Glädjetårar.

Jag har två ensamma timmar i en lägenhet medan ägaren spelar innebandy. Jag har diskat, tänt ljus och hällt upp ett glas vatten. Insikten av att jag har två osedda säsonger an Desperate Housewives blev nästan för mycket att ta in. Ordning och reda, ensamtid och brudunderhållning. Detta är himmeriket, mina vänner.


Bränna och blommor.

Okej. Igår var jag på stranden med Marcus Melin. Ja, ni hörde rätt, Marcus Melin. Vi åt frukost på deras altan och sedan gav vi oss ut i solen. 
Och ja, vad ska man säga.
Att vara albino på årets mest molnfria dag är inte lätt. Så nu sitter jag här i enorma smärtor just för att jag faktiskt sitter ner. Min icke så blygsamma bakdel är skrikande röd där bikinitrosorna inte riktigt räckte till och min mamma suckar djupt och skakar sorgset på huvudet medan det mässas om den plågsamma proceduren att operera på hudcancer. 
Men jävlar vad brun och fresh jag känner mig! Totally worth it, eller ja, imorgon kommer jag nog känna så. Fram tills att allt flagnar av. Men... Japp.
 
Nej men lite random bilder på detta så.
 

I wear my sunglasses at night.

Tro mig när jag säger det, mina vänner. Här har vi det bästa i låtväg i allas eran Sannas hjärta just nu. Att det är en plutande Mulder-kopia som sjunger gör inte det hela sämre precis.
 
 

Det fina ljuset. Och en öl.


Att ha slut på mobilbatteriet på bussen och fördriva tiden med kameran.


Där man inte ska måla graffiti och röda Vans.

 

Hur jag var idag och vad jag gjorde.

Ja, idag har jag träningsvärk. Men den är inte fullt så plågande som skammen över just det faktum att jag har träningsvärk efter en blygsam löprunda. 
Nåväl, det är inte därför jag är här.
Jag ser nämligen i statistiken att ni fortfarande är här och gapar efter inlägg likt giriga koi-fiskar och tänkte därför slänga åt er lite random bilder. Det kanske inte är särskilt näringrikt, men det fungerar väl åtminstone som lite bukfylla.
Solen skiner idag därför var jag ute, barbent och naiv, och tog lite bilder på gräs samtidigt som jag fnissade över tanken över att det faktsikt finns människor som är allergisk mot gräs. Haha. Blåögd var jag också. Och lite rädd för insekter. Och insikter. Nåväl, vi hörs sen.
 
 
 

V. 2

Vi började vecka två på jobbuppehållet med ett konditionstest i form av en löprunda utan något direkt tillfredsställande resultat. Så nu vet vi vad resten av semestern kommer gå ut på...


Lördagen.

Lördagen då det shoppades, dansades och svävades. Tack, ni ljuvliga inblandade.


Fredagsmys.

Mysfredagen har passerat där jag, Anna och Angelica haft räkfrossa, saknat Karin och klappat katt. Good times, nu väntar vi in kräfttiderna!

 


Jag vet hur du ser ut i inga kläder.

När du strippar och klär av dig är det samma grej.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ett litet inlägg.

Åh, mina små dyrkare. Jag kanske kommer skriva ett inlägg till er ikväll. Om ni är snälla. Men det går segt nu ty jag gör inte så mycket förutom att jobba, städa och mysa. Såatteh. Men det löser vi, hörni, ikväll. Håll till godo. Och älska mig. Nu är det förmiddagsfika. SÅ SO LONG, SUCKERS.

And why would I make a change if you won't?


RSS 2.0