Att inte lyckas med S:et riktigt.


Att ha traskat runt lite överallt idag.






Minnen har skapats.

Här händer det grejer!!! Karin har uppdaterat som en galning den sista tiden! Mycket blider på mig och det gillar vi ju.

LÄS HÄR: http://saltadbridge.blogspot.se/


Insikten.

Jag har sagt det förut:


Att ta det säkra före det osäkra.




Jag kallar den: Drömmen om en etta.

Vi har varit på fotoutflykt idag och Karins hököga upptäckte den här liraren. Någon som kanske ledsnat på kollektivet och ville börja på något nytt. En liten etta i marknivå, nära till havet.


Den bästaste Samuel.


Grottor och sånt.

Har inte tid med detta, kryper i grottor och sånt skit. Solar lite. Köper kameror. Skapar minnen. Ja. Har inte riktigt tid att blogga. Vi hörs sen.

 

 

 


Jag och Breivik...

Karin följer Breivik-rättegången likt besatt när den liveuppdateras på aftonbladets hemsida. Detta skrevs just:

Vad tänkte du när han flyttade hem till mamma 2006?
-Att han gått in i en depression eller blivit homosexuell och inte vågade stå för det.

Först skrattade jag hejdlöst över denna absurda parallell sen blev jag alldeles kall i kroppen. Jag kommer inom kort flytta hem till mamma. Hur ska man tolka detta? Betyder detta att jag är deprimerad, homosexuell eller psykopat? Eller ännu värre; en deprimerad homosexuell psykopat?

Gofika 2

Som sagt... Det blir nog mest fika.



En galet skön dag.

23 grader, strålande sol och ljumma vindar, maddafakkas! Och så en sushipicknick i det gröna på det. Sweet.




Dock gav detta vissa dystra följder:




Sjukt värt det dock.

Gofika.

Skåne var så ljuvligt sist jag var på besök så nu är jag här nere igen på en fika. Café Teapot i Kristianstad har en löjligt god Polkakladdekaka (Ja, de säger kladdekaka här nere, skitlöjligt, jag vet.) för att inte tala om den varma chokladen som smakar.... ja inte fan vet jag, något drömskt typ ljuvliga dagdrömmar.
Bilderna på mig har Björn tagit då, så skillad att jag kan fota mig själv samtidigt som jag dricker varm choklad och ser förförisk ut är jag inte.
Ps. Jag vet att det inte är så HC att lyfta lillfingret när man dricker. Men jag är ju en lady, för satan. Ha överseende. Ds.

Stulna bilder på mysiga gänget.

Här är  några bilder skamlöst stulna från Anna (aanderssonphotos.blogg.se) där hon fångat oss alla med att busa loss med förberedelserna för Vernissaget. Lite fnissigt så där.


Att ge upp.

Jajaja, jag börjar tröttna nu. Ni kan sluta maila mig hela tiden med frågan "Sanna, hur ser du ut när du åker tåg? Egentligen?" Det är ju för fan en jättemärklig fråga, det blir ju pinsamt i längden.
Vad ger den informationen er? Jag har börjat slänga dem direkt utan att läsa, har man sett ett patetiskt trånmail har man sett alla liksom.
Men ni har nu lyckats knäcka mig. Alla har sin gräns och min är nådd här. Jag orkar inte längre. Därför har jag beslutat att möta er i den här frågan. Tillgodose ert behov, helt enkelt. Egentligen helt i onödan, för ni visste säkert svaret innerst inne.


Jag ser drömsk ut. Kanske något hög till och från. En hypnotisk skönhet.
Kom igen. Ni visste ju redan detta. Jaja.


Det är alltså Björn som fångat detta tågresande väsen på bild. Hatten av. Jag har redigerat bilderna, men då något går åt helvete under uppladdningen är det ingen idé att jag sitter här och försöker malla mig över det faktumet. Det faller platt. Svider till lite i mellangärdet så att säga. Jaja. Nu ska jag låta bli en godispåse i väntan på en mytomspunnen Big Taco Nacho och Dexter. Adios amigos, mariposa och så vidare.



En kärlek som aldrig rostar.

I motljus.


En insikt.

Jag har kommit till insikten att jag behöver öva lite på mitt skratt. Kanske få det att bli något charmigare. Undvika skapandet av dubbelhakor bland annat. Få det lite femininare. Detta har Anna pysslat ihop nu på förmiddagen:

http://aanderssonphotos.blogg.se/2012/may/sannas-skratt.html#comment

Skitväder.

Allt vi vill är att ha solsken på taket igen. Som förr i världen. På den gamla goda tiden.


Vad jag gör?

Nej, slänger ihop lite kläder och har tråkigt mest. Slängde på mig rött läppstift i hopp om att muntra upp mig lite, men jag vet inte... Kanske lite spexigt i ett par minuter, men säg den lycka som vara för evigt. Vi fortsätter väl som vanligt. Hej så länge.


Ett test!

Eftersom jag nu har dragit på mig en iPhone testar jag nu att blogga från denna! Ta del.


Att dra en gräns.

NU HAR JAG BLOGGAT SÅ JÄVLA MYCKET ATT JAG INTE TÄNKER BLOGGA NÅGOT MER PÅ HELA HELGEN, SÅ DET SÅ.

Dunken.



Vad har du för stereo?




Att leta sig upp.


I like rusty spoons.


Lite kärlek på burk.


Karin Stenman, OooOooooooo.

Karin har bloggat om vår lilla Näsviken tripp hon också! Eller ja, mest om mig och det gillar vi.
LÄS HÄR:


http://saltadbridge.blogspot.se/2012/05/susanna-fotograferar.html

Tegel.


Slitet och trasigt.


Näsviken på nytt.

Idag drog jag och Karin ut till Näsviken för att leta upp ett par gamla vänner, nämligen skrotbilarna. Jag fick låna Annas zoomobjektvi och vi hade en galet trevlig fotostund där ute. Jag ska börja pyssla med bilderna nu och ser barnsligt mycket fram emot detta. Hittar jag några skapliga slänger jag upp dem här.

Tha Fog.


Sisters before misters?

Snart är tiden här på internatet slut och paniken har inte direkt smugit sig på oss, istället har den fullständigt sanslöst sprungit rätt in i oss. Vi vet varken ut eller in, mässar ständigt att vi måste "skapa minnen" och försöker maniskt hålla fast i varandra genom att planera framtiden.
Så nu är frågan hur det blir med ASKA när vi tvingas möta det onda i tillvaron, (som btw inte är farligt, kolla HÄR bara och hoppa fram till 2:55) splittras vi över vårt avlånga land i jakt på lycka och kärlek eller möts vi i en femma i Göteborg?



En lugn Valborg.

Vi valde att fira Valborg med lite sushi-mys på Karins balkong. Angelica som är sushimotståndare slukade en sallad istället. Vi satt och njöt fram tills vinden jagade in oss och då blev det Alias och lufttorkat kött som avslut. Lugnt och behagligt, minst sagt.

RSS 2.0