Sportlovet närmar sig

Onsdag är avklarat! snart iallafall, nu sitter jag på databashantering som är min sista lektion för dagen. Sen ska jag hem och övningsköra lite, göra lite religionskunskap och sist men inte minst slänga ihop en tonfisksallad till min karl!
Imorgon är det körlektion, matteprov och religion som gäller, i den ordningen. Kan lova att det blir skönt att ta lov efter den dagen,om jag nu blir ledig på fredag. Jag ska även jobba hela helgen och så har jag körlektion på måndag igen, men sen så ska jag sova hela tisdagen!

Nä nu får det vara nog för denna gång! Och som sagt, håll ut, mitt internet närmanr sig! 

sakta men säkert!

Nu har vi även en fungerande hemtelefon!!!
Internet nästa!
Snart kommer jag vara mitt vanliga jag igen!

Nu bär det av hemmåt!

Tillbaka i sömnens rike

Igår klockan sju hade jag och sam varit vakna i tre dygn. Sara bestämde sig för att kasta in handduken i onsdags. Onsdagen för mig består av minnesluckor och känslan av att vara berusad, inte hänga med i vad folk säger och inte kunna vara fokuserad. Detta kom och gick i omgångar, och ibland så kändes det som man var hur pigg som helst!
Men nu har jag sovit en massa och kroppen har fått hämtat sig lite. Är hos Sara nu, och ska tvinga med henne ut på en promenad. Ska föresten posta ett brev nu, sen kommer vi få vårt telenummer... Internet närmar sig!

Måste städa när jag kommer hem. Efter att ha stängt in tre pers i tre dygn så luktar den inte så mysigt, och det gömmer sig disk överallt! Så min dag är förbokad iallafall. Skulle behöva plugga lite också. Imorgon så kommer eventuellt systerdottern och sover över. Så det blir en rätt krävande helg eftersom jag ska jobba också både lördag och söndag. Men det är bara att kämpa på, bara en vecka kvar till lovet!
Nä nu blir det ut och knata och få friskluft!

Tack för ordet!

Två dygn...

Jag, Sara och Samantha har påbörjat vårat projektarbete. Det går ut på att vara vaken så länge som möjligt. Vi har nu varit utan sömn i två dygn. Nätterna, mellan 2-5 är som jävligast.
Jag har frossa, ont i magen, huvudvärk och ont i hela kroppen. Sara ger upp nu, men jag och Samantha har beslutat oss för att försöka pressa oss igenom ett dygn till.
Då man får anstränga sig med allt man har för att hålla ögonen öppna så undrar man vad fan vi har gett oss in på?
Internet till lägenheten lyser fortfarande med sin frånvaro, men sen så ska jag se till att berätta lite om detta äventyr och få en innehållsrik blogg igen.

Håll tummarna för mig och Samantha ikväll. Ciao

Bloggen fattas mig!

Jag har just jobbat klart för dagen och mina fötter ömmar, dock är smärtan i mina fötter inte lika stor som smärtan i mitt hjärta över hur denna blogg försummas. Internet planerna till lägenheten stöter på motgång på motgång, och det tar mig så hårt. Men som sagt, jag har inte gett upp. Jag kommer komma tillbaka, starkare och bättre än någonsin, fuckers! Just wait and see.....

Ikäll blir det vattenpipa och sjunde inseglet med phäntie the puffin! Nu ska jag packa ihop en hög med kläder och åka hem till karln! Adjö

skjut mig huvudet och ta dig en morot...

Måndag...igen...
Varför håller jag aldrig mitt löfte om att inte medverka i dessa dagar? Nä jag sitter här igen och återupplever min måndag som jag hade för två veckor sen.
Min mor kommer snart och hämtar mig snart och då ska vi övningsköra. Jag hatar att köra bil vid det här laget. Igår körda jag i flera timmar tills tårarna rann nedför mina kinder. Jag kanske kommer kräkas över ratten idag.
Jag kämpar hårt för att oron inte ska få tag i mig som de så ofta gör på sånna här måndagar.
 
Eftersom jag varit duktig och inte köpt godis på evigheter (1 vecka typ) så nu unnar jag mig lite ögongodis istället, hehehe! Sitter oerhört förträffligt i datasalen just nu.

Nä, nu är det bara en kvart kvar och jag ska börja samla mod och kraft!

Från och med nu har det även startats ett sammarbete mellan mig och the mysterious P

Nämligen Straighten up Gayboy. Denna är fortfarande väldigt mycket under konstruktion... But soon magic will happen. Enjoy!

Sunday morning

Japp, ännu en helg är besegrad. Eken är i falun och spelar dataspel med sina bröder, och nu nämner vi inte mer om det.
Han kommer iallafall hem ikväll så nu slipper Sara och de andra utvalda att jag ringer och pratar ihjäl dem, ty jag har sovit ensam i två nätter och fått lite väl mycket egen tid!
Nu är jag hur som helst hos mor och far och ska övningsköra lite snart.
Var ut med brudarna igår och hade rätt roligt, även om jag tappade bort dem alla och stod och shakade med Mr. Asplund istället till slutet.

Usch, det låter som jag är tvingad till att köra med fader, något som jag verkligen inte vill. Må något hindra honom! Hur som helst är det enda som känns lockande med körkort det att jag aldrig mer behöver övningsköra med mina föräldrar. Bad things happen when you do that....
I början går det bra, efter tio minuter vill man döda mamma, efter 20 minuter vill man dö själv, och efter en halvtimme så ser man helst att både jag och min mor stryker med och alla andra som vill följa är välkomna!

Nä, nu ska se till att få detta avklarat! Lord, have mercy!

RSS 2.0