Middag? Världens mest mosade banan. Smakli...

foto0200 (MMS)

Middag? Världens mest mosade banan. Smaklig måltid.


Dagens outfit. Jag har så förbannat tråkig...

foto0198 (MMS)

Dagens outfit. Jag har så förbannat tråkigt. Frågor som snurrar i mitt huvud just nu: Varför svarar inte mina vänner? Jag behöver samtala! Hur fan ska jag hitta till Östersund nästa vecka? Jag kan ju inte hitta någonstans! Och de behöver hjälp där? Och så skickar de mig! Hallå, blind leder blind-scenario här! Vad gör Kissie den här veckan? Hon skulle ju släppa en låt. Hur fan ska jag överleva tills på fredag? Det är ju bara onsdag för i helvete. Ja, ni kan väl ringa och svara på det här om ni känner er manade. Jag kämpar på här ute.


Slö dag på jobbet. Då är det skönt att kun...

foto0187 (MMS)

Slö dag på jobbet. Då är det skönt att kunna falla tillbaka på hakorna. Länge leve hullet!


Invänta mig, jag kommer hem på fredag.

foto0184 (MMS)

Invänta mig, jag kommer hem på fredag.


Stekande sol, ingen skugga, ingen ac i bil...

foto0176 (MMS)

Stekande sol, ingen skugga, ingen ac i bilen och inga pignent. Jaha.


Ambivalent och lättroad.

Sitter och läser på felsms.com i väntan på Sara, hittade den här:

Till: Mig själv
Sms: Allt bra med dig?
Svar: Jag frågade först. :) Jodå det är bara bra. Vad händer i kväll då?
Förklaring: Bakfull som fan skulle jag skicka till min polare som jag festade med i går. Jag skickade till mig själv och märkte inte det så jag svarade mig själv. När jag fick likadant svar igen så märkte jag att något var konstig. Jag var nog fortfarande full när jag höll på med mobilen. Jag somnade om. Jag har lagt in mitt nummer i telefonen för att själv komma ihåg det.


HA! Tyckte det var roligt.
Midsommarfirandet blev lyckat, och det bokades utgång ikväll också med Sara. Har dock pendlat mellan total ovilja och tokpepp under dagen inför detta. Hon skulle dyka upp mellan 18,19 sa hon, så man borde väl börja göra sig i ordning kanske. Gårdagens miss var väl att jag ställde soppåsen med räkskal i i hallen, och nu när jag gick ut med den så hade det runnit ut räksaft på golvet så nu luktar hela lägenheten.... ja, illa. Välkommen Sara!


Nu och sen.

Blogg 2010:
Det finns ingen, INGEN, som rör så noga, så hårt och så intesivt i oboyen som Eken. INGEN. Ibland så vill jag bara... Men jag älskar ju honom.


Blogg 2030:
Idag gjorde jag det. Jag körde ner skedjävlen i halsen på honom. Rättegång väntar. Han tar troligen både huset och barnen. Men det var SÅ värt det.



Back in business.

Jobbade i Hedesunda idag, ska tillbaka dit till veckan. Ser ut som jag har jobb i tre veckor frammåt nu, vilket känns bra. Man kan slappna av på ett annat sätt, njuta av fritiden. Även om jag gruvar mig lite, men det hör väl till.
Nu varvar jag ner med en cube och laddar inför en dusch. Dryyyygt.
Men imorgon, då jävlar ska det midsommras! Herreguuud. SPÅÅÅÅRAAAA. Hehe, nej, nu överdriver jag. Men lite kul ska det väl bli.
Nu jävlar ska jag tvångsduscha mig själv. På återseende.



Lite risig. Mycket trevlig.


Lägesrapport 100618

Jag och Eken drog till Ljusdal idag så jag kunde hämta ut min kamera. Återseendet var sannerligen ljuvt kan jag säga er.
Sen lyckades jag få med Eken till att äta kina-buffé, något jag tjatat om i ett par månader nu... Spysjuka efter att ha svullat likt djur så vaggade jag och Eken in till second hand-butiken och fick tag i en löjligt stor tunika som jag inte kunde låta bli.
Efter att ha skuttat runt i den här hemma ett tag så börjar jag ana att det är en gravid-plagg jag inhandlat, men det tar inte fullt bort charmen, så jag är fortfarande nöjd.
Eken tvingar mig dock till att ha skärp till, så att jag inte ska kunna bära något foster där under utan hans vetskap.


Att vara realistisk

Min kille ringde nyss. (Hehehe Min kille, sen när började jag säga så?! Eken.) Han lät ovanligt positiv och lättsam och jag rycktes med som vanligt, trots att jag vid det här laget borde ha lärt mig att man ska vara jävligt passiv i de här lägena. Jävligt passiv. För han är inte så positiv om han inte har någon baktanke som han inte vet hur jag kommer ställa mig till. Då försöker han lura mig med positiv energi, något han annars svälter mig på så jag ska vara extra hungrig och hugga glupskt då det väl bjuds. Den här gången slösade han dock med sitt glada humör då jag faktiskt tyckte att det var glada besked han kom med.
Hans bror behöver nämligen hjälp med målning och tänkte att jag skulle passa till detta. Jag som inte direkt är bortskämd med aktiviteter, något de här människorna redan räknat ut, svalde det hela med hull och hår. Får man en chans att ta sig utanför lägenheten, så tar man den.
Först tänkte jag att detta blir ju perfekt och började leta efter kläder som kunde tänkas agera målaroutfit. Ett par sweatpants och bh! tänkte naiva lilla jag då jag såg mig själv ståendes i strålande solsken samtidigt som jag svalkar mig genom att spruta vatten över mig med en vattenflaska. Som på tv:n, ni vet.
Kanske att jag smörjer in mig med babyolja när jag börjar få lite färg, så jag ser så där glansigt svettig ut samtidigt som jag svankar så mycket som möjligt då jag på alla fyra målar staket. PRECIS SOM PÅ TV:N!
Sen vaknade, tack och lov, realist-Sanna upp. Det är myggår, jag kommer behöva inhandla allt myggmedel som går att få tag i inom en radie av 1,5 mil, samt ha så täckande kläder som möjligt. Babyolja? Jag minns då jag fick för mig att increasa brännan i mina unga tonår, men sprang in och duschade i panik då varenda jävla småfluga till sitt (och mitt) stora förtret klibbade fast överallt på mig. Aldrig mer baby-olja.
Och sexigt svettig sen, jag kommer vara knallröd i ansiktet, flåsa likt en apporterande fet golden retriver och drypa av svett. Not the sexy kind.
Men, jag ser ändå fram emot det här. Lite miljöombyte kommer göra mig gott. Sen förväntar jag mig naturligtvis massage varje kväll av värdparet, målning tär ju på ryggen, men det borde ju vara självklart.



Upptäckte att jag fick groteskt vita tänder i camen, jo jag tackar.
På en skala från 1-10, Bjornnastet, vad tycker du?


Precis nu.

För tre veckor sedan lämnade jag in min kamera, och frågade då hur lång tid de kunde tänkas ta att få den reparerad. Fick till svar att de är väldigt snabba på SONY så därför skulle det nog inte mer än max en vecka.
En vecka senare var jag i närheten av butik och tänkte då att jag skulle passa på att gå in och fråga hur det gick. De började knappa i sin dator och nämen hoppsan! Just precis då hade de fått ett mail om kostnadsförslag från SONY så då skulle de bara ringa försäkringsbolaget och höra med dem om det godtogs, något de skulle göra precis då jag gått därifrån. Tänk ändå, att mailet kom in precis när jag kom dit! Vilken grej! När de fått klartecken på SONY så går det väldigt snabbt för dem, fick jag också höra, max en vecka.
Idag så kände jag att jag ville höra hur det gått för min kamera, då jag saknar den och det faktiskt gått tre veckor nu. Och tänk! När jag ringde och framförde mitt ärende så hade den kommit in just precis då! JUST PRECIS DÅ! Fan vad jag tajmar bra alltså, tycker ni inte?


Det bästa trumsolot.

En del föds med det, den där naturliga nonchalansen som får andra att tappa hakan och tänka: Jag vill också vara en sån sköning.
Här har vi en såndan man.


The Sebastian-addiction.

Vaknade klockan 10.00, med strålande solsken utanför, kände att jag måste till stranden! Messar Sebben, vill boka in något slags umgänge, får dock inget svar. Ringer Sebben 12.00, får inget svar. Suckar, tänker att jag iallafall får sol på balkongen strax innan 15.00. Nu, 30 minuter innan mitt D-vitamin-intag så har ett jämnt molntäcke lagt sig över himlen, balkongen kommer inte få nån sol idag. Och det är Sebastians fel.


Sixx:A.M. - Girl with golden eyes.

Min bror kan vara bra till många olika saker, när han inte tycker att det är roligare att bryta ner mig mentalt d.v.s.
Idag har han dock varit så där bra igen, och tipsat om en sjujävla höjdare till låt.
Jag vill ju inte vara sämre, så jag slänger upp den här, dels så ni kan lyssna men mest så jag har den lättillgänglig.

Sixx:A.M. - Girl with golden eyes.


Två sätt att se på saken.

Jag:
Det är en mygga här inne som då och då irrar runt i mitt synfält. Jag har försökt döda den två, tre gånger nu då den kommit hyffsat nära, men misslyckats. Då och då tappar jag bort den och sitter och ruskar mig med jämna intervaller ifall hon satt sig någonstans där jag inte ser henne. Men så plötsligt dyker hon upp igen, den lilla vampen, känner doften från mina varma vener och svävar allt närmre. Jag gör mig beredd för att slå ihjäl henne mellan mina redan myggbitna små händer, men då tycks hon tappa sitt luktspår och irrar bort sig mot något mörkt underlag så jag inte längre ser henne.
Så där håller det på, hon närmar sig och försvinner om vartannat och jag blir full i fniss över hur korkad denna mygga verkar vara. Hennes enda instinkt i livet är att hitta föda för att kunna föröka sig, och fast jag sitter här som en mänsklig buffé så irrar hon ständigt bort sig. Kanske är hon ambivalent. Hon vet att hon måste göra det för att kunna gå vidare i livet, men är det verkligen värt att såra andra? Kanske bär hon den mänsklighet så många andra karriärklättrare saknar. Eller så är hon bara dum i huvudet. Ja, så är det nog.
Nu såg jag henne försvinna in i vardagsrummet, hehehe. Så. Jävla. Blåst.


Myggan:
Dumma brudjävel att lämna balkongdörren helöppen när det kryllar av mygg ute. Vi kläcks ju bara fler och fler för fan, vad tror hon, att hon är skyddad bara för att hon bor högt upp och att det blåser lite? HA! I linne, ojojoj, vart ska jag sätta mig, vart ska jag sätta mig!? Blir nästan lite ambivalent av alla dessa möjligheter. Kanske på jeansen, är ju aldrig fel med lite utmaningar.
Hehehe, nu har hon sett mig, då dansar jag runt lite bara. Ohohoh, vart ska jag ta vägen, tror du? Passa så att jag inte biter dig, flicka lilla. Under bordet kan du inte se mig, hur känns det då?
Psykning är ett viktigt moment i jakten, 80% av nöjet skulle jag vilja påstå. Frenetsikt surrande alldeles vid örat gör folk fullständigt skogstokiga, sen låter man dem lugna sig och då smyger man in sig på baksida lår eller i nacken. Bullet-fucking-proof I'm telling you.
Fan, den här bruden är ju toknervig, sitter och spasmar hela tiden. Men jag låter henne tagga ner lite, drar in i vardagsrummet. Nämen se här, dörr i dörr ligger ju sovrummet, jackpott tammefan. Då sätter vi oss i taket och väntar bara, någon gång måste hon sova. Och då jävlar, hehehe. Så. Jävla. Blåst.

 

 

 

 


Att påverkas av pokémon.

Idag mår jag bättre, och det mycket tack vare det här klippet:



Jag har sett det förut men inte riktigt tagit det till mig förän nu.
Okej, det är synd om mannen, han är rörd. Troligtvis varit en dålig far, något han skämms över, men får eventuellt förlåtelse av sin son. Känslomässig misär pågår. MEN HAN LÅTER JU SÅ ROLIGT.

Detta har folk naturligtvis inte kunnat låta bli att gotta sig i vilket här lett till roliga små remakes på det hela, något jag frossat i denna morgon.

Tvillingversionen:



Ipad-verisonen:



Och slutligen- Pokémonversionen.



Den sista, pokémon-versionen, påverkade mig mer än vad jag någonsin trodde att pokémon kunde påverka mig. Jag satt här vid skärmen och grät, mina vänner, grät.
Låt oss hoppas att detta bottnar i min sjukdom alternativ i något slags pms-besvär, för inte ska väl en snart 21-årig ung kvinna sitta och gråta till en japansk, tecknad serie?
Jag kan dock inte hejda mig då jag ser Pikachu's (ja, jag googlade stavningen) förtvivlan och frustration då han gång på gång ger sin förstenade vän elstötar, i hopp om att väcka honom till liv. TILLS HAN BLIR ALLDELES UTMATTAD! De är ju varandras favoriter! Pikachu färdas ju nästan aldrig i sin kula, utan rider på axeln på Ash. Vad ska Pikachu göra utan sin mästare?! Tillsammans blir ju de ett lag! Tårarna flödade och det fanns inga ord för min sorg. Tills den svarta mannen dök upp men en sorg så mycket starkare än min, och jag blev glad igen.
Nej, nu ska jag leta runt efter fler versioner, det är ännu långt kvar till läggdags.


Pikachu, jag väljer dig <3


Statusuppdatering

God morgon. Har haft skyhög feber sen i lördags, är toksliten. Eken åkte inatt och lämnade mig ensam tillsammas med massa disk sen gårdagen som går och hånar mig nu. Jag orkar inte ta tag i det.
Eken har dock varit en väldigt duktig sambo i helgen som både har diskat och även köpt halstabletter åt mig. Det uppskattas.
Klockan 09.00 ringde vår granne på med fyra långa signaler. Jag kände att jag inte orkade med honom så jag ignorerade. 2 minuters tystnad, sen fyra nya längre signaler. Det kanske är något viktigt? Drar på mig morgonrocken och sliter upp dörren. "Är du mixtrig du? Kan du trä den här åt mig du?" Inom en veckas tid har han ringt på minst 10 gånger med sin jävla nål och tråd. Både jag och Eken har trätt nålar så det skriker om det den senaste tiden, gubbfan måste hålla på att sy ett jävla lapptäcke där inne.
Nästa gång han ringer på då öppar jag inte, är ju sjuk och ynklig här för guds skull.
Nu ska jag ignorera disken och illaluktande gubbar ett tag till och lägga mig igen. På återseende.




En Stenmark.


Osis.

Hittade just en fotoutbildning jag verkligen vill gå. Googlade lite på måfå och hittade en ettårig utbildning på forsa högskola. Var måttligt intresserad men började läsa lite mer då det nog är den närmaste fotoutbildningen man kan hitta. Började kännas mer och mer lockande och speciellt när jag såg att sista ansökningsdagen var 15 maj. Detta var ju MIN utbildning, den som skulle ta mitt fotointresse till en annan nivå och bli mitt nya kall här i livet.
Nåja, nytt försök nästa år då...

Omelett in my heart.

foto0146 (MMS)

Omelett in my heart.


Personlig utveckling.

Jag sitter här som en lite bättre människa än vad jag var igår, skulle jag vilja säga.
Hela dagen var jag väldigt trött, jag och min mor åkte till Ljusdal så jag kunde uppsöka arbetsförmedlingen samt undersöka hur långt de kommit med reperationen av min kamera. När vi kom hem igen mådde jag illa och var obeskrivligt trött. Tjatade till mig surströmming till middag av mamma, vilket kanske inte var så bra att ge en redan irriterad magsäck, men jävligt gott.
Så någon timme senare skjutsade min mamma hem mig, och nu kunde jag knappt hålla ögonen uppe. Klockan var då 18.30 och jag insåg att skulle jag lägga mig då så skulle jag vakna mitt i natten och inte alls kunna somna om. Så jag tvingade mig upp ett tag till och då började helvetet på riktigt.
Jag mådde jävla illa, och när jag försökte massera min lilla buk upptäckte jag den var stenhård, ungefär som om jag vore gravid i 12 månaden. Fick konstant upp den tidigare middagen i munnen, och det kan jag säga er att surströmming är något jag råkar gilla men inte efter att det varit ner och vänt en gång.
Har även sett en hel del Grey´s anatomy och det vet man ju att hård buk innebär inre blödningar. Dessutom hade jag varit trött hela dagen. Inre blödning = Blodbrist = Trötthet.
Ringde min mor och Eken för att beklaga mig samt ta ett sista farväl. Fyllde två par vattenflaskor, en med kokhett vatten att ha mot min mage och en med iskallt för att ha mot mina fötter som kändes som att de skulle självantända. Sen la jag min 87 åriga kropp i sängen, klockan var då kanske 20.00, och hade med mig lite fil som jag åt för att väga upp mot surtrömmingen.
Har fyllt min ipod med family guy avsnitt så jag pluggade in lurarna och la mig till rätta, 45 minuter senare som jag som en liten gris. Vaknade nån gång mitt i natten, men somnade om utan problem.
Dagen efter insåg jag vad jag gjort. JAG SOV ENSAM I SÄNGEN utan att dö av rastlöshet och behöva gå och lägga mig framför tv:n. Min ipod kommer rädda min rygg de här dagarna Eken jobbar borta.
Och jag dog inte av inre blödningar, jag mår mycket bättre idag. Kanske hade jag bara en liten inre blödning som läkte av sig själv, ja så måste det ha varit.
Nu skall Jag sänka ner Min lekamen i ett varmt bad, sen skall Jag bege Mig till Min mor och äta nybakt rulltårta. Över och ut.



Bikt.

Kom på att jag nog tagit upp mitt dalande alkoholsinne förr här i bloggen så jag tänkte leta upp ett av dessa inlägg. Jag hittade det inte men sögs instället in i mitt tidigare jag och har suttit vid datorn och skrattat högt åt mig själv i snart en timme nu. Nu i efterhand skäms jag lite. Så se detta som en slags bikt.
Och ett förtydligande på att jag vet att jag ibland upprepar mig, så ni inte behöver påpeka det. Tack.

Det viktigaste är inte att vinna, det är att kämpa väl.

Jag mår inte särskilt bra. Vi var nämligen på en liten fest igår, och jag anlände med två cube och ett glas vin i magen. Jag tänkte inte dricka något där. Eken körde och skulle inte dricka något alls.
Det spelades gitarr och fiol, medans vi som inte hade koordnationen till att spela instrument sjöng. Trevligt.
Männen i sällskapet börjde armbåga Eken lite lätt i sidan. "Skaru inte ha en öl då? Det finns ju skjuts hem." Jag visste hur det skulle sluta. Det gjorde jag redan då Eken frågade om vi skulle åka dit och yttrade orden: men jag tänker vara nykter. Att stå emot grupptryck är inte hans grej, speciellt inte när det gäller öl eller annan rusdryck.
Så det blev en öl. Och så en till. Det bjöds på grogg. Jag blev också bjuden på grogg (Grupptrycksgrejen är nämligen inte min starka sida heller.) och öl, som jag inte ens trodde jag gillade, men tydligen så gör jag det nu.
Jag ser det lite som en mognad från min sida. Att kunna njuta av en öl. Den mognaden fick jag även känna av den här morgonen.

Klockan sju ringde klockan då vi hade en tvättid bokad tills då. Eken klagade över hur fruktansvärt dåligt han mådde, medans jag fnissade och slog emot varenda vägg, byrå och dörrkarm på väg mot hallen. Sicksackandes över gårdsplanen tog jag mig sedan mot tvättstugan och började sortera ljust och mörkt, medan Eken anlände en stund efteråt med den andra tvättkorgen, likblek i ansiktet och jämrandes.
"Hihihi, är det jobbigt?" fnissade jag medans jag fyllde maskinerna med tvättmedel och sköljmedel, med oerhörd avsaknad av precision. Dock mådde jag skitbra.
Väl uppe i lägenheten igen la jag mig åter i sängen och lyckades somna om för att bli tvungen att vakna och gå ner till tvättstugan en halvtimme senare igen. Och jävlar vad dåligt jag mådde. Ett fruktansvärt obehag hemsökte min kropp och att skjuta mig själv kändes 30 gånger så lockande som att gå ner till tvättstugan.

Denna fruktansvärda baksmälla har blivit vanligare och vanligare den sista tiden. Jag försöker intala mig att det nog var för att jag blandade grogg, vin, cider och öl, men det har jag aldrig haft något problem med tidigare och faktum är att jag troligen hade mått lika dåligt om jag bara hållt mig en sort.
De första fyllorna är i regel dem då man spyr som en gris, för kroppen är inte van och man vet inte sina begränsningar. Mina första fyllor bestod av groteska mängder sprit och nikotin i alla dess former, dock kräktes jag aldrig. Jag var inte heller dålig dagen efter. Törstig kunde jag vara, men ett glas vatten senare var allt frid och fröjd och nästa flaska korkades upp.
Detta tog så smått vändning för ca två år sedan, då jag kräktes en kväll då jag kom hem från krogen. Detta återupprepades ett par fyllor senare och jag märkte hur den där festcigaretten fick mig att kvälja. Jag förstod inte då vad som höll på att hända, men valde att tacka nej när de andra gick ut för att röka. Kort där efter så gick det inte heller att ta den där lilla festsnusen för att avnjuta niko-kicken, nej, för då visste jag att jag skulle få somna på toalettgolvet några timmar senare med halvsmälta rester från middagen i håret. Nu kan jag inte ens stå bredvid någon som röker eller känna lukten av snus utan att vilja vomera.
Men detta var ändå okej, för jag var ändå shotsens okrönta drottning, och kunde supa vem som helst under bordet om jag så ville. Kunde. Det funkar inte riktigt så längre.
Det värsta i det här är att jag inte tagit in det än. Är det fest så dricker jag som jag alltid druckit. Har jag tur så kräks jag upp allt på kvällen innan jag somnar, annars väntar baksmällan from hell dagen efter. Som nu.

Jag borde lyssna på min kropp och ta det lugnt, kanske till och med vara den större människan och stå över, man kan ha roligt och vara nykter också. Men inte lika roligt. Jag föraktar mitt naiva jag som tränger fram varje gång jag står där och tvingar ner en vodkashot och känner hur det knyter sig i halsen och hur munnen börjar vattnas, sväljer, sväljer, sväljer... Så ja, nu är det bra, en till! 
Det jag borde göra är att ta chansen att mogna ytterligare och lägga fjortisfasonerna på hyllan, men på nått vis känns detta som ett steg bakåt i min utveckling. Om inte annat så vore jag inte lika cool.
Jag har diskuterat det här med min vän Sebben och kommit fram till att det kanske bara är lite övning som krävs. Frekventare alkoholintag, med andra ord. Bara hålla mig till vodka, och strunta i vinet. Detta skulle vi ta tag i när han kommer hem i sommar. Just nu känns det här inte alls så lockande. Jag dör hellre. Men samtidigt vet jag att kommer sitta där om två veckor med de små glasen uppradade, mitt kaxiga leende påklistrat då jag i mitt huvud fortfarande är Sanna the Shotmaster och med Sebastian mittemot hetsande väsandes: Fullast vinner.
För tre år sedan hade jag vunnit och gått ut och tagit en segercigg på balkongen medans de andra slocknat. Idag får jag nöja mig ett tröstpris iform av 3 liter vatten och två ibumetin.
Ja, tiderna må förändras, men minnena finns kvar.


Helt fantastiskt bra.

Åh, i måndags var jag och Phäntie i ljusdal, där jag lämnade in min kamera. Samantha har en förkärlek för second hand-butiker, så det är standard att ta en titt. Jag har tidigare varit ganska negativt inställd till det hela, men har på senaste tiden blivit mer open minded så att säga.
Jag köpte t.ex. två kavajer och en jacka där i vintras, men mitt sh-sinne är ännu inte så upptränat som Phänties.
I måndags dock bestämde jag mig för att pröva ett par klänningar. Bägge två var för småa över bysten men det fanns ändå något som lockade mig. Efter att ha slängt några valpblickar på Samantha så gav hon med sig gällande att hjälpa mig sy om dem. Idag har hon spenderat sin tid bakom symaskinen medans jag suttit bredvid och gett vaga order.
OCH JÄVLAR VAD BRA DET BLEV.
När jag prövade det färdiga resultatet skrattade vi båda hysteriskt och visste liksom inte riktigt vad vi skulle ta oss till, för vi hade inte alls väntat oss att det skulle bli BRA.
Ska visa upp dem här nått tag, men det får bli sen, ty snart kommer Eken in genom dörren efter fyra dagars frånvaro och det blir middag och torsdagsmys.
Ni får nöja er med att se hur glad jag är i detta nu och linnet jag köpte igår. Hurra.



Amsterdam står det på linnet. En liten pundartröja, helt enkelt.


Guld och gröna skogar.

Liksom löften om nya livstilar så slänger jag lika vilt om att jag ska bli en bättre bloggare. Ni har väl vi det här laget lärt er att ta det hela med en nypa salt, så då gör det inget om jag ljuger en gång till: Jag lovar att bli bättre på att blogga!
Men solen lockar och livsgnistan är lite för stark för att jag ska sitta vid datorn hela dagarna. Dock, som vi alla vet, kommer snart hösten med tillhörande ångest och då kommer jag tillbaka, som en dålig pojkvän, med ursäkter, ömma kyssar och löften om guld och gröna skogar. Tills dess kommer jag bara titta in, luktandes sprit och cigarettrök, när det är sent och jag inte hittat nått bättre.
Idag har jag och Phäntie varit i Gävlet och shoppat underkläder. Jag fick med mig en jävvla massa bh:ar och trosor hem, men också två toppar och helt fantastiskt drömskt nattlinne. På något vis vill jag visa upp detta för er men förstår även att ni fullständigt skiter i hur jag väljer att skyla mina små hemligställen. MEN JAG HAR JU LAGT NER EN JÄVLA MASSA PENGAR PÅ DETTA, DÅ VILL JAG JU VISA! Jaja, vi får se hur jag gör.
Tills dess, mina vänner, finner ni mig på balkongen med ett glas vitt i handen.




Skottlossning.


RSS 2.0