KOM OCH KÖP!

Köp mitt objektiv nu! Det är ett finfint Tamron 70-200mm och f 2,8 RÄTT IGENOM!
Bra grejer va.
Använt kanske två gånger typ. Ska vi säga 5500 så får ni bra rabatt med tanke på nyskicket. Sjukt bra för naturbilder, måste jag säga, är väldigt bitter för att den inte passar till min nuvarande Canon. Alltså underbar för naturbilder. Verkligen.
Ni kan ju får köpa kameran också, nyservad! Den ska också bort. En Sony a300 med tillhörande objektiv på 18-70/f.3,5-5,6. Kompispris. 2200 kanske? Hur känns det?
Länkat till Tamron här då:
 
http://www.pricerunner.se/pl/543-1100545/Kameraobjektiv/Tamron-SP-AF-70-200mm-F-2.8-Di-IF-Macro-for-Sony-Konica-Minolta-priser
 
Slå till nu så jag slipper blocket.

Nejlikan.


En ny vecka.

På onsdag drar jag till Stockholm för att kora vinnarna i SM i telefoni och kundservice, men fram tills dess gör jag en ädelostgratäng, gymmar och redigerar bilder på detaljer i lägenheten. Chillar, liksom.
Nu blir det lite läsa och spikmatta innan jag totalslocknar, jag gick ju trots allt upp 05:40 för att ta mig till Järvsö från Hudik i morse. Så nu kryper jag ner i de nybytta sängkläderna och tackar för mig.
 
 
 
 

You will be missed.


Så där nöjd igen.

Annars är livet så fint nu. Är socialt nyrastad genom den sjukt roliga helgen i Västerås där jag fick träffa alla favoriter, men mycket vill ha mer och jag tycker att vi bokar något snart igen...
 
 
Och. Jag är nyfriserad, har just städat lägenheten och badat samt två dagar i rad avnjutit den lenaste chai:en ever som Mys-Mikaela låtit mig ta del av. Väskan är redan packad och imorgon bär det av till Hudik för att kolla på match.
Ljuuuuuvligt.
 

Bengan.

Hej. Varför skriver hon nu? tänker ni. Ska hon förklara sin kärlek till Kjell Berqvist? Nej, den finns där stark och genuin, men det är inte därför jag är här.
Jag ville bara visa att jag lever och lägga upp lite bilder på Bengan.
 
 
 
 

Fredagsmys.

 
Den här låter bättre och bättre, kanske för att den annars intetsägande Bruno Mars låter exakt som The Police här.
Men.
Idag är det fredag. Massage på jobbet, sen bär det av till Hudik. Life is good and so forth.
 
 
 

Det fina.

Summerburst närmar sig med stormsteg (...) och vi har lyckats rycka med oss Angelica och Anton på detta också. Grejen är dock att Anki varit lite negativt inställd till detta jippo. Hon hävdar att hon som dansare inte kan ta till sig house. Jag hävdar house tar till sig mig som dansare. Jag vet inte.
Men.
Jag pratade med Angelica på telefonen för nån timme sen och då säger hon något som verkligen får både mitt vänskapshjärta och househjärta att smälta. 
För någon dag sen hade nämligen hon och Anton kommit hem, öppnat en flaska vin och gjort en Spotifylista med Summerburstlåtar. De hade så smått börjat tagga. Öppnat deras sinnen och hjärtan. 
Va?
Hur fint?
Det här kommer att bli hur bra som helst. 
 
 

Can't get better than this.

 
Det var massa text till inlägget under, men eftersom blogg.se verkar ha ganska svårt för att få till en fungerande app så verkar den numer välja bort texten och bara köra på rubriken och bilden.
Ja, jag är fortfarande sjuk och jävlig. Är dock på jobbet och känner mig sjukt fräsch när jag sitter här och snörvlar. Men annars då? Ja, allt blir väl som vanligt igen.
Ska se till att bli av med förkyldningen och sen räkna ut när alla nyårslovande jävlar föredrar gymmet för att hitta små tomma glapp där jag kan flåsa loss.
Och övrigt? Ögonfransen kanske kommer och hälsar på i veckan. I helgen blir det Västeråååås. Massa favoriter ska avnjutas. Can't get better than this.

Mansförkyldning.


Swaggy.

Tja. Läget?
Jag sitter och retar upp mig som aldrig förr inne på fyndiq.se. Tanken är att jag ska beställa ett nytt skal och ett träningsband, men det verkar vara galet, GALET SVÅRT att hitta ett skal som inte är upptryckt med Justin Bieber eller One Direction. VAD ÄR GREJEN?! Äckligt.
Ska bara köpa något litet, men det finns 114 sidor med tillbehör till iPhone 4s. Jag är inne på sida 40 nu. Är yr och skör av alla intryck men tänker inte ge upp nu. Jag har ju kommit så långt. Och man kan ju inte börja 2013 med att ge upp bara så där. 
Jag kanske ska ta ett skal med Justin ändå. Killen är ju...swaggy.
 
Ville bara säga det.
Tack. 
 

RSS 2.0