Ingen reklam tack!

Jag fullkommligt kvävs i reklam.. Jag tog några artisktiska bilder för att verkligen förtydliga detta, där jag verkligen ligger och krälar på golvet bland all reklam. En av dessa bilder jag bjuder på är även komplett med dubbelhaka och allt, enjoy.


image295
Det gör mig så oerhört upprörd att få ointressant reklam så att jag kom på att jag kanske ska sätta upp en sån där surkärringslapp- Ingen reklam tack. Men då skulle troligen vårt brevinkast rosta igen. Och förresten så gillar jag att få vissa lappar, intressant reklam, som ica eller konsum erbjudanden eller kanske ett jyskblad? Detta skulle jag ju gå miste om då jag sätter upp en sån lapp, något jag inte vågar riskera.
Och det påminner mig, ska kolla upp vad Jysk har att erbjuda tills imorgon, oh happy day!
Lägger även upp lite bilder på vinkvällen i torsdags som var oerhört mysig!



Vill avslutningsvis lägga upp denna bild då jag lyckas med att täcka upp hela min vän Sara, mycket nöjd med med mitt försök att stjäla all uppmärksamhet! Det riktigt syns vad nöjd jag är! Tack för mig!

image300



Kommentarer
Postat av: Anna

Haha. Vi har tagit det stora steget och satt upp en Ingen reklam-skylt, inte för att det är så farligt med reklamen i sig men däremot att BÄRA UT allt.. huga! Eller nej förresten, det är enbart för miljöns skull ;) måste verka lite duktig ju!

Han är också från Skåne, mer exakt Lund precis som jag.. så vi är två vilsna skåningar i Norrland! Nej men jag trivs riktigt bra här :)

2008-04-24 @ 17:20:39
URL: http://skaninginorrland.blogg.se
Postat av: Sara

Men det är inte så farligt som du tror, nu när vi bott hos mamma har vi nog bara ätit pizza och friterat 6 gånger! På 7 veckor! Det är väl bra? Husmanskost har det varit! sköt om dig!

2008-04-25 @ 09:02:09
URL: http://annasarachristina.blogg.se
Postat av: Anna

Därför därför ATT det finns inget som liknar pucken! Bär, frukter, choklad, osv finns det hur mycket som helst av, men pucken är ONE OF A KIND! Tänk på det nästa gång du står där framför huvudet över glassfrysen!

Nya golv att erövra för vindrickande i helgen? :)

2008-04-25 @ 20:30:26
URL: http://skaninginorrland.blogg.se
Postat av: pillan

Det tog ett tag att förstå varför du skrivt cancer. Men sen slog det mig att jag skrivit fel i min uppspelthet. Vad skulle jag gjort utan din vägledning i mitt liv susanna?

2008-04-25 @ 21:01:13
URL: http://lillypilly.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0