Har haft en fin eftermiddag med brodern oc...

20110930276 (MMS)

Har haft en fin eftermiddag med brodern och sitter nu på tåget mot borlänge. Det har intagits kinamat och rödvin, vilket gör tågresan fantastiskt mer underhållande. Som en vis man en gång sa: det finns två sätt att åka tåg på- packad och trevlig eller nykter och tråkig. Nu först förstår jag. Life is good as they say and so... Ja ni vet kanske vid det här laget .


Melonas!

20110929271 (MMS)

Ser ni?! Ser ni katten?! Helt jävla briljant va?!


Höstigt.

Hösten är här ju. De här bilderna är tagna denna morgon då uppgiften var att fota ett träd och få in något med vatten i det hela. Två brudar skulle bestämt upp i trädet och snäll som man är lämnade man ut en hjälpande hand. Och knän. Och axlar. Ta del här: http://skarpastskarpa.blogg.se/2011/september/klattra-trad.html

Och skiten ska ju ner sen också: http://skarpastskarpa.blogg.se/2011/september/klattra-i-trad-del-2.html






Klassbloggen.

Just det ja! Här är adressen till klassens fotoblogg: skarpastskarpa.blogg.se


Side.



This is Side, bitch.


Fiende.

Jag är tillbaka från Turiket något brunare, något mer less på engagerade säljare men precis lika underbar som vanligt.
Kom hem igår och fick sova på soffan på loftet då jag är i färd med att byta rum på internatet. Snälla töser lånade ut sängkläder och efter att ha funderat lite på nästa veckas tema Avtrubbad så lyckades jag till slut somna.
Nu har jag fått över mina grejer till det nya rummet och det vankas möblering till kvällen. Bjuder här på denna veckas bild som går under temat Hot och Fiende. En bild som fick tas något panikartat i Side med hjälp av Martin. Fattar ni? Han är sin egen värsta fiende. Symboliseras av skuggan och allt det där. Ja. Fyndigt serni.


Nude.

Men hörni, har jag berättat att jag och Martin drar till Turkiet på måndag då? Ja så är det. Missar nästa veckas klasshängning, men jag är dock med med en bild.
Tema: Nude.


Bara en till...


Granathen igen.



Analog.

 Nu har jag framkallat den första analoga rullen! Gick som smort vettu. Kvalitén... ja, jag vet inte. Men framkallad är den.


Granathen.

Hej allesammans, nu är jag här igen.
Som jag nämnde igår så kom Mikaela Granath och hälsade på mig. Hon kom med gåvor i form av godis, te och en brinnande entusiasm. När man har chansen till att fota perfektion så vill man ju gärna ta den, så jag tvingade ut stackaren i regnvått höggräs och vinande blåst och tog ett gäng fina bilder. Här en bild precis då fröken Granath observerade att regnet börjat ta omtag.



Annars då? Trots en förkyldning som ligger och naggar på mig så känner jag mig förvånandsvärt glad och positiv, det är något med Mikaela som fyller en med energi och som ger en glöd som varar länge.
Eftermiddagen kommer gå åt till redigering, analogfoto och att vänta in ett samtal från min framtida reskamrat Martin. Eken gav mig hopp igårkväll om att han kunde följa med men kapade mig sedan vid fotknölarna då planen stöp.
JA MEN DET ÄR VÄL SÅ JAG HAR DET DÅ. Hejsålänge.


Men nu rå.

Hejhörni! Det händer mycket nu, snart dyker Mikaela Granath upp för att hälsa på mig här och tydligen så är jag och Martin på väg att boka en resa som vi ska åka iväg på nästa vecka om allt går vägen. Mitt i allt det här kan inte Eken följa och jag känner en plötsligt saknad, det här med kon och att båset är tomt ni vet.
Nej jag borde väl leta pass eller något. Hejmäer!


Bakad potatis.

Hej igen! Här bloggar man på skoltid, ni känner ju mig, fridasusanna-bad ass-j. Ville bara tipsa om den godaste bakade potatisen ever som går att finna hos Bagarstugan i Falun. Ja, glöm inte var ni hörde det först.

 


It's alive.

Men ni rå! Tror ju säkert att jag gått och trillat av pinnen men så är det inte. Jag frodas ännu och är nu i Borlänge hos Eken och ser till att skrämma spökena lite.
(Jag har berättat att han flyttat till ett gammalt mentalsjukhus i Borlänge och så va? Är inte riktigt med på vad jag tagit upp här ännu.)
I alla fulla fall så är det söndag, veckans vidrigaste dag, och imorgon tar jag och bilen oss mot Forsa på nytt. Ja, tiden går så fort att jag näst intill har panik, det pågår nämligen en slags kamp i mig mellan att känna att jag inte hinner med samtidigt som jag är rastlös.
Nej, vad vill jag säga med detta? Ja, att jag finns här helt enkelt. Och jag kanske blir bättre på att blogga snart. Till dess tackar jag för mig och då jag inte har några bilder på denna dator slänger jag in en låt istället.



RSS 2.0