Stiligaste stövarn i stan.

Jag fick äran att vara med och fostra mina föräldrars hamiltonstövare Willy under hans uppväxt. Stiligare och snällare hund får man leta efter. Han blir alltid otroligt bra på bild, och jag slår vad om att han skulle vinna hejdlöst med priser om han ställdes ut. 
Dock så har mina föräldrar ju skaffat en valp. En bråkig sådan. Det tär på Willy. Så vid det det senaste hembesöket hände något som aldrig hänt tidigare. 
Han blev märklig på bild.
Fasaden har krackelerat. Det är en trött hund man ser. Gäsp efter gäsp. 
Må hans ungdom återvända något i takt med att valpen mister lite av sin.
 
 
 

Drömmigt dimmigt.

 
 
 
 

Hotell Höga Kusten, men som vanligt mest bilder på Andreas.

 
Nu är ju hösten här med allt som hör till, men då kan man ju se tillbaka på semestern och glädjas över att man faktiskt fick njuta lite när det begav sig.
Jag och Andreas började vår ledighet med att leta oss nedåt en smula i landet och första stoppet blev Hotell Höga Kusten. 
Där hade vi bokat ett rum med terass så vi kunde  sitta ute, sparka av oss skorna och lyssna på avlägsen åska som mullrade trots att solen sken, och avnjuta svalkande dryck i värmen med följande utsikt:
 
 
Dessutom var vårt rum precis mellan två Pokéstops och det fanns ett flertal för mig ännu oupptäckta Pokémons, så livet lekte, minst sagt.
Framåt kvällen avnjöt vi fantastiska råbiffar och en galet god ädelostpasta, och vi hade turen att få precis det bordet vi ville sitta vid som var perfekt att iaktta skymningsljuset från. Typiskt nog glömde jag fota hur vackert vattnet och vyn var just då, men jag hann ta några bilder på Andreas innan stämningen tog över helt.
 
 
 
 
Sanslöst gott!!! Jag hade ju förvisso ljuvlig utsikt var vi än befann oss på grund av min stiliga karl, som jag tvingade att trycka näsan mot betongväggen samtidigt som jag skrek "KONTRASTER!"
 
 
 
Sen blev det läggdags och vi vaknade upp till en god frukostbuffé och en mystisk dimma innan det var dags att åka vidare mot Järvsö. Bättre start än så på semestern kunde i alla fall inte jag önska mig.
 
 
 

RSS 2.0