You're so full of shit, photoshop!

Jag hatar photoshop. Varför? Jag tänker inte ljuga för er, jag kan helt enkelt inte hantera det programmet. Jag försöker och försöker, men kan inte skapa ett jävla collage som duger. I'm sick of this shit!

image239


The countdown begins...

Japp, jag är less på min blogg som fyllts med massa ointressanta saker och just nu har en utnött design. Så jag tänkte skaffa en ny blogg och avskaffa denna. Men, ändrade mig och nu så är min plan att helt enkelt göra en nystart. Så första april så går nystarten av stapeln! Wish me luck!!!

You said what, bankomaten?

Det är bevisat, man kan spendera 3000 på några ynka timmar. I onsdags var jag överlycklig över att jag fått betydligt högre  lön än vad jag räknat med, men säg den glädje som varar för evigt. Det högg i hjärtat då bankomaten spottade ut minneslappen, bara några kaxiga hundringar kvar, the ones who made it.
Men jag fick ju lite roliga kläder, samt spendara en dag med Lilly och Phäntie, bara det kan ju vara värt tretusen! (Och nej, det betyder inte att jag tänker betala er nästa gång jag träffar er!) En riktigt mysig dag. Nu har jag ont i mina ben efter allt shoppande och förkyld som ett as. Snart kommer Ekens bror och då ska vi käka pizza, men det blir ju så klart kebab för mig! Härliga tider!
Gå i fred.

Nystart!

Jag vill ha en nystart i livet nu. Rensa ut allt skit och bara bli ny! Förlöst på nytt...eller nä, det är ju rätt äckligt.
Jag vill vara pirrig och nyfiken, energifylld och lycklig! Men hur? Tips någon?

God morgon Världen!!!!

En ny morgon, nya möjligheter! Ah, är inte livet underbart?!
Solen skiner, och fåglarna kvittrar!
Fika med phäntie, månne? Ja, varför inte, jag ska omfamna henne och njuta av ögonblicket!
Sköt om er alla, jag menar det verkligen!

Inträngd i hörnet.

Jag känner mig fångad, omringad och förnedrad. Jag har under ett par dagars tid vaknat upp utan känslan av att vilja något överhuvudtaget. Trött på detta dystra väder, denna känsla av att tiden är knapp men inget att göra, känslan av att inte vilja göra något men ändå få något gjort! Åh, grymma öde!
Skriv en kommentar och skänk en smula hopp och inspiration till en sargad själ!
Ikväll ska jag äta raggmunkar iallafall. Det tycker jag om. Tack för ordet.

Söndet

image236Ja, dagen efter. Men eftersom jag slutade dricka tidigt och började städa och dricka vatten istället så är jag i oförskämt god vigör idag. Hur som helst bestod kvällen av att först surfa runt medan de övriga spelade guitarrhero...
Sen började de skjuta varandra med softairguns och det var väl ungefär då som jag råkade spilla ut en grogg bredvid Ekens dator....INTE BRA.
För er som inte redan gissat detta kan jag berätta att den glada stämningen avtog rätt kvickt och att alla sedan satt samlad runt Eken som förtvivlat öppnade alla luckor och desperat torkade torrt. Men jag råkade ju faktiskt bara spilla på sidan och det var inte alls mycket som kom åt datorn, så efter ett provsmak av Ekens fruktade vrede så kunde vi konstatera datorn fungerade fint ändå. Och idag fungerar den fortfarande, men  om den datorn ger upp om cirka ett år eller nått så kan jag ge mig fan på att det, enligt honom, kommer bero på rusdrycksdropparna jag en gång i tiden spillde på en icke så nämnansvärd fest.
Vi drog till puben lite senare i hopp om att liva upp stämningen igen, men efter att grundaren till drinken "Antonio Exotico" konstaterat att en i vårt sällskap på fyra inte var myndig så fick vi traska hemmåt igen, men jag fick ju iallafall en drink. Inte en Antonio Exotico men ändock något han komponerade ihop mycket bra. Det tål att sägas både en och två gånger: Han är en konstnär.
Hur som haver så kom jag in i lägenheten där vi satt och snackade i köket lite. Jag började rejält lessna på kvällen och ville helst bara gå och lägga mig, men det är ju inte riktigt hyffsat. Jag tog mig en disktrasa och gick in vardagsrummet för att torka av bordet och vad ser jag?
En nostalgi skylt.image237
Då hade de jävlarna snott en skyllt och burit in i vardagsrummet. I ett lite mer berusat (eller nyktrare) tillstånd hade det säkert varit roligt. Eller det hade väl åtminstone kunnat vara en glassgubbe?! Men nej, en tråkig, smutsig och skitstor skylt som det det står Nostalgi och klockslag på. Jag lackade ur helt enkelt. Killarana trotsade men bar tillslut ut den oönskade skylten till sin rätta plats.
De var sedan borta under en längre tid och under den tiden han jag städa och av misstag ringa ett sos-samtal i fickan som jag med rodnande kinder bad så hemskt mycket om ursäkt för, medans killarna gick tillbaka till puben och tog en öl. Jag och "den omyndiga" satt kvar i tystnad och hann precis börja oroa oss innan de laglösa infann sig igen.
Efter detta  satt vi och inväntade bussen som skulle frakta hem 50% av festdeltagarna. 2 stycken med andra ord.
Klockan var då två och eftersom jag redan varit nära att stupa av sömn klockan 23 på kvällen så kan jag säga att det inte tog lång tid innan jag snarkade högt!

Idag kommer tjocka släkten till Eken och vi ska fira dennes födelsedag. Innan dess ska jag duscha och städa lite till så det säger sig självt att jag inte har tid att sitta här.
Förresten så nämnde jag ju tidigare hur grymt noggrannt jag tidigare städade vårt badrum och hur gott och rent det luktade där inne. Detta gjorde att det högg lite i hjärtat och att huggtänderna växte fram då jag hör hur mannen vid namn Joners vomerar inne på toaletten. Men, men han hade vanan inne och inget hamnade utanför toaletten vad jag har sett. Så det tackar vi för.
Som jag nyss skrev så har jag inte tid att sitta här. Så Adjö.

Bjuder på en bild från våren i götet!image235

jag ber om ursäkt

jag hade tänkt att skriva nått viktigt, men jag glömde bort.

Om någon ser detta....

...Skriv en kommentar... vad som helst. Give me some attention!

Lördag!

Lördag var det ja!
Nu sitter man här med lite findricka och gottar sig!
Har jobbat idag och snittat mig cirka sju gånger i varje finger men  det är ju standard vid det här laget!
Och btw, så hatar jag otacksamma människor. Jag jobbar nämligen på ett hotell, i resturangdelen.
Visst ska det vara skönt och avslappnat att gå ut och äta men är det så jävvla svårt att vara trevlig mot personalen? Jag bara frågar?!
Nästa gången någon är otrevlig ska jag ta deras jävvla lövbit och trycka upp den i anus på dem!  Nä, detta törs jag nog inte.  Men ändock.
Tack för mig.

Torsdag update

Japp, klockan är snart åtta och dagen har bestått av:
  • En promenad, som lovat
  • En tur till ljusdal, oplanerat. Eken gick på systemet för första gången och jag fick nyttja mitt presentkort på inredningsbutiken kardemumma! Blev en doftpåse, ett ljus och två ljuslyktor.
  • Satt vid datorn i evigheter.
  • Började till slut städa.
  • Åkte och köpte tandborstar och doftljus
Japp, två rum är städade! Men då talar jag inte om en liten städning utan en GROVSTÄDNING! Jag har gjort rent mellan rutor, skrubbat vägar och skåpluckor, skurat och härjat! Det luktar oförskämt gott i dessa rum. Nu ska jag fortsätta och jag kommer inte ge mig förän jag svimmar av utmattning! Köpte nyss en Solo, något jag inte gjort på länge eftersom jag har för mig att jag inte gillar den tidiningen, men hittade ett exemplar där de hade lyckats trycka in två gåvor till en tidning. Jag kunde inte låta detta vara, trots att jag vet att gåvorna är av skitkvalitet och att man kan få bättre på leksaksaffären. Men girigheten i mig gick inte att kvävas så nu sitter jag här med två värdelösa bronsers och en dålig tidning. Victory is mine!

Åter till städning av kök och vardagsrum!

Nu ska jag fortsätta städa.


Torsdag at last!

Jag vill börja med att gratulera Eken som fyllde 20år igår! Hipp, hipp hurra!
Så vad köpte den perfekta flickvännen till honom då?
Inte ett skit. Jag befinner mig i skammens tecken. Men jag har en plan! Jag har gjort upp en deal med honom att vi ska åka någonstans när vi får tid att hitta på något tillsammans och så ska han få peka ut det han vill ha! Någon belöning ska han ha för att stå ut med mig:)

Ja, torsdagen är kommen, jag har sen i måndags tror jag gått och lovat mig själv att jag ska vårstäda så in i helvete idag, och mycket riktigt, jag står kvar vid mitt löfte, trots att jag är vidrigt förkyld! Många komman i den meningen, forgive me, svenska språket!
Ja, så dagens schema ser ut så här:
  • Kort promenad i det underbara vädret
  • Frukost, nått nyttigt, som väger upp för godispåsen vi vräkte i oss imorse efter gårdagens firande
  • Städa, städa så otroligt, med fruktansvärd nogrannhet!
  • Äta god middag och somna efter ett par arkiv x avsnitt.
Var ju till götet i helgen, ska berätta om det senare.
Nä nu ska jag klä på mig otroligt mycket kläder så att inte promenaden förvärrar förkyldningen.
Adjö


The Pestrått!

Här Lilly, challange this!

The Pestrått
by Samantha, captured by Susanna


image233


Fredagsmorgon


Japp, klockan är prick åtta nu på fredagsmorgonen och det är runt fyra tiden idag vi åker. Jag ska göra prov idag så klockan fyra är jag klar, med andra ord så drar vi direkt efter att jag skrivit mitt prov. Nu har jag två timmar på mig innan jag ska åka till skolan och på denna tid ska jag ha klätt mig, sminkat mig  och ätit frukost samt packa och helst plugga en del, sen vill man ju städa så det är lite fint när man kommer tillbaka. Killen ska ju vara hemma så han har sagt att han ska städa (men man vet ju hur det blir...) Ja just, så det tidigare nämnda ska jag hinna på två timmar. Och vad gör jag? Jag sätter mig vid datorn och börjar kika runt. Varför gör jag så här? Det är så typiskt!
Och jag är ju fullt medveten vid mitt misstag ändå sitter jag här och skriver vidare!
Jag är hopplös helt enkelt.

Better get tummen ur röven och sätta fart nu! Tack för mig och trevlig helg, för nu drar Eken och jag mot götet!

image232




Här går det undan!

Jaha, nu har ju hela veckan gått! Imorgon väntar prov i medicinsk grundkurs, sen bär det av till falun, för att mitt i natten fara vidare mot göteborg! Ska nämligen fira Ekens mormor och hälsa på lite släkt på hans sida!
Ett besök till ullared väntar också (Tro inte att jag inte hade nån baktanke med det hela!), så det känns oerhört förväntansfullt!

Nä nu är det sova som gäller om allt ska hinnas med imorgon! Tack för mig!

Life sucks...

image230

Japp, idag vaknade man med sprängande huvudvärk och inte en enda värktablett i sikte.
Livet     -1
Sanna  -0
Jag försökte sova bort huvudvärken, men just som jag lyckats somna så ringde det på dörren. Vi skulle få en ny toalett eftersom den förra var så sunkig. Så ja, nog är det hyggligt att få det fixat, men jag hade ju just somnat!!!
Hur som helst var man ju tvungen att rycka upp sig och vara trevlig när hantverkaren var här, så efter det fanns det ju ingen chans att man skulle kunna somna. Jag bestämde mig för att ta ett bad och slappna av lite, men huvudvärken ville inte ge sig. Så efter det satte jag mig och filade lite på en läxa, sen så tog jag itu med disken, samtidigt som jag hånskrattade mot huvudvärken!
De senaste dagarna har vårat kök börjat lukta lite funky, så jag skurade rent i skåpet under diskhon, bytte soppåse och allt sånt där. Men doften gav liksom inte med sig, så när Eken kom hem skickade jag honom på att göra rent vattenlåset! Så nu ska det väl fan till om det inte börjar lukta mumma igen!
Min mage har som smått börjat kurra, så nu är det bestämt, ikväll blir det hamburgare med stripps och beasås! Och lite gurka och tomat, så klart, man är väl inte onyttig!
Eller ikväll och ikväll, hungern kallar, NU!
Adjö!



Ständigt dessa måndagar.

Vad är det med måndagar egentligen?
Jag menar, de tar upp endast en sjunde del av våra liv, det är ju inte mer än vad någon annan veckodag tar upp, men ändå så känns det som att det är halva veckan!
De är långsamma, tröga och ondskefulla. För visst, det är ju inte bara det att varje måndag känns som en evighet, saker och ting har även en förmåga att totalt gå åt helvete dessa dagar. Visst, det är början på en ny vecka, en ny start, man är lite ringrostig. Men nej, det här borde inte ha något med saken att göra, för vaffan, kroppen vet inte att det är måndag. Hade man veckodagar i tidernas begynnelse? Nej, just det. Visst, man hinner ställa om dygnena på helgen så det känns extra jobbigt att kliva upp på måndag, men även om jag gått upp samma tid som annars på helgen känns det sjukt tungt att kliva upp samma tid på måndag.
Varför?
Varför minns man aldrig något på måndagar? Varför gör man bort sig lite extra på måndagar? Varför tappar allt sin mening på måndagar?
Kan någon svara på det?

Jag fryser och har ont i halsen, typiska förkyldningssymptom, typsik måndag.

Lördet...

Ja, då är det lördag morgon då? Igår fick vi internet enligt våran internetleverantör, men varför sitter jag då och antecknar detta i Word? Vi har prövat olika modem, olika inställningar och olika supporter. Det står att vi är ansluten men det går fan inte att surfa. Våran Internetleverantör har sagt att en tekniker ska ringa oss på måndag. Om den jäveln inte pallrar sig hit samma dag så jävlar! För det känns ju en smula patetiskt att föra blogg på Word, men eftersom jag troligen kommer vara för trött för att skriva något på måndag (Om vi har turen att få det fixat då d.v.s.) så lägger jag upp mina små texter av frustration från helgen istället.

Jag menar; ska det vara så svårt att koppla in telefonnummer och internet? De jobbar ju med det för i helvete. Telefonnumret tog ju sjukt lång tid, så man kan säga att det lilla tålamodet jag besatt förut nu har minimerats till en smärtsamt låg nivå.

Ska jag behöva söka jobb inom branschen själv för att få något gjort? Att gå en treårig utbildning kanske går fortare? Jag bara undrar.

 

Men vad har jag för anledning att sitta och sura egentligen?

Jag tog ju nämligen körkort i måndags! (Applåder)

Så hipp hipp hurra för rallydrottningen!

 

Nu bär det snart av till jobbet, vilket är bra, för då har jag inte så mycket tid till att gå och sura över att internet lyser med sin frånvaro.

Min systerdotter Mie sov här igår, och satt ungefär här vid datorn non-stop och spelade sims. Varför kan inte jag bara spela sims och vara nöjd? Nej, den simpla underhållningsformen roar mig inte länge, ty jag suktar efter något större, friare och farligare?

DET VÄRLDSVIDA NÄTET!

Det är som att leka med döden, efter att det blivit installerade kan jag inte längre skylla på att jag inte har internet när jag behöver göra mina läxor, inte heller kan jag avskärma mig från den yttre världen i min lilla lägenhet. Min bubbla av trygghet kommer att spricka!

Jag är rädd att jag kommer bli som beroende igen, att jag inte kommer få något gjort, att lägenheten kommer förvandlas till en svinstia och att jag senare kommer hitta Eken som fastnat bakom tvättfatet och dött, bara för att jag suttit vid datorn och inte kunnat hjälpa honom!

 

Nä, de här tankarna börjar bli för skrämmande, jag ska nog spela lite sims nu.

Tack för ordet.

 


Sing Halleluja!

Japp, now I´m back in buisness! En tekniker som var ruskigt skillad var nyss här och fixade så jag åter kan roa mig genom min simpla blogg! Dock så kan ingen svara på hur pass länge jag sitter säker. De vet inte riktigt vad som var felet och det kan inträffa igen. Så låt oss hålla tummarna att detta håller i sig!

to be continued...

tomorrow, motherfuckers!

Imorgon smäller det! Då kommer internet vara inkopplat och förhoppningsvis fungera felfritt! See you then, my friends!

RSS 2.0