Ben Howards - Diamonds

 
 
Bjuder på en guldlåt. Men det är en sån som om man lyssnar på den allt för många gånger så får man feeling och tar blurriga självporträtt av sig själv för att verka svår och djup. Glöm inte att jag varnade er.
 
 
Och eftersom alla videos är spärrade för att spelas upp här får ni helt enkelt klicka på
 
GULDLÅTEN
 

Kvällsyoga.


Att ha ljust.

Känner ni? Äntligen kryper graderna högre och högre upp och solen lyser in och avslöjar de oputsade fönstret till och med några timmar efter jobbet tagit slut för dagen. 
När jag kom hem idag så väntade till och med några Scillor i rabatten bredvid porten och eftermiddagssolen mötte mig med obeskrivlig värme när jag klev innan för dörren. 
Vår känslorna har inte smugit sig på denna gång- de har rammat mig fullständigt.

Inte minst de för kameran. Det är ännu lite väl grått på sina ställen för att kunna gå fullständigt bananz utomhus, men jag går loss på varje millimeter inne i lägenheten istället. Och det blir jag så där barnsligt glad av. Så här bjuder jag på ljuset, lite grönt och glädjen.

För det är på gång nu.


Tack AA.

Helgen med Angelica och Anton är över, och som alltid känns det lite trist att något man sett fram emot så mycket nu ligger bakom en, men det har varit en sann fröjd att uppleva dessa dagar. 
Vi gick på samlar- och antikmässa, käkade sushi, fick lite UV-strålning och dansade loss med vin i kroppen. 
Och! Det bästa är att de snart är här igen, för att gå på bakluckeloppis och vända upp och ner på Hudik igen.
Det laddar mig med precis den mängd pirr i magen som krävs för att klara av den kommande veckan, så nu njuter vi av det sista som är kvar av söndagen. Tack.
 
 

Randoms.


När man inte kan vänta till helgen.

Imorgonkväll, efter sushi och lite vintage-shopping med Mickis, så får det bli en Hudiksvallvisit. För ibland bara måste det få bli så.
 
 
 

Att vilja lägga energi på något.

Jag har ju inte lyckats förnya gymkortet än. Skulle ha gjort det förra veckan men då hade de påskstängt då de annars har kvällsöppet. Så nu gör vi ett nytt försök denna torsdag. 
Men.
 
 
 
Jag har kommit till insikt om vad mycket annat man kan njuta av när man inte har gymet som drar. Till exempel städa varje vrå av lägenheten. Göra kulinariska utsvävningar i lugn och ro. Ligga i solstrimman som letar sig upp i sängen och lyssna på Pet Shop Boys. 
Fast nä, jag vill tillbaka så fort som möjligt. Speciellt nu när Biggest Loser börjat igen. Ni kollar väl? Andra avsnittet är ikväll. Mmmm, högklassig underhållning. Och sjuk inspiration till att träna tills man kräks.
Jag har förresten införskaffat lite nya träningsplagg. Kom fram till att det kan vara praktiskt att ha en vadderad sporttopp så att inte småknopparna showar off allt för mycket när man tar ut sig lite extra. Och så ett par byxor som inte slutar precis över magsäcken. Jag tror detta kommer förgylla mina framtida träningssessioner något oerhört.
Så nu är det bara att KÖTTA.
 
 
Det var väl bara det jag ville säga. Tack.

RSS 2.0