Hälj!

Ja, nu kan man ju säga att det är helg! Ingen lektion imorgon, så jag och Samantha ska träffas och kolla lite film ikväll. Gjorde historiaprov idag så nu är det bara att hålla tummarna på att det gick vägen!
Soft vecka ändå, var hemma sjuk de första tre dagarna, och nu är det helg igen. Jag börjar bli lite piggare också så livet leker, kan man väl säga!
En liten present väntade när jag kom hem idag, tack älskling, hehe:D
Nu har jag lägenheten för mig själv till nio-tiden då Sam tittar in, Eken slutar inte förän tio!
So what to do, what to do? Möjligheterna är oändliga! Men det blir nog mest till att städa nu när sjukdomen håller på att ge med sig. Har blivit rätt rörigt när man inte orkar röjja upp efter sig!
Först ska jag ta mig ett bad och fira att helgen är kommen, och kanske piffa upp mig lite, man har ju varit rätt så sunkig de senaste dagarna...
Mot badet!

image256


Kommentarer
Postat av: josefin

heja din sambo; böt är rätta ordet ;) suttit och läst igenom din blogg nu också och den är ju minst lika intressant som min kan sägas. ser att du bytit till fullkornspasta, kanoners ju! om ett tag kommer du inte ens tycka om vanlig pasta. ha det så bra!

2008-04-03 @ 16:57:13
URL: http://smalast.blogg.se
Postat av: ..:Sarah:..

Varsågod=)
jag tror vi alla behöver påminna varandra! den här boken verkar väldigt bra den med. ska sätta igång med den nu snart, tänkte packa med en lättare pocket på resan.

ha de bäst!

2008-04-03 @ 18:02:59
URL: http://sarahlinnealarsson.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0