Det är på gång.

Håller på att gå igenom lite bilder från semester, måste ju berätta mer om det det, men ni känner ju mig vid det här laget och del saker tar lite tid.


Hundarna ska rädda världen, forts.

20110731089 (MMS)

Lyssnar på radion i badet. Hundlåten börjar. Ni vet, rädda världen-grejen. Snabbt duscha ansiktet. Jag gråter inte. Jag är stark. Inget konstigt med att vara blöt under ögonen när man är i duschen.


And not a single...

Hej. Vad som har hänt ikväll? Nej jag orkar inte berätta. Nej, sluta tjata, jag orkar inte. MEN NEJ. Okej, jag fick en puss på kinden av Christer Sandelin och pratade tydligen en del med dj:en Baby J.
Ja, så är det att vara jag, deal with it. Folk som drar och sliter o.s.v. Tack för ikväll, nu ska jag ta ett glas vatten och kolla family guy. Ses imorgon. 


 

Avfärd.



Jag duger va? Då kör vi.


Börjar nu.



För att det är lördag och det väntas 80-tals fest på Torön och för ingen kan stoppa mig. Just det.


Jag och Samantha tagit moppen till strande...

20110729059 (MMS)

Jag och Samantha tagit moppen till stranden. Just det.


Jag är här.

Jag tänkte skriva en massa här nu, att jag är hemma och hur mycket fantastiskt som hänt de senaste dagarna och att det är så fint att finnas ibland.
Men också om en del helvete så klart, det är ju jag som skriver.
Jag har tyvärr inte tid med detta för jag ska ut och sola mig och försöka få tag på Phäntie.
Men jag tycker fortfarande om er och vill ha er. Men det finns som sagt annat också. Så ni vet. Hej så länge.


Nu ska jag mys-bada. Eken förstår inte det...

20100301058 (MMS)

Nu ska jag mys-bada. Eken förstår inte det heliga i detta. Varför jag dricker äppeljuice ur vinglas och tänder ljus och sånt skit. Men när man tänker på det så är det inte mycket han förstår. Hunken.


Ett nytt test med ny mobil!

20110725031 (MMS)

Ett nytt test med ny mobil!


Frukta icke! Er hjältinna är på väg hem nu...

20110707 (MMS)

Frukta icke! Er hjältinna är på väg hem nu, ett litet nattstopp i falun bara.


DO I LEAVE IT IN OR DO I TAKE IT OUT?! DO ...

20110710 (MMS)

DO I LEAVE IT IN OR DO I TAKE IT OUT?! DO I TAKE IT OUT OR DO I LEAVE IT IN?!


Har handlat hejdlöst på gekås i Ullared. Ä...

20110708 (MMS)

Har handlat hejdlöst på gekås i Ullared. Är helt slut. Vad gör man då? Jo man kryper ner i sängen och tar en liten stödvila. Svårare än så är det inte.


Härligt att de gjort en party size så att ...

20110707 (MMS)

Härligt att de gjort en party size så att det får plats med TRE CHIPS TILL.


Gårdagen.

Hallå mina små juveler. Idag går det bättre att ladda upp bilder då Eken och jag för stunden flyttat ut i frukostrummet. Livet leker här hos Carlssons Utsikt och jag ska delge er mer om vad vi gjort idag, men först så tänker jag ge er lite bilder från gårdagen.



Det första vi gjorde vid ankomst var att micra en varsin pizza och Eken knäppte ett par öl. Jag ruskade på huvudet och sa likt papegojan i mysfilmen "Drömkåken": Super du nu igen? och började sedan krypa runt i rabatterna på jakt efter motiv. Att fota alltså. Inga mordgåtor än så länge.



Det blev paus i öldrickandet och fotandet för att packa in våra saker in i det fantastiska röda rummet. Även här fotade jag en massa och det kommer sannerligen dyka upp fler bilder när vi kommit hem.



Jag gick runt och synade lite för att minnas tidigare besök och njuta av solnedgången.
Sen kröp jag och Krypet ner i sängen för att kolla lite HIMYM och käka pringles. Life is good at Carlssons, I'm telling you.
Resten vet ni ju, Eken somnade nästan direkt och jag gick upp och satte mig vid datorn innan jag gav upp för kvällen.
Vi sov som barn och jag ser verkligen fram emot en till ljuvlig nattsömn.



Slutet gott, allting gott.


God morgon! Man sover som en gud här. Nu v...

20110707 (MMS)

God morgon! Man sover som en gud här. Nu väntar frukost.


Framme.

Vi kom fram till slut, efter många hårda ord och en del tårar längst vägen. Låt oss säga att det var värt det. Det är som vanligt fantastiskt vackert här hos Carlssons Utsikt och jag har har redan tagit en mängd bilder som verkar bli fantastiska. Nu får vi bara vänta in lite regn så kan jag ligga inne och redigera de små rackarna.
Försökte ladda upp lite bilder för att ni ska få se hur vi har det, men det verkar inte fungera så bra så det får vänta.
Nej, nu ska jag krypa ner i sängen och göra Eken sällskap som slocknade direkt efter att ha mumlat något om "huvudvärk". Kul kille.

Jaha, nu har jag sabbat Ekens tangentbord ocks[. G[r och l[gger mig nu. Eken f[r fixa detta imorgon. L'gger upp en bild som finns i bildbanken redan ist'llet fr[n stugan i Borl'nge. D'r var jag lika glad som nu fast lite mer berusad. Gott s[. Ta hand om er.


Nu är vi på väg igen. "Har du bältet på di...

20110706 (MMS)

Nu är vi på väg igen. "Har du bältet på dig?" säger Eken som vanligt. Jag ba: "Åh, jaaa pappa. "


Paus då det är helt sjukt regnväder. HELT ...

20110706 (MMS)

Paus då det är helt sjukt regnväder. HELT SJUKT.


Eken tycker att jag kör oansvarigt. Jag ty...

20110706 (MMS)

Eken tycker att jag kör oansvarigt. Jag tycker att han kan köra själv.


Första stopp är macken och vi kan väl säga...

20110706 (MMS)

Första stopp är macken och vi kan väl säga så här: I got 99 problems and the bitch is 1.


En smutsig dansare.

Då så ska vi bara bära ner grejerna till bilen, sen så far vi. Om något skulle hända på vägen så vill jag att ni ska minnas mig så här:


Bra start.

Eken och jag åker strax. Vi gick upp för en knapp halvtimme sen och har redan grälat intensivt över handdukar och att jag städar bort allt. Att sitta tillsammans i en bil i upp till 12 timmar ska bli spännande.



God morgon.


Testar...

20110705 (MMS)

Testar...


Att vara en stajlare.

Jag har väl mina partytrix om man säger så.


Att ha något annat.

Imorgon drar jag och Eken på vår årliga semestervecka i Varberg. Brukar vara väldigt peppad men nu har vi ju faktiskt hittat ett annat paradis som hägrar något mer. Det är ju det här man vill ha nu:












Björn och Kajsa! Vi kommer hem nästa vecka, då packar vi om och kommer till Borlänge igen. Nej, ni har inget val.


Livet är gott.

Den klassiska Eken-borta-mozzarella-pizzan står i ugnen och jag ska snart åka till min mor och tvätta lite efter som att Eken mystiskt nog alltid glömmer bort det när det är hans tur... Känner mig väldigt tillfreds med att inte vara bakis.


Insanely hot.

Igår var en rolig kväll! Det gick att vara nykter också. Visst, nog hade det varit ännu roligare om jag inte var det, men det vägdes upp av att jag nog såg lite bättre ut när jag inte fylleskelar. Fast var det egentligen så? Elina tog en bild som hon visade som hastigast. Jag lägger upp den på facebook och skriver "hetast", sa hon. Hehe gör det, svarade jag.
Jag har sett bilden idag och man kan säga att jag ser mer vild en tam ut. Näst intill vansinne. Men vem säger att det inte är hett?


Susanna nykter.

Nu intar vi krogen nykter. That's a first.


Dancing with my baby in the summerrain.

Var just ute och joggade i regnet, vilket nog är det bästa joggvädret. Men Sanna, du som är så smal och läcker borde väl inte behöva jogga, tänker ni nu. Nej, just det, det behöver jag inte. Jag gör det för att jag tycker att det är kul.

Svett+regnbild:




Nu: stretch sen dusch.


Louis CK

Eken är med sina bröder och LANar. Jag dricker energidryck och drar för 30:onde gången igenom massa Louis CK-klipp. JAG HAR OCKSÅ ROLIGT. Kanske att jag snart kör en vända kläd-patiens, vem vet, jag är själv och kan göra vad jag vill. VAD JAG VILL. Fuck it.


Hundarna ska rädda världen.

Lyssnar på en playlist på Spotify och Swedish House Mafias låt Save the world börjar spela. Detta väcker ett minne från sista jobbveckan innan sommaruppehållet, då jag satt och redigerade lite bilder som skulle upp på SM i telefonis hemsida. Jag lyssnade även då på musik och från youtube under tiden och lyckades klicka upp det och få syn på videon.
Låtens frågeställning gäller just vem det är som ska rädda världen. I videon får man se diverse brott som rån i olika varianter, där de utsatta är hjälplösa.
Det är då det händer. Ett gäng hundar dyker upp i bild. De ser vad som händer och gör det ingen annan har modet att göra. De kommer till undsättning. Och tvekar inte ens. 
HUNDARNA. DE STACKARS HUNDARNA.
Jag märker att jag blir löjligt påverkad av detta. Ögonen fylls av tårar. Det är ju så fint.
Jag inser att detta kanske inte är särskillt logisk reaktion från min sida, och att andra omständigheter måste ligga bakom blödigheten. Så jag återgår till redigeringen och blinkar bort tårarna samtidigt som jag gör mitt bästa för att skjuta bort det jag just varit med om.
På lunchen efteråt ser jag det komiska i det hela och bestämmer mig för att dela det hela med Mikaela, så vi sitter ute och jag börjar berätta om musikvideoupplägget och börjar på nytt darra med underläppen.
-DE ÄR JU BARA HUNDAR OCH FÖRVÄNTAS RÄDDA VÄRLDEN?! BARA HUNDAR! HUR SKA DE KUNNA?! FÖR VÅR SKULL?!?
Mikaela ser på mig med en blick som om jag just berättat att jag har tre egenaborterade foster lagrade i källarförådet och jag inser att min reaktion är långt i från normal. Jag torkar mina tårar och fortsättar att förtära min lunch i tystnad.
Idag, försökte jag mig på nytt att se videon. Jag såg hela. Men jag kommer aldrig bli mig själv igen.

DE ÄR JU BARA HUNDAR, HERRE GUD, OSKYLDIGA HUNDAR!!!


Är hemma och syter valpen lite.

dsc00626 (MMS)

Är hemma och syter valpen lite.


Rolig.

Jag drar iväg till svåger och svägernskan i eftermiddag och vill därför lämna en annan blogg ni kan ty er till som är oerhört underhållande. Jag hittade den nyss och den är helt enkelt så kul att jag inte har hjärta att hålla den för mig själv.

http://fredrik.cafe.se/

Var så goda.

It's alive.

Såg att min syster trodde att kvällen tagit död på mig, men nej då. Jag är kvar och starkare än någonsin.
Kvällen blev ruskigt lyckad, kören uppträdde på Järnvägs vilket jag naturligtvis njöt i fulla drag åt. Sen blev det många drinkar, lite dans och oerhört mycket stalking på Marcus Melin. Spelade in när de sjöng Beautiful day också, så kan jag få en liten dos när jag vill.
Ville bara ge er ett litet livstecken. Var så goda.



Fanbild med Marcus Melin.


Ja, jag vet inte hur ni har det... :)

dsc00620 (MMS)

Ja, jag vet inte hur ni har det... :)


Är med jobbtjejerna och bjuds på superdrin...

dsc00619 (MMS)

Är med jobbtjejerna och bjuds på superdrinkar! Life is good.


Rättvisa.

Så att ni vet. Jag fick åka ut och fiska till slut. Nu ska här laddas för vernissage. På återseende.


Tack vare att jag fick den coolaste klocka...

dsc00598 (MMS)

Tack vare att jag fick den coolaste klockan ever av svåger Björn så vet jag exakt hur lång tid det tar att fixa motorcykeln. För jävla länge.


Det kommer gå fort att fixa det med motorc...

dsc00593 (MMS)

Det kommer gå fort att fixa det med motorcykeln, sa Eken. Mhm, sa jag.


Följ med hem, sa Eken. Men ni kommer ju ba...

dsc00587 (MMS)

Följ med hem, sa Eken. Men ni kommer ju bara skruva på motorcykeln, sa jag. Men du kan sola då så ror vi drag sen, sa Eken. Men det kommer ju regna, sa jag. Nej, det kommer det inte, du vågar aldrig ta några risker, sa Eken. Vad jag gör nu? Ligger i en soffa hemma hos Ekens mamma samtidigt som det regnar ute och Eken skruvar med motorcykeln. Det handlar inte om att ta risker, det handlar om att veta att det aldrig blir som man vill.


Tillbaka från en löprunda som var oväntat ...

dsc00566 (MMS)

Tillbaka från en löprunda som var oväntat givande. Har kommit på ett litet trix om hur jag kan lura mig själv till att orka mera. Vi får se hur länge det fungerar. Jag tänkte iaf återinföra förra årets succé, nämligen svettbilderna. Det kör vi på tycker jag.


Ligger och gnager på Eken och kollar på hi...

dsc00559 (MMS)

Ligger och gnager på Eken och kollar på himym. Fint ändå.


Bra. Bra dag.





Här har ni mig. Sjukt avslappnad, somrig tjej i solglasögon och håret i en slarvig knut, klädd i en ny tunika från H&M som hon inte kan bestämma sig för om den är härligt somrig eller om den är lite Di Leva. Som produktplacerar för glatta livet helt gratis. Jag har sagt det förr och jag säger det igen. Fick jag välja en dryck att dricka i resten av mitt liv så skulle det vara päron-mer. Eller vin. Har inte riktigt bestämt mig.

Eken och jag har varit på stranden idag. Tyvärr så var mitt solskydd något för högt vilket resulterade i ingen färg alls. När Eken tröttnade på att ligga och jäsa åkte vi en bit och körde några kast i hopp om att gammelgäddan mot all förmodan skulle vara lite lunchhungrig, men tyvärr var det dåligt med det. Det var dock vi så istället åkte vi till Järvsö Café och tog oss en varsin taco-tallrik. Med andra ord så har den dagen inte gjort mig annat än blek och fet. Bra. Bra dag.

Nu ska jag gråta lite på balkongen och sedan eventuellt ta tag i en slags städning. På återseende, mina små yngel. Var ett med kosmos o.s.v. Ja, den är nog mer Di Leva. MEN JAG TÄNKER HA DEN ÄNDÅ. Hej mä er.

 


Fett nöjd chey.

Var på Forsa idag och kollade läget och jag tror nog att jag kommer att stomtrivas där. Det kommer vara 14 brudar och 1 kille i klassen, varav ca. 10 stycken kommer att bo på internatet. Medelåldern är 22 år. ca. 60 stycken sökte. Lite statistik så där. Oh happy day.
I övrigt shoppade jag som attan inne i Hudik. Life is good as they say.
Ville bara säga det. Tack.



Fett nöjd chey.


Fashion.

Idag kom Mikaela över för att sola lite efter jobbet. Vi spenderade någon timme i solen på en filt och mådde gott.
Saken är den att Mikaela ska ha vernissage på lördag så vi bestämde oss för att slänga ihop en pastasallad och dra ut dit för att kolla det sista inför eventet. På vägen dit så stannade vi till och tog en glass samt slank in på second hand-butiken. Där fann jag en röd liten skönhet som Mikaela hetsade mig till att köpa. En kavaj.
Frågan är bara om jag har stake nog till att bära den. Eller kommer den hänga i garderoben och håna mig? Vad tror ni? Kan jag pull it off? Pulla av den, så att säga?




Ser ni?! Spegelknäppt och posande som den värsta modebloggaren. Ser lite sur ut, MEN DET ÄR KANSKE MENINGEN. Sen är även jag medveten om att jag bör bära den till annat än löpartights, men vi tog en liten tur kring kyrksjön också därav byxorna. DET NI. Mooootioooon. Mm, just det. Vilken bra dag det måste ha varit, tänker ni. Ja det var det. Nu ska jag sova för imorgon ska jag åka och snoka lite kring skolan i Forsa så jag vet var jag hamnar egentligen. Hej mä er.


Eken hävdar att vädret är för dålig för at...

dsc00512 (MMS)

Eken hävdar att vädret är för dålig för att ligga ute i. Jag säger fuck it.


Att röra sig. Lite.

Jag hittade min dammiga gamla yoga-dvd idag och bestämde mig för att prova på livet som ormmänniska igen. Dock låg jag och retade upp mig över att jag tycktes ha betalat en mindre förmögenhet på att se en kvinna ligga och djupandas i en halvtimme och så då tog med mig Eken ut i elljusspåret istället.
Eken drog iväg före eftersom jag bestämt mig för att bara powerwalka lite. Hela vägen dit var jag aningen orolig över den groteska myggmängd som mött oss sist vi försökte oss på lite motion, men väl framme var detta inget problem. Det blev en ljuvlig promenad i rask takt med ny musik i iPoden och i slutet så joggade jag faktiskt lite. När jag kommer fram till Eken så upptäcker jag varför min promenad var så njutningsfull, han hade nämligen sprungit före och agerat mygguppsamlare.
Han hade en hel svärm med blodsugare runt sig och var tämligen mån om att ta sig hem så fort som möjligt.
Det jag vill säga med detta är att det faktiskt är ganska trevligt att ge sig ut och röra på sig, något jag har en tendens att glömma väldigt lätt. Eventuellt blir det en till tur imorgon. Om Eken springer först d.v.s.


Snart kanske Snorlax-tiden är över.


Att stjäla visdomsord.

Ren och skär stöld från en av favoritbloggarna: http://attvaranagonsfru.se/



Enjoy the power and beauty of your youth; oh, nevermind, you will not
understand the power and beauty of your youth until they’ve faded.
But trust me, in 20 years you’ll look back at photos of yourself
and recall in a way you can’t grasp now, how much possibility lay before you and how fabulous you really looked.


You are NOT as fat as you imagine.



Don’t worry about the future; or worry, but know that
worrying is as effective as trying to solve an algebra equation by
chewing bubblegum. The real troubles in life are apt to be things that never
crossed your worried mind; the kind that blindside you at 4pm on some idle
Tuesday.



Do one thing everyday that scares you.



Sing.



Don’t be reckless with other people’s hearts. Don’t
put up with people who are reckless with yours.




Floss.



Don’t waste your time on jealousy; sometimes you’re
ahead, sometimes you’re behind. The race is long, and in the end, it’s only with yourself.




Remember compliments you receive. Forget the
insults. If you succeed in doing this, tell me how.




Keep your old love letters. Throw away your old bank
statements.




Stretch.




Don’t feel guilty if you don’t know what you want to do
with your life. The most interesting people I know didn’t know at 22
what they wanted to do with their lives; some of the most interesting 40 year
olds I know stilldon’t.




Get plenty of calcium. Be kind to your knees, you’ll miss them when they’re
gone.




Maybe you’ll marry, maybe you won’t. Maybe you’ll
have children, maybe you won’t. Maybe you’ll divorce at 40. Maybe you’ll dance the funky chicken on your 75th wedding anniversary.




Whatever you do
,don’t congratulate yourself too much or berate yourself either – your choices are half chance, so are everybody else’s.




Enjoy your body, use it every way you can… don’t be afraid of it, or what
other people think of it… it’s the greatest instrument you’ll ever own. Dance… even if you have nowhere to do it but in your own living room. Read the directions, even if you don’t follow them.




Do NOT read beauty magazines they will only make you feel UGLY.




Get to know your parents, you never know when they might be gone for good.
Be nice to your siblings; they’re your best link to your past and the
people most likely to stick with you in the future. Understand that friends come and go, but for the precious few you should hold on. Work hard to bridge the gaps in geography and lifestyle because the older you get, the more you need the people you knew when you were young.




Live in New York City once, but leave before it makes you hard. Live inNorthern California once, but leave before it makes you soft.




Travel.




Accept certain inalienable truths. Prices will rise, Politicians will
philander, you too will get old. And when you do, you’ll fantasize that when
you were young, prices were reasonable, politicians were noble, and children
respected their elders.




Respect your elders.




Don’t expect anyone else to support you.
Maybe you have a trust fund, maybe you’ll have a wealthy spouse; but you never know when either one might run out.




Don’t mess too much with your hair, or by the time you’re
40, it will look 85.




Be careful whose advice you buy, but, be patient with those who supply it.
Advice is a form of nostalgia; dispensing it is a way of fishing the past
from the disposal, wiping it off, painting over the ugly parts, and
recycling it for more than it’s worth.




But trust me on the sunscreen.


Det är så jävla ute att skära sig. Mycket ...

dsc00505 (MMS)

Det är så jävla ute att skära sig. Mycket mer hard core att slåss med en hamiltonvalp/ susanna, er fashionista i vardagen.


Ett återfall.

I fredags var det ett uppträdande vid Järvsö Bergscykelpark. Barbro Svensson var där och sjöng men det var inte därför jag var där. För efteråt var det Team Andreas tur att äntra scenen. Som gammal Marcus Melin-junkie så är det lätt att få återfall vid sådana tillfällen.
Marcus hade varit och hälsat på före och då såg vi till att chocka honom genom att ha lämnat en preventivmedelsförpackning framme. För han är nämligen som bäst när han är lite skärrad, allt detta ingick i planen.
Och det fungerade, han levererade som aldrig förr. Jag tröttnar aldrig på att höra hans ljuva stämma framföra Beautiful day.  







 


Varför jag älskar honom.

Eken och jag gått från att vara i från varandra väldigt mycket till att ha haft konstant umgänge en stund nu. Detta sätter sina spår och vi har väl hanterat det mindre bra kan man väl säga. Igår var det mycket spydiga kommentarer och hatiska tankar, samt att vi liksom gick och hånlog mot varandra hela tiden.
Men så hittar jag honom i soffan så här idag och då kommer jag på varför jag älskar honom. Han är en handlingskraftig kille. Multitaskar och sånt. Det är fint tycker jag.



Eken har även sagt till mig att jag inte får ta kort på honom när han är naken. Detta skulle vara lättare att hålla sig till om han klädde på sig oftare än enbart vid nödfall.


Att ha tid på sig.

Jahaja, där ser man! Nej, jag tror jag kan vänta lite med att "fylla på".

Dags att vakna upp.

http://www.yourefatbecauseyourestupid.com/


RSS 2.0