Onsdag

Onsdag... Veckans mittpunkt! Nu var det lika längesen det var helg som det kommer bli helg....eller hur man nu ska säga.
Så, vad hände förra helgen?
Jo vi var ju på Järvzoo men på söndagen åkte vi hem till Fredriks föräldrahem. Han skulle klippa gräset. Det första jag gjorde när jag kom dit var att somna, vi gick nämnligen upp klockan halv åtta trots att vi gick och la oss klockan ett natten före. Så jag var helt borta, som jag nästan jämt är när vi kommer dit, och slocknade i soffan! Skulle hjälpa Fredrik med gräsklippningen men jag sov ju så jag trodde att jag gick miste om den upplevelsen efter som han sa att han var klar när han kom in och väckte mig med en puss på kinden.

-Oj, men jag skulle ju ha hjälpt dig... sa jag la på min mest skuldmedvetna min så jag skulle utstråla ångerkänslor.
-Du kan hjälpa mig med den andra gräsmattan senare, men nu är det för varmt ute. sa han då.

Jävlar...Han sa ju att det var klart! Jag funderade då skarpt på att simulera en svimning och somna om direkt för att sedan ligga kvar i soffan hela dagen men jag mosade mig upp och låg i solen ett tag för att sedan face my fears och sätta mig på gräsklipparen. Fredrik instruerade mig hur den mekaniska besten fungerade och sen fanns det ingen återvändo. Jag var livrädd de första fem minutrarna och skrek för minsta lilla lutning eller väderskiftning.... men sen blev jag mästare! Nog för att jag till och från hade mina unika lösningar på diverse problem som uppstod men jobbet blev gjort! Sken som en sol när det hela var över och kände mig oövervinnlig!
Fick beröm av Fredrik också så jag gick runt och mallade mig resten av kvällen! Men säg den lycka som är långvarig. Dagen efter då jag låg i solen och väntade på att vi skulle åka hem som kommer Fredrik med den krossande nyheten. Min klippare hade fått punktering och styrningen var trasig...
Jag förstod det! Jag visste att det var en dålig ide att jag skulle köra. Gruvar mig tills svärfar får nys om det hela!


Igår var jag med Helene och Samantha på totalfestival i Ljusdal. Dock kom vi dit väldigt sent då det bara var två band kvar. Vi bestämde oss då för att sätta oss utanför och fika på det skumma fikat Sam tog med sig samt lyssna till artisterna och på så vis få vår del av festivalen alldeles gratis. Sam och Helene kände sig snikna medans jag kände mig som den sanna vinnaren i situationen!
Dock är jag inte helt säker på att vi valde rätt plats att sitta på i parken. Bakom oss parkerade diverse bilar som verkade utbyta något och den närmsta bilen slängde ut en snusdosa som troligen var tänkt att träffa Sam. När dosan dock inte nådde sitt mål kom han ut och hämtade den. Det rullades också ut en flaska med någon slags genomskinlig vätska i som jag och Helene fick övertala Sam att inte provsmaka!
Ur en bil klev två snubbar ut ur, varav den ena började jaga den andre med en elpistol. Man kände sig lite osäker där man satt och åt på sin nektarin endast fem meter från gistorna pistolen orsakade! Den stackars jagade killen fick mottaga diverse stötar i benet, inte helt utan underhållningsvärde för oss andra, och sen gick de tillbaka till bilen.
Som sagt blev vi lite skrämda utav det vi bedömde som langning, våld och mordförsök, men av någon anledning bytte vi inte plats. Men när två timmar hade passerat så gav upp och jag var hemma innan tolv och la mig i sängen för att somna till tvn. Då upptäckte jag två myggbett på handen. Det irriterar mig fortfarande att myggorna lyckades få sig en måltid från min vänstra hand utan att jag märkte någonting!
Hur som helst är Helene och Samantha på väg till Yran nu, en lite större festival:), och jag hoppas att de får det kul!

Nu ska jag gå och ta mig ett äpple. Frukten går åt fort nu när jag lovat att avsäga mig godis i två veckor...
Adjö från katten och mig.


Älgsjukan!

Jag och killen åkte till Järvzoo idag. Han första lediga dag på 1,5 vecka, så den dagen vill man ju ta vara på!
Kanonväder var det ju också så det kändes att man verkligen ville ut och göra något, alldeles för många sommardagar har slösats bort.
Alldeles i början av Järvzoo får man gå in och klappa diverse djur. Det fanns 2 älgkalvar, en vanlig kalv, några getter och en kanin. Jag och Fredrik gick in dit och klappade djur tillsammans med alla 5åringar som var där:) Vi grävde runt rejält i pälsen på alla fyrbenta djur där inne.



och när vi kom ut hittade vi en skylt där det stod ungefär så här:


"Älgkalvarna har efter tester visat sig positiva till en magåkomma. Det är troligtvis ingen fara men fler tester kommer att göras och ni avgör själva om ni klappar djuren. Tvätta händerna före och efter."


Härligt! Direkt började man känna hur bakterierna frodades inom sig! Hur tänker personalen när de sätter upp den skylten efter ingången? Jaja, det är väl bara att vänta tills imorgon och se hur man mår då.
Detta lilla missöde sänkte dock inte våra humör utan vi fortsatte vår promenad och såg alla djuren utom kungsörnen och tranorna! Björnungarna lekte för fullt och vi såg diverse nykomlingar för i år, fjällrävsungar och loungar.

Fredrik stupade direkt när vi kom hem efter äventyret och ligger och sover än! Jag degade i hängmattan en stund men nu ska nog sätta mig och spela lite strategispel på computern...

Adjö!

Första försiktiga inlägget.

Jamen så fräsigt, då har man skaffat blogg också!
Dock brukar jag vara väldigt glömsk när det gäller att anteckna mina upplevelser och tankar men jag ser detta lite som ett expriment och en möjlighet till att bättra mig!
Nu är det bara till att vänta tills jag kommer på något att skriva så ska vi se att sidorna fylls med diverse information!

Så länge hoppas jag på en härlig sommar!
Adjö.

RSS 2.0