Dåliga nyheter.




Det här, mina vänner, är bad fucking news. Kameran är trasig. Displayen är åt helvete, helt enkelt. Förvisso känner jag mig själv lite för bra och har därför en treårig försäkring som borde fixa detta åt mig, men det känns ändå trist, ty jag kommer ju behöva lämna in den. Nåja, idag åker jag upp för att få det fixat, unnar mig ett besök på systemet i samma veva, för att få något gott ur det onda menar jag.


Så. Jävla. Cool.

Och vissa undrar hur man kan gilla katter bättre än hundar...


"Får man röka här inne eller?"

Här har vi en liten, liten unge som sitter och röker. Här kan vi ju gå loss och snacka om hur hemskt det är när små barn får lära sig röka så tidigt, men det går ju inte heller att bortse från att han ser ut att vara en riktig jävla sköning.


Sandvikens gangsters har varit i farten......

foto0127 (MMS)

Sandvikens gangsters har varit i farten... - Vad fan ska vi skriva då? - Nått jävligt coolt, typ: crack hoe!


Sista kvällen, imorgon drar jag hem. Sjukt...

foto0125 (MMS)

Sista kvällen, imorgon drar jag hem. Sjukt laddad, sjukt laddad.


Här har man trott sig vara sinnessjuk då j...

foto0112 (MMS)

Här har man trott sig vara sinnessjuk då jag då och då förnimmat doften av man. Sömnen har varit orolig och kantad med erotiska drömmar och jag har gång på gång gått igenom min packning i hopp om att finna doftkällan. Nu hittade jag dock boven i dramat. En deo ståendes med öppet lock i ett hörn. Jag är osäker på varför den står där den gör och vad dess syfte är, men det glädjer mig att mysteriet är löst. Kanske även borttagandet av SUPER PLUS:en underlättas, höhöhö... Hälsningar från Sanna Snusktant.


Behöver jag säga att jag känner ni sliten?

foto0111 (MMS)

Behöver jag säga att jag känner ni sliten?


Köpte tamponger på macken och läste fel på...

foto0106 (MMS)

Köpte tamponger på macken och läste fel på hyllan, så fick med mig size SUPER PLUS. Dessa är så stora att de går att bruka vid abort då jag är säker att de kan suga upp ett foster i vecka 9. Men nöden har ingen lag, och jag ber till gudarna att jag överhuvudtaget ska få ut den igen, innan hela jag dör av vätskebrist... Håll tummarna för mig, mina vänner. Nu mat, sen läggdags. Tack.


Böjbart värre!

Vi klagar på att kvinnoidealet idag är sjukt och att retuschering får tjejer att ställa orimliga krav på sina kroppar.
Men var det verkligen bättre förr? Ni bör tittat ett tag för att förstå vad jag menar...


Spontanpromenad, ja sån är jag. Eller ska ...

foto0104 (MMS)

Spontanpromenad, ja sån är jag. Eller ska bli i alla fall. Någon gång i livet.


Att slå tån.

Eken har åkt till jobbet och jag är ensam hemma, men det hindrar mig inte från att ha roligt. Jag har t.ex. suttit här på min kontorsstol och skrattat så tårarna sprutat i säkert tio minuter åt en sak Sebastian berättade för en vecka sen. Tillåt mig delge er. Vi pratade om svimningar och Sebben berättade att han en gång slagit tån i en tröskel och svimmat av smärtan, varpå han fortsätter och säger: Jag vet inte hur länge jag låg där heller för jag var ensam hemma. HAHAHA! Är det bara jag som ser det oerhört roliga i detta? Hur stackars Sebben ligger helt avsvimmad på golvet hur länge som helst och det är alldeles tomt och tyst runt omkring honom. Allt som förändras är tån som blir blåare och svullnare. VEM FAN SVIMMAR AV ATT MAN SLÅR TÅN?!?!
Fruktansvärt roligt. Tycker ni inte?



Mr Låg Smärtröskel himself.


Dramatik.

Blir att jag skriver jävligt lite nu, försöker ta vara på att vara hemma och vila upp mig, har varit en intensiv vecka. Imorgon drar jag igen, blir nattjobb i två eller tre nätter till.
Natten till onsdagen förra veckan så kom det en liten skåpbil som körde in i ett av områdena vi flaggde i. Föraren och passageraren var troligen höga som hus och ignorerade J och P som stod och flaggde just då, touchade sedan klisterbilen för att fortsatta in i dragkroken på ett släp som gick genom hytten. Föraren avled direkt och den andra färdades till sjukhus. Jag var inte på just den platsen eftersom jag och S några timmar innan blev förfrågade om vi kunde flagga i en rondell en liten bit bort. Tur var väl det, annars hade jag väl varit ute och flummat mitt i vägen som vanligt.
Det var en jävla tur att bilen faktiskt stoppades där den gjorde och att den inte plockade några av arbetarna som stod längre fram.
J fick se alltihopa och berättade detaljerat om händelsen, hade även lyckats ta en del bilder som hon sedan visade. Tror vi alla fick ett litet uppvaknande i och med detta då man annars är väldigt ouppmärksam och känner sig säker med den lilla röda flagga i handen. Många bilister roar sig med att gasa lite extra mot oss och sen tvärnita för att skrämmas, och då står man kvar för man litar på att det bara är ett skämt, men efter detta kanske man lär sig att inte vara lika kaxig. I alla fall i någon vecka frammåt.
Är glad att jag blev skonad från att se allt på plats ändå, då kanske man inte blivit så pigg på att fortsätta flagga, även om man just då var oerhört frustrerad över att bara få följa händelseförloppt via komradio. Men jag fick ju se en hare samma natt iallafall. Alltid något.

Nu ska jag ta en kopp te och sätta mig på balkongen och titta på regnet.
Varma hälsningar/ Eran vägriddare, Susanna.



Första året som flaggare, i ett inte ovanligt förekommande spöregn.


Ni ligger säkert och sover era jävlar, med...

foto0101 (MMS)

Ni ligger säkert och sover era jävlar, medan en annan sliter. Har varit en jävligt händelserik och lugn kväll på samma gång. Får berätta om det längre fram. Tills dess, ta hand om er. Jag kämpar på.


Jag somnade om men väcktes av att min far ...

foto0099 (MMS)

Jag somnade om men väcktes av att min far ringde. Nu vill ingen riktigt prata med mig och jag har två timmar kvar tills jag börjar. Så jag sitter vid jordgloben och drömmer mig bort. Till amerikat till exempel.


Paniken och uppgivheten i att vakna 10.30 ...

foto0095 (MMS)

Paniken och uppgivheten i att vakna 10.30 när man ska jobba 18.00-07.00. Vart är tonårssömnsrutinerna när man behöver dem?


Kolla vad jag hittade. Vad ska vi gissa på...

foto0092 (MMS)

Kolla vad jag hittade. Vad ska vi gissa på? Två, tre minuter?


Det tror jag på.

Var med om värsta grejen nyss! Rotade runt i en låda efter laddare och när jag släppte ner grejerna jag höll i lät det som de sa: Det tror jag på. PRECIS SÅ LÄT DET. Så nu sitter jag här och undrar vad det kan ha för mening. Fantastiskt var det i alla fall. Och lite obehagligt.

Det tar emot.

Imorgon smäller det, då är det jobbdags för min del. Jag kommer befinna mig i Sandviken och stoppa billister som vill in rondeller, nattetid. Med all rätt om ni frågar mig, på natten ska man hålla sig inne.
Blir borta till fredagmorgon.
Har varit hos min mor och hämtat en kylväska så jag kan hålla min mat kyld. Jag har även plocket fram varselkläder och mitt utbildningsintyg. Kvar att göra är att plocka fram övriga kläder och ladda alla små mekanska prylar jag ska ha med mig så som ipod och mobil. Ska även sortera tvätt och städa så jag kan återvända till en fin lägenhet på fredag.
Tyvärr har något slagit slint. En mental spärr har infunnit sig och det känns som jorden jävla moment att plugga in en laddare i väggen. För att inte tala om att sortera all tvätt. Jag vill helt enkelt inte.
Så nu tänker jag ta mig en cappuccino och kolla på den där nya serien på fyran som börjar om tio minuter.



Var vad jag tänkte posta för ca 2 timmar sen. Det blev lite ändringar där. Samantha ringde då hon och en kille firat den norska nationaldagen genom att lifta sig mot härjedalen för en utflykt. På vägen hem gick det inte riktigt lika bra att få lift. Så jag slänger mig i bilen, mässandes om att jag sagt åt henne att man inte ska lifta, det är faktiskt farligt! och kommer så långt som till Lassekrog då Samantha ringer och säger att de nu fått lift och att jag kan vända. Happ. Så nu sitter jag här. Lika opepp till att städa och packa som för två timmar sedan, men cappuccinon lockar fortfarande. Så det är vad jag ska tillreda mig nu.
Ha en härligt vecka allesammans, det kommer jag inte ha.

Att ligga på gräsmattan och sola när man s...

foto0091 (MMS)

Att ligga på gräsmattan och sola när man ser ut som en enda stor vitsippa är inte så roligt när man har liten släng av insektsfobi.


Smärtan i att inte vara singel.


Har man kalasat på årets första mjukglass....

foto0083 (MMS)

Har man kalasat på årets första mjukglass. Och hörni, vilket jävla väder va?! Ojojoj.


Kackerlackor.

Vi har fått ohyra. Fruktansvärt äckligt. Kackerlackor.
Eken har lyckats dokumentera detta.


Kackerlackor är för det mesta nattaktiva insekter och gömmer sig på säkra platser under dagen.



Köksgolv är ett utmärkt ställe för kackerlackor att hitta föda, då smulor lätt smyger sig in under golvlister och dylikt.



De gillar även mörka och fuktiga utrymmen som i badrum.







(Mitt sätt att visa upp mitt nya ryggskydd, ett upptåg som Eken ständigt kommenterade: Men det är inte roligt. Jag hade roligt. Ge mig detta.)


Trots allt.

Jag: Ska vi ta en promenad idag, innan det börjar regna.

Eken (mycket frånvarande, spelandes WoW): Mmm...

...

....

...

Jag: Ah, men ska vi gå nu då, innan det bö...

Eken: MEN VAFFAN! Jag har ju inte ens VAKNAT än! DU kan väl gå om DU vill det!

Jag: Vi kan vänta lite om du vill följa...



Så nu sitter jag här. Eken är med i en instans och detta är inget som blir klart på en grisblink. Ibland, bara ibland, så tänker jag på hur det skulle vara om han vore lite annorlunda.

Pojkvän sökes:
Aktiv och påhittig kille som gärna tar promenader i friska luften och romantiska picknickar i det gröna, men inte heller tackar nej till en mysig filmtittar-dag i soffan bland täcken och kuddar.
Avnjuter gärna ett glas vin på balkong i såväl solsken som imponerande åskväder. Utbildad massör som ständigt måste praktisera för att inte glömma sina kunskaper. Andra utbildningar: Kock, Personlig Tränare, Vinkännare/bartender, strippa och eldslukare.
Perfektionist som inte kan hålla sig från att ta disken direkt efter middagen och gärna sliter fram dammsugaren lite oftare än nödvändigt.
Idrottare på elit-nivå, alterntativt extremt lyckad egen företagare med enorma pengasäckar på banken.
Har blygsamt några mr universe-vinster på nacken. Ingen big deal.


Men å anda sidan. Den killen kan man ju inte spela Unreal Tournament med, det hör man ju.



För ca. tre år sedan. Lika kära då som nu, om möjligt mer nu.


Bakisfredag.

Det blev en liten spontangrillning hos mig och Eken igår som Phäntie och Sebben slöt upp i. Till detta naturligtvis lite rusdryck.

Spontana tankar när man vaknar:

* Aldrig mer.
* Kan man vara törstigare?!
* Något har dött här inne. 
* Skjut mig
.

Och naturligtvis en minnesscan på vad man sagt och gjort.
Sen tar man sig upp ur sängen och gör en skadekontroll. Spontana tankar:

* Jävlar i helvete.
* Ja, kul måste vi haft...
* Måste skaffa vänner som städar efter sig.
* Skjut mig.

Nu har jag i alla fall städat upp här och diskat en jävla massa. Jag har även duschat och sminkat mig. Allt detta när Eken spelar Black&White på datorn utan att ens märka när jag plockar disk runt honom. Helt plötsligt börjar det åska och jag river kvickt ur kontakterna till tvn och stänger av min dator. Eken dröjer dock med detta då han inte anser sig ha hört mullret. Kort där efter smäller det dock till så att fönsterrutorna skallrar och han stänger motvilligt av sin dator.
Jag rycker ur de kvarvarande kontakterna medan Eken luffsar ut till tvrummet för att dra ur tv:n, vilket jag som sagt redan gjort.
"Jävlar vad du var snabb då." häver han ur sig. "Ja, jag har hunnit mycket jag med du suttit och spelat. Och ja, jag är lite bitter över det." svarar jag då.
Han suckar av tristess då han inte längre kan spela data och tar istället gitarren och sätter sig och plinkar. Frustrerad över hans slöhet sätter jag mig på balkongen och försöker njuta av årets första åskväder. Sakta men säkert fylls jag med ett lugn och hittar tillbaka till mig själv, till den jag verkligen är. DEN PERFEKTA FLICKVÄNNEN.
Så jag rostar två mackor, en med ost och gurka och en med ost och hallonsylt, och rör sedan ihop ett glas oboy som jag serverar min odugliga gitarrist. Får dock lite onda cirkel- vibbar av det hela. Jag gräver min egen grav, visst gör jag?



Tomma ord.

Har ju varit hos min mamma nu under en period, och något händer med mig när jag kommer dit som jag säkert redan berättat om. Jag omättbar. Äter och äter och äter, tills mamma inte har någon mat kvar. Sen skäms jag.
Efter jul gick jag ner lite i vikt och började känna mig riktigt nöjd eftersom jag även byggde lite muskler. Nu, en månad innan strandsäsongen har jag slutat träna och börjat lägga på mig igen. Varför?!
Kan inte ni håna mig lite så jag inte gör om det här igen? Tryck ner mig ordentligt! För nu jävlar ska det bli ändring. Jag lovar...



Tjock Lögnerska.


Undersökt.

Just ringde de och ville göra en sån där jävla telefonundersökning. Kvinnan i luren förklarade att det var en mycket kort sådan och undrade om jag ville ställa upp. Jag ska precis iväg och träna, ljög jag och när hon frågade om det gick bra en annan dag svarade jag att oh ja, det gjorde det. Hon tackade och la på, med ett litet trött, igenkännande skratt. Jag började tänka efter lite och kom på att de ringt från samma företag förut, men att jag hittade på en ursäkt för att slippa svara. Jag sa att jag skulle iväg och träna.
Så. Jävla. Påkommen.




Hurtbullen herself.


En bra förklaring

Sitter och läser på warpdrive och hittar denna:

<Frambogir> ville84 är tex bara 15
<siphon> ville84... trodde 84 stod för född 84... like wtf?
<Frambogir> det trodde vi alla
<ville84> 8+4=12 1+2=3 och 3 är ett halvt hjärta (<3)
<ville84> den andra halvan har jag gett till gud


Visst känns det som att han kan få vara med ändå?


Uppdatering, ty jag hittade denna också:

[Knaan] På fredag smäller det grabbar!!
[Tjugolapp] jaså, bor du i irak eller?



Skrattar bäst som skrattar sist.

Fick med mig Eken på promenad igår. Vi tog med oss Valle, som blir väldigt högljudd när han möter folk och reser ragg, vilket är rätt typiska drag för en väldigt aggressiv hund. I skogen mötte vi tre äldre människor som haltade fram med käppar och dylikt, och där står jag och kämpar som en tok för att hålla tillbaka Valle som näst intill morrar och har rest ragg. Frasen "Han vill bara hälsa" är inte så förtroende ingivande i det ögonblicket. Resten av promenaden gick hyffsat, vi konstaterade även att Valle vill fram och bråka med småhundar men så fort vi kom fram till nån som var bråkdelen större än honom så ville han förbi så fort som möjlligt. Fegt? Ja. Smart? Ja.
Nog om hunden.
Det jobbigaste var att jag la i mina inläggsulor i ett par lite större stövlar. Detta resulterade i ett par groteska blåsor på mina hälar.
Tog kort med webkameran, så man kanske inte ser så värst mycket, men det känns ganska jävla mycket kan jag säga. Äckligt? Ja. Är Eken den som skrattar sist? Ja.


Dilemma.

Den här veckan har jag promenerat rätt mycket med Valle, mammas och pappas hund. När jag tog en lite längre runda såg jag en skogsstig som skulle leda fram till en tjärn. Eftersom jag inte är så mycket för att promenera i skogen ensam så tänkte jag att det skulle vara mycket mysigt att ta den här promenaden med Eken när han kom hem. Han, jag och hunden i solsken, pratandes om ditt och datt. Ser ni idyllen?
Idag så följde jag med honom på en motorcykeltur där vi stannade på sibylla för en enkel brunch, det hela var mycket mysigt. Jag såg fram emot att hålla i myskänslan genom att ta promenaden efteråt, men då gick Eken plötsligt och blev trött. Han ville pilla med sig gitarr istället.
Nu går jag runt och lägger små hintar om hur mysigt det ska vara och märker hur hans irritationsskala bara stiger och stiger, jag är två hintar i från att han skriker: Men det var ett jävla tjat! så saliven sprutar, vilket verkligen skulle rasera mysfaktorn. Men samtidigt är jag bara tre hintar från att han ger med sig. What to do?



Valliam.


Att umgås intensivt.

En ny dag har grytt och jag har precis hällt i mig en smoothie och kladdat på mig B-U-S. Ska bara ta reda på lite disk så bär det av till mor igen för plantering av blommor. Oh yes, på onsdag kommer Phäntie the Puffin hem och då måste balkongen vara fin förstår ni. (Mamma är stolt sponsor av mina balkongblomster, så nu ska jag till henne och tigga jord också.)
Inatt kommer även mr Oak hem som varit i småland och växt som människa, för att sedan dra iväg till Falun på söndagnatt igen. Livet som hemmafru är ensamt, mycket ensamt. Därför ska intensivt umgänge äga rum denna helg. Det är nämligen en av sakerna vi är bäst på. Om ni undrar vad jag menar med intensivt umgänge så kan jag ge er ett smakprov på det här:


Kreativitetens äpple.

För kanske så där två veckor sen byggde jag ett fruktberg. Detta ville jag ta kort på.



Eken kom i köket och fick feeling, så han slängde sig in i det hela och började vara kreativ.





När han såg den här bilden börjde han fnissa över hur litet äpplet såg ut, och sen såg jag hur han blev lite dimmig i blicken och hur det ryckte lite i ena mungipan samtidigt som ett svagt knarrande hördes.
Han fick en idé.
Han skulle få äpplet att se ENORMT ut.
Jag, som är den perfekta flickvännen, spelade med. Dock så gick inte jag in för det hela fullt så helhjärtat som Eken, då jag inte riktigt brydde mig om att ställa in bländaren korrekt för att få fram samma sak som han ville, så fokusen hamnade enbart på äpplena och han blev suddig. Så här ser han bara ut som en idiot som står och gapar i bakgrunden. Om ni frågar mig är detta 4 gånger så roligt som en dvärg som käkar äpple.


Reetone schmeetone.

Idag när jag tog ett långbad och lästa några gamla iform (det är föresten ett jävla helvete att läsa i badkaret, måste sluta med det.) så såg jag en skoreklam från reebok. Skon hette Reebok Easytone och skulle göra varje promenad till ett litet gympass.
Och ingen har väl missat reklamen för deras nya sko reetone/easytone, där en söt lite brasiliansk rumpa svassar runt och får män att flåsa och kvinnor att gråta. Denna ska öka muskelbyggnaden i vaderna och låren med 11% och  i rumpan med 28%. Mhm.
Det reebok inte tar upp är att de också ökar antalet brutna fotleder med 30% och luftkuddseffekten går sönder så skorna måste bytas varje månad, vilket leder till 12% höjda ekonomiska utgifter. Detta har jag inte något som helst bevis för efter som jag hittat på det själv, men jag tror inte att ni ifrågasätter reebok så jävla mycket heller när de slänger sig med procent hit och dit.
Det jag inte förstår är varför de gjorde en liten halvdan marknadsföring för ett år sedan med blygsamma små tidnings annonser, och nu helt plötsligt kan man gå en meter utan att ha den där jävla putrumpan upptryckt i ansiktet.
Varför skriver jag det här inlägget?
Kanske är jag upprörd för att detta är lite som att kasta t-röd på kroppsideal-brasan. Kanske är jag bitter för att jag fick höra om de här skorna strax efter att jag köpt ett par nya gympa skor och ständigt är livrädd för att det ska komma något nyare och bättre. Kanske är jag bara en liten surfitta med alldeles för mycket fritid.
Allt jag vet är att ett helt gäng med brudar kommer slänga sig över rumpskorna, powerwalka med väninnan tre gånger i parken och sedan sitta på ett café (i högklackat istället för gympadojjor) och prata om den där nya krämen som det sägs gör underverk för celluliter. Eller jag vet inte?


Återkomsten

Men vad i helvete?! Det har ju inte hänt ett skit här!
Jag har nämligen bott hos min mor i veckan och njutit av att bara vara. Kanske delar jag med mig av guldglimtarna, kanske inte. Nu ska jag i alla fall koka te och sitta och pilla i PS.
Jag lever i alla fall. Ni kan pusta ut.


RSS 2.0