Afton

Japp, det är fint överallt och nu är jag ruskigt mätt i magen! Det är ju så jäävla gott med tortillas så man kan inte riktigt sluta. Och måste säga att jag varit en duktig husmor, hade middag klar när karln kom hem, pluspoäng till mig! Vet inte hur det har gått för Lilly, men jag känner mig lite som en vinnare i vilket fall!
Och jag har även köpt ingredienser till cupcakes som jag ska baka någon gång i helgen....åh vad jag bygger på min husmorsimage!

Hur som helst så är det jobbdags imorgon igen, är trött och inte riktigt på humör för det men det är alltid skönt att få lite extra pengar i slutet av månaden. Tvättid måste också bokas! Ska skicka ut killen på att försöka fixa en till trådback i helgen. Det är nämligen så att vi inte har några hyllplan i våra garderober. Vi har dock en trådback i en av garderoberna, och den är smockfull av kläder, så det är så där lagom roligt att leta efter något eftersom man jämt river ner allt annat! Men de senaste dagarna har jag inte letat så mycket, har nämligen köpt en ny mysdress på cubus som jag helst har på mig hela tiden så några andra plagg har inte varit nödvändiga! Så oerhört skön! Har en bild på när jag smyger runt i den...

Komfort i dess ädlaste form! Nåja, nu har jag hyllat dem färdigt.

Känner för att komma ut och röra mig lite! Nu blir jag piggare och piggare för varje dag också, så det blir nog en promenad vilken dag som helst nu. Drar med mig Eken, han kan också behöva lite frisk luft!

Nä, nu har jag fått det här med att boka tvättid inprentat i huvudet så det är lika bra jag kilar iväg och gör det! Adjö.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0