Och måste säga att jag varit en duktig husmor, hade middag klar när karln kom hem, pluspoäng till mig! Vet inte hur det har gått för Lilly, men jag känner mig lite som en vinnare i vilket fall!
Och jag har även köpt ingredienser till cupcakes som jag ska baka någon gång i helgen....åh vad jag bygger på min husmorsimage!

Hur som helst så är det jobbdags imorgon igen, är trött och inte riktigt på humör för det men det är alltid skönt att få lite extra pengar i slutet av månaden. Tvättid måste också bokas! Ska skicka ut killen på att försöka fixa en till trådback i helgen. Det är nämligen så att vi inte har några hyllplan i våra garderober. Vi har dock en trådback i en av garderoberna, och den är smockfull av kläder, så det är så där lagom roligt att leta efter något eftersom man jämt river ner allt annat! Men de senaste dagarna har jag inte letat så mycket, har nämligen köpt en ny mysdress på cubus som jag helst har på mig hela tiden så några andra plagg har inte varit nödvändiga! Så oerhört skön! Har en bild på när jag smyger runt i den...

Komfort i dess ädlaste form! Nåja, nu har jag hyllat dem färdigt.

Känner för att komma ut och röra mig lite! Nu blir jag piggare och piggare för varje dag också, så det blir nog en promenad vilken dag som helst nu. Drar med mig Eken, han kan också behöva lite frisk luft!

Nä, nu har jag fått det här med att boka tvättid inprentat i huvudet så det är lika bra jag kilar iväg och gör det! Adjö.

Vår och väldoft!

image262Var nyss och handlade, och gud va gott det luktade ute! För att inte tala om vad varmt och skönt det är! Solen skiner bara lite genom molnen och ändå är det 10 grader varmt ute. Var riktigt skönt att gå till affären, även om det var lite jobbigare på hemvägen då jag hade två fulla kassar att bära på. Vårdoften ute klåddes dock av doften som kom emot mig när jag kom innanför dörren. Det luktar så oerhört rent och gott i denna längenhet nu så man blir alldeles lycklig. Jag älskar när det är nystädat! Nu ska jag gå och ta en dusch så att jag luktar lika gott!
Sen ska jag sätta fart med middagen. Jag är bra nog duktig, jag:)

Sus i sitt esse!

image261










Ja nu jävlar händer det grejjer! Har dammsugit, skurat och dammat hela lägenheten. Ruskat mattor, bäddat sängen, rensat i kylskåpet och vattnat blommor! Nu ska jag bara sortera lite på skrivbordet sen så bär det av mot affären för att handla lite till middagen. Jag känner på mig att jag kan vinna detta! Bara hon inte drar sitt trumfkort och bakar bröd, då är jag rökt... Det är bara att hålla tummarna! I've got a good feeling about this!






















Husmorstävling!

Now it's on! Lilly utmanar mig i husmorstitlen! Detta innebär jag att jag har massa husliga sysslor att ta itu med! Bara att greppa dammsugaren och sätta igång. Wish me luck!

image260

Phäntie has left the building

Japp, nu har hon åkt och jag är ensam kvar! Gårdagen bestod av lite drinkar och Eddie Izzard, samt lite Life of Brian och avslutades med att krypa till kojs runt ett-tiden. Sam valde dock att ta en liten för-tupplur inne på badrummet innan hon intog soffan, men har vi inte alla varit där:) Sov rätt länge och känner mig utvilad! Ska nog ta och städa upp lite sen igår och sen gå och handla lite. Det är knepigt, man handlar typ varje dag nu för tiden, alltid fattas något!
Ikväll hoppas jag iallafall på tortillas till middag, om Eken inte kommer hem allt för sent! Har köpt det mesta som behövs men som sagt, kommer nog på nått extra som bör vara med! Ja just, ost. Ack så dyrt, men ändå en basvara!
Jaja, nu ska jag gå och borsta tänderna och diska, samt poppa musik för fulla muggar så jag kommer igång.
Tror att idag blir en bra dag! Hoppas ni andra känner likadant!
Adjö!

image259

How to work up the volume...

En frisyr som jag inte riktigt planerat... men varför inte rugguggla är ju min grej för i helvete, hehe:D

image257

Hälj!

Ja, nu kan man ju säga att det är helg! Ingen lektion imorgon, så jag och Samantha ska träffas och kolla lite film ikväll. Gjorde historiaprov idag så nu är det bara att hålla tummarna på att det gick vägen!
Soft vecka ändå, var hemma sjuk de första tre dagarna, och nu är det helg igen. Jag börjar bli lite piggare också så livet leker, kan man väl säga!
En liten present väntade när jag kom hem idag, tack älskling, hehe:D
Nu har jag lägenheten för mig själv till nio-tiden då Sam tittar in, Eken slutar inte förän tio!
So what to do, what to do? Möjligheterna är oändliga! Men det blir nog mest till att städa nu när sjukdomen håller på att ge med sig. Har blivit rätt rörigt när man inte orkar röjja upp efter sig!
Först ska jag ta mig ett bad och fira att helgen är kommen, och kanske piffa upp mig lite, man har ju varit rätt så sunkig de senaste dagarna...
Mot badet!

image256


Mätt i magen!

Japp, det blev en väldigt sen middag men ack så nyttig! Jag har ju i takt med april månad nystartat mitt liv! Eller ja, försöker iallafall, har väl inte gått så bra hittills... Men till middag så hade jag planerat pasta med bacon och sås till, och idag när jag var och handlade så valde jag helt oväntat fullkornspasta! Det var värt ett försök tänkte jag och visst, varken Eken eller jag klagade nämnvärt, så det kan nog mycket väl det i framtiden också.


Samantha kikade över och vi tog oss an historiapluggandet och gjorde det till en mycket angenäm sysselsättning, varvat med lite knivslukning!
Imorgon kanske det blir lite tjejmiddag. Om inte så ska jag och Phäntie återigen sammanstråla och eventuellt ta oss an lite Life of Brian. Nu är det iallafall dags att krypa till kojs! Natten är kommen och ögonlocken känns tunga!
Sov Gott!

Tack H&M

Var ju som sagt till gävle och gjorde slut på större delen av lönen. Handlande bland annat en massa underkläder på H&M. Ett smärre problem upptäcktes dock när jag satt på tåget på väg hem, då jag märker att de glömt att ta bort en färgampull på ett par trosor. Jag ringer till affären och fick först prata med en snäsig brud som undrar vad jag hade tänkt att de skulle göra åt den saken. Ja, det är väl de som har gjort fel, och då borde väl de rätta till det? Hur som helst blev jag kopplad till en annan tjej som var betydligt trevligare och som bad om ursäkt. Hon lovade att skicka mig ett likadant par på posten och sa att jag kunde pröva att ta med mig de "obrukbara" paret till nån affär i min närhet och fråga om de kunde ta bort den, så får jag två par. Visst det låter ju bra, men det ser ju lite suspekt ut att komma in med ett par trosor som stöldskyddet sitter kvar på... Förvisso har jag kvar kvittot så jag kanske kan ta med det för att minska misstänksamheten!

Hur som helst så anlände trosorna idag och jag är nöjd med H&M's sätt att rätta till sitt lilla snedsteg (även om ett litet presentkort som plåster på såren inte hade suttit fel;))





Vad jag behöver.

Ett bad är precis vad jag behöver nu....och en ibumetin! Jag kommer bli som en ny människa! Eller hur? JAG VILL INTE VARA SJUK LÄNGRE!!!
image249

Inget nytt

Är hemma idag igen. Har inte lika ont i halsen längre men däremot ont i hela kroppen och har sovit hur kasst som helst. Ska iallafall nyttja dagen till att plugga inför ett historiaprov imorgon, så det blir lite nyttigt gjort. Har även lovat Eken att diska lite.
Samantha kanske kommer ikväll för att trycka in kunskaperna ytterligare inför provet.
Jaja, bäst att komma igång.
Ha en bra dag!

tisdagsmys

Eken har kommit hem från jobbet och vi bestämde oss för att göra smoothies och kolla på arkiv x. Så så blev det!
Jag gjorde en kiwi och melon, blev dock inte överdrivet god men helt okej, och Eken fick en melon och jordgubb. (Glassen var melon så man var tvingad tilld en biten) Ekens blev dock lite godare än mig, men de slank ner bägge två!
Nu börjar det bli dags för mig att sova, känner mig oerhört trött och febern har inte gett sig än, är inne på femte dagen nu.
 





Sov gott!

Måltid för den sjuke

Ja, somliga lyxar sig. Ärtsoppa och ett glas cola fick bli dagens bukfylla. Det är inte precis så att man ställer sig och steker entrecot när man har feber och känslan av glasskärvor i halsen. Snart kommer Eken hem. Han har varit föga medlidsam under min hälsodipp, så ikväll tänker jag tvinga honom att massera mig och överrösa mig med sympati!
Visar en bild på måltiden så det kan börja vattnas i munnen på er...eller hur det nu blir med den saken.



Kom ihåg!

Moralkaka på g;)
Inte nog med att miljön lider utav den höga elförbrukningen, det svider ju i plånboken också. Det finns massa småsaker man kan göra som faktiskt gör skillnad!
En grej som många glömmer är att dra ur mobilladdarna, när mobilen är färdigladdad rycker man ur den sen stoppar man mobilen i fickan och går därifrån medans laddaren sitter kvar och drar ström
Så dra ur laddaren när mobilen har laddat färdigt!
För miljöns och din egen skull!

back and forth, back and forth.

Ja, blogg.se har det allt bra jobbigt för tillfället! Folk börjar ju faktiskt bli rätt less på detta strul. Jag kan tycka att en del överreagerar och är onödigt upprörda, men även jag tycker att de kan bli lite bättre på att informera om vad som händer lite grundligare och oftare. Men jaja, det blir väl bra tillslut.

Hur som haver är jag inne på förkyldningen of the century. Är lagom less på att snora och hosta. Febern vägrar och ge sig och min röst dör ut, sakta men säkert. This shit aint funny anymore! Jag som ska nystarta idag, både blogg och lite annat. Men musten har liksom sugits ur mig.
Ute på parkeringen sitter Eken i sin bil och är ungefär lika less på livet som jag skulle jag tro, hans bil startar nämligen inte. Men and their cars...

Hur som helst ska jag nog gå och lägga mig igen. Egenligen skulle jag ha sprungit eller dylikt, eftersom det är min nystart, men icke. Inte med denna feber och förkyldning. Good bye...

RSS 2.0