Asfalt, that'...

0-23e28f3e9a4a6b96074b0c20fba016b5.png

Asfalt, that' is what I do.


Ölflugor och tomma löften.

Ni vet fuktflugor som även kallas sopflugor, de där röd-aktiga satarna som liksom flyger lite långsamt. De kallas sopflugor ty de tycks uppkomma av att man inte slänger soporna med jämna mellanrum, men jag har gjort en upptäckt.
Jag kan slarva något så fruktansvärt med att gå med soporna ibland, utan att dessa uppkommer. Dock så kan jag inte låta halvurdruckna ölflaskor stå mer än en dag utan att flugorna börjar sväva runt i köket. Vinglas tycks också vara omtyckt bland insekterna, men öl verkar vara favoriten. De borde då istället kallas öl-flugor.
Detta förklarar deras långsamma sätt att röra sig genom luften, samt den rödaktiga färgen. De är fyllon helt enkelt.
Dock kan man ju fråga sig hur de uppkommer. Finns de i soporna, men väntar med att komma fram tills man festar till det? Och sopor består ju av mat, äter vi alltså mat som har fruktfluge-ägg i sig?
Idag har jag släppt ut två stycken och dödat tre, förhoppningsvis är de ett minne blott.
Hos exet och dennes rumskamrat förekom både mycket sprit och sopor, vilket gjorde att de stormtrivdes (både flugorna och exet.). Där försökte de lösa problemet med hårspray och en tändare, med varierande resultat. Jag känner dock att jag är lite mer rädd om mitt boende för att använda mig av den metoden, och försöker istället hålla mig till att ha ett någolunda städat hem.

Jag vet förresten att jag är fruktansvärt dålig på att uppdatera nu, men jobbar rätt mycket och detta suger varje liten gnutta energi ur min kropp. Håll ut, för snart kommer jag tillbaka med full kraft.
And then you'll know what time it is. IT WILL BE SANNA TIME! ...soon.


Mitt hat mot PS

Jag tänkte framkalla lite kort idag. Har köpt nya ramar och just nu har de gratis frakt då man framkallar så jag tänkte att det passar bra nu.
Då jag började kolla igenom bilderna jag ville ha så insåg jag att det var vissa jag ville beskära och några som kunde göras lite roligare genom att förstärka färgerna i dem, så jag öppnade upp photoshop.

JAG HATAR PHOTOSHOP!

Vi kommer aldrig överens om vilka storlekar vi vill ha, vet inte vad som ska öppnas vart och  vill jag rotera vill PS absolut inte rotera och skickar upp felmeddelande på felmeddelande.
Jag hatar Photoshop. Ibland tar jag mig tid, sitter och nöter och nöter, och tillslut så anser jag att jag har fått ordning på allt och då stänger jag av. Men till nästa gång tycks Photoshop ändrat på alla sina funktioner och det jag gjorde förut funkar inte alls längre. Det är då jag vill ta min lilla överföringssladd från kameran och hänga mig själv. Sen ger jag er, mina nära och kära, chansen till att stämma skiten ur kreatörerna bakom Photoshop eftersom de var de jävlarna som dödade mig genom sina helt sinnessjukt svåråtkommliga funktioner i sitt bildredigeringsprogram.
Ska vi säga så?



En helt oredigerad och något suddig bild, tagen tre sekunder efter att Näcken lade fiolen i sin fiollåda och gick till puben.

Väckningen

Jag är ledig idag, och jag älskar det! Hade tänkt att sova äckligt länge idag för att verkligen vila ut, jag jobbade trots allt i 22 timmar i torsdags/fredags, festade i helgen och jobbade igår igen, men klockan sju så ringer Rikard som har kommit att bil lite utav en minichef över mig. Genast börjar jag tänka: får jag inte vara ledig idag? Trodde han att jag skulle vara där? Vad i helvete vill han?!

R: Tjenare, åker du ikväll eller?

Jag ska jobba imorgon och brukar vanligtvis åka tidigt på morgonen istället för på kvällen.

Jag: Njae, jag tror jag tänkte åka på morgonen. Hur så, ska något göras ikväll?

R: Nej, jag tänkte bara att vi börjar nog tidigt på onsdag så det kan ju vara lämpligt att åka upp ikväll. Jag vet inte exakta tiden ännu, men jag ringer om det sen igen ikväll.

Vi brukar alltid börja tidigt, runt typ 0500.

Jag: Brukar vi inte alltid börja tidigt?

R: Jo, det är sant, det blir ju nått sånt nu också, så det kanske blir jobbigt att gå upp ännu tidigare. Men du gör ju som du vill, så klart, det avgör du ju själv!

Jag: Men är det något speciellt nu?

R: Nej, jag bara tänkte att det kunda vara skönt. Men ja jo, du gör ju som du vill. Jaha, så nu har du vaknat också då? Tyckte det var lite roligt att väcka dig.

Jag: Mycket.


Min fråga är varför man gör så här mot en annan människa? Vad har jag gjort honom? Hur ska jag hämnas?
Nu är jag i alla fall vaken och eftersom jag lade mig klockan nio igår så är jag också rätt utvilad. Lite arg, men utvilad.
Nej, nu ska jag ta itu med lite grejer som skjutits upp. Jag åker imorgon. SÅ JAG HAR HELA DAGEN HÄR HEMMA, HAHAHAHAHA!



En blomma.

Fullt upp och 20 år

Har fullt upp med jobb och sova just nu. Och idag fyller jag år för i helvete, säg grattis. Nu kan jag aldrig mer använda orden "mitt lilla tonårshjärta" något mer och det tär på mitt lilla...hjärta.
Nåväl, nu ska jag njuta av denna dag. Snart ska jag blogga för allt vad jag är värd, men måste få lite tid till detta först, ty det har jag inte nu.
På återseende.


Föresten, skrev rubriken nu och jag 20 år! Det är ju vidrigt. Jag ser inte mig själv som 20. Vidrigt känns det. Och smaklöst. Uscha!

Det var det fräckaste!

Men vad är detta?! Flaggvakt är möjligen det slappaste jobbet som finns, säger denna Mikaela.
Hon sitter på en solstol och har hela jävla vägen avstängd med skyltar.
Jag tycker hon kan stå upp med en flagga i handen en hel dag och prata med varenda bilist som kommer förbi, och sen uttala sig!

En ny vecka.

Åh, mina vänner.
I natt försvinner jag åter ut på vägen för att tjäna småslantar. Med livet som insats kommer jag stanna bilister och de kommer hata mig för att jag gör det.
Om 3 nätter fyra dagar (snälla, låt det bli fyra dagar och inte fem!) är jag hemma igen, och jävlar vad jag längtar.
Jag gillar att ha ett jobb, det ger mig pengar och jag får känna mig lite nyttig. Arbetskamraterna är trevliga och man får vara utomhus och träffa många orginal som färdas på vägarna. Så det är inte det här att åka och jobba som tar emot, utan just att åka hemifrån. Jag trivs ju så bra här!
Jag hatar att packa det jag ska ha med mig. Alla dessa " i fall att"-saker som behövs. Och maten. Det ska vara saker som går fort att äta och inte behöver värmas. Denna vecka har jag med mig en juice, ett gäng äpplen, två yoghurtar och två baugetter. Och energidrycker naturligtvis.
Nej, klockan 2.30 ringer klockan, dags att packa det sista och krypa ner mellan lakanen. Det är ju minst tre nätter kvar innan det änder nästa gång...

OCH JAG VET, DET FINNS DE SOM HAR DET MYCKET VÄRRE, MEN JAG SKITER I DEM! STACKARS, STACKARS MIG!


En underbar människa.

Idag åker Eken iväg med dem han tog motorcykelkort med på en långresa. Detta kommer uppta större delen av dagen. Lördagen försvinner med andra ord.
Jag är hemma i tre dagar innan jag åker på jobb igen. Vi har tre dagar att umgås på vid varje hemkomst. Nu får vi bara två.
Dömer jag honom?
Nej, jag för jag är en större människa än så. Jag är storsint och kan ha överseende. Jag är den ultimata flickvännen.
Så åk iväg och ha det så kul idag, älskling. Jag finns här när du kommer hem, iförd raffset med middagen redo. Det är bara sån jag är.


Funny shit in the future

Åh, det känns skönt att så många vill hindra mig från att hoppa från en bro på järnvägsspåret (Tack svärmor och Jenny) men ni kan känna er trygga, ty jag har så mycket att leva för nu.

*Björn och Kajsa kommer i helgen. Nej där satte ju Ekens motorcykeltripp käppar i hjulen, men detta måste bokas om snarast, hör ni det?! Snarast.

* Jag fyller ju för guds skull 20år nästa helg. Denna milstolpe i livet, ojojoj.

* Turkiet den 30 September. Tänk er: Bränna sig i solen, bli drogad på nattklubbar och få svininfluensan. Mmmm.

* Eddie Izzard på Hovet i December. I stort sett längst bak ska vi sitta och se en liten prick som skojar om saker vi knappt hör. Det skall bli en fröjd.

Så då kör vi allihopa! Nu lever vi för morgondagen!


Varför Sanna inte bör vistas i trafiken del: 3

Nu är jag hemma, och har fått sova en natt i min alldeles egna säng!
På vägen hem såg jag den ultimata reg.plåten nämligen SXY. Försökte knäppa kort på den då jag låg bakom bilen, men detta var svårt då kameran inte riktigt ville fokusera på vägen och jag var tvungen att göra just detta. Då jag ansträngde mig lite för mycket för att få till den där bilden upptäcker jag att jag nästan är halvvägs ute på den andra väghalvan och möter....en polis, naturligtvis. Jag svänger fort in på min vägbana igen och ler mitt mest urskuldande och trevligaste leende. Han vände inte och följde mig, så jag tror det var leendet som räddade mig.


Hade du velat stoppa den här människan? Nej, tänkte väl det.


Ska jag...

0-5802c2a0b07dc3adf0119d0ff3669e1a.png

Ska jag hoppa?


Här har...

29fd0b54200183006581b0d70d03c8f9.png

Här har ni en kvinna som kan klara sig på ett äpple och två klunkar yoghurt på en dag. En kvinna som kan stå och flagga i 11 timmar utan avbyte. En kvinna som klarar sig i 14 timmar utan kisspaus.
En kvinna som kommer att dö ung.


Det goda i det onda.

Det här med att åka bort och jobba får en att uppskatta det man har lite bättre...

JAG ÄLSKAR JU EKEN OCH JAG ÄLSKAR VÅRT HEM!!!! JAG VILL INTE ÅKA!!!!



Och efter att ha sett den här bilden så kommer nog Eken inte sakna mig lika mycket.

Jag? Oroa mig? Tss...

Oh ja, nu kickar paniken in. Imorgon, klockan 0700, ska jag sätta mig i bilen och dra till valbo. Första dagen ska spenderas på firman för att "förbereda".
Va?! Vad ska förberedas?!
Ska jag trevande ta initiativ till saker jag inte har en aning om, eller ska jag köra på den söta hjälplösa stilen och försöka charma gubbarna på bygget?
Usch, nä jag längtar tills på tisdag då jag får ge mig ut på vägen och syssla med saker jag åtminstone har en liten aning om.
Fan, jag längtar tills nästa helg.

Igår och idag.

Hallå ja.
Igår skrev jag ingenting, men detta berodde på att min dag var fullspäckad av andra saker. Först gjorde jag lunch åt mig och Eken som blev ganska lagomt äcklig så jag började må illa. Sen låg jag i soffan och ojade mig medan Eken åkte till jobbet. Då ringer pappa och säger att jag bör höra av mig till Conny, som är min flaggvakts-chef, och att jag har jobb till veckan och troligen några veckor frammåt.
Jag blir fruktansvärt glad över det faktum att jag faktiskt kommer hinna få en liten inkomst även denna månad. Ringer runt och fixar med boende och dylikt, i ett slags lyckorus. Får reda på att jag ska vara på firman och förbereda på måndag, något jag aldrig gjort förut, vilket får mig en smula nervös men ändå inte slår ner mig helt.
Åkte till Samantha och klädde av mig på hennes soldäck för att njuta lite av solen och Samanthas sällskap innan hon åkte bort över helgen.
Två timmar senare begav jag mig till Bollnäs med min mor för att hämta sängbord på jysk och pass hos polisen. Polisen hade dock stängt klockan 15 den dagen och detta gjorde mig lite upprörd, men ett maxmål senare så var jag glad igen.
När jag kom hem blev det WoW för hela slanten. Så hur ska jag hinna blogga en sån dag?!

Om 20 minuter ska jag infinna mig på hotellet för att jobba i fem timmar, efter det ska jag laga middag till mig och min mycket omtyckta sambo. Resten av kvällen går nog åt till att städa lägenheten och montera ihop sängbord, allt detta med ett glas vin i handen, för att sen avsluta med en film i soffan. Detta ser jag fram emot.

För att summera detta:
*Hurra! Jag har fått veta att jag har jobb ett tag framöver!
*Jippie! Jag har köpt nya sängbord!
*Helvete, jag har ju bråttom till jobbet!

Det är väl det jag vill säga. Tack.


Another day at the beach with Phänitelicious


 När dagen bjöd på solsken begav sig Phäntie och jag till beachen. Förhållandena var perfekta; stadig sol samt svalkande vindar, så vi njöt i fulla drag. Med oss hade vi beach-amigon och ett glatt humör!
Tre och en halv timme tyckte vi räckte, då vi anser oss ha tagit lärdom av den förra strandmissen. Solskydd var dock överskattat då vi inte låg så länge, och solen är ju inte lika stark i augusti som i slutet på juni...
Men, återigen blev vi lurade, ty jag kom hem med ett sannerligen rödflammigt ansikte och Samantha har rapporterat in liknande symtom. Vi anser oss ändå gjort framsteg då vi inte brände hela kroppen denna gång, utan bara våra paranta anleten.
Jag som är en klurig liten människa löste dock det hela med att täcka rödheten med lite solpuder, och vips har jag gått från kräfta till solbränd babe. Tummen upp.



Jag och mina två beach-amigos.

My new BFF

Värmen har slagit till igen, och jag har hittat min nya bästa vän. The Fan.


HAHAHA!

Kom just på en liten ordvits!

- Jag har börjat dejta in inbrottstjuv.
- Jasså, hur funkar det?
- Det är underbart, han dyrkar mig!

HAHAHA! Vad får jag allt i från?


Hår till förbannelsen.

Var hundvakt åt syrrans hynda i helgen. Nu har jag två uppsättningar blandras att dammsuga upp. Känns sådär.


Pank men hoppfull!

Hallå ja. Nu är jag här igen.
Svarade på kommentarerna nu i morse, nu har ni varit duktiga, mina vänner!

Jag och Eken befinner oss i en liten kris. Vi levde gott på semestern. Mycket gott. Det tråkiga nu är att det är 22 dagar kvar till löning. Vi måste snåla in lite nu, säger Eken, och jag har genast antagit mig utmaningen. Jag ska göra mitt bästa för att leva på existensminimum. Det känns lite spännande det här. Jag har räknat ut att om jag bara köper några paket bacon, krossade tomater och ett par liter mjölk borde vi klara oss rätt länge på det vi har i kyl och frysen.
Korngryn ligger nu och sväller för jag ska göra grynkaka. För er som inte vet det så avnjutes detta bäst med bacon och lingonsylt, och min givmilda mor har erbjudit mig en burk av hennes hemgjorda sylt. Baconet måste dock inhandlas.
Pasta och ris finns också till förbannelsen och  köttfärs lurar i frysen tillsammans med potatisbullar och lax.
Jag ser ljust på detta mina vänner. Spartips motages med glädje, så hjälp mig här.
Då kör vi!


RSS 2.0