Testing.

Men se där! Har man slängt ihop en liten designjävel bara så där. Ville prova ett nytt program jag hade tagit hem och gjorde då en provisorisk header, men känner jag mig själv rätt så lär den väl sitta där ett tag. På grund av min lathet. Ja, jag erkänner.
Jag har med allt man ska ha. Festbild, Kissie-pose, kattunge, kaffe och en klick grönt. OpTiMaLt. Ja. 
Nåväl, gott så.

Mie.

 

Syskonen Ringh aka Huliganligan.




Att leva.

Det är mobilförbud i sängen, men jag vaknar tidigt, är rastlös. Försiktigt famlar jag efter mobilen och kollar de senaste uppdateringarna. Hans snarkningar håller utkik åt mig.
Plötsligt slutar de, han börjar röra på sig! Mobilen göms bakom ryggen, ögon sluts, jag sover räv.
En arm läggs om mig och snarkningarna säger mig än en gång att det är säkert att fortsätta.
Jag lever nu, mer än någonsin. Om än så på lånad tid.


We ruled the world

Idag är en väldigt speciell dag.
För exakt ett år sedan så stegade jag in på Forsa Folkhögskola utan en aning om vilka obeskrivligt underbara människor jag skulle träffa, vilka sanslösa minnen jag skulle få eller hur livet skulle te sig.
Jag är så oerhört glad över året som varit och vill tacka er som gjorde det så fantastiskt!
 
Här kommer en låt som blir det ultimata Forsa soundtracket, bara man modiferar texten lite.
 
 
 
There was a time, I used to look into my Forsa's eyes
In a happy home, I was a king I had a gold throne
Those days are gone, now the memories are on the wall
I hear the sounds from the places where I was born

Up on the hill across the blue lake,
thats where I had my first heart break
I still remember how it all changed
Forsa said
Don't you worry, don't you worry child
See heaven's got a plan for you
Don't you worry, don't you worry now
Yeah!


Don't you worry, don't you worry now
Yeah!
Ooh ooh ooh ooooh!
See heaven's got a plan for you
Ooh ooh ooh ooooh!
 
 
There was a time, I met girls of a different kind
We ruled the world,
Thought I'll never lose them out of sight, we were so young
I think of them now and then
Still hear the song reminding me of when


Up on the hill across the blue lake,
thats where I had my first heart break
I still remember how it all changed
Forsa said
Don't you worry, don't you worry child
See heaven's got a plan for you
Don't you worry, don't you worry now
Yeah!

Don't you worry, don't you worry child
See heaven's got a plan for you
Don't you worry, don't you worry now
Yeah!
Ooh ooh ooh ooooh!
See heaven's got a plan for you
Ooh ooh ooh ooooh!
Yeah!

Nu brinner varje plats där vi en gång var.

Här kommer ett sångogram till er som hela tiden flyttar åt alla jävla håll men inte närmare mig. Lyssna till detta och skäms. Må dåligt. Älska mig.
 
Främst du, Anki, som väljer Stockholm och kärlek framför Järvsö och push up-vinkvällar.
 
 
Det är slut nu, hjärtat.
 
 

På't igen ba.

Ja, så går solen upp och vi börjar på en helt ny vecka. Då kör vi.


Allt är förlåtet!

Sommarkatten kom just hem med förklaring och gåvor som fick mitt kalla ishjärta att smälta och klappa på som aldrig förr.


Sommarkattens räknade dagar.

Jag har råkat dra på mig en sommarkatt, kanske något förhastat men vem kan säga nej till något så mjukt med vädjande ögon.
I början var det lite osäkert hur det skulle fungera, som alltid när man har att göra med en främmande individ, men denna lilla hane visade på ett gott lynne; något skygg men ack så kärvänlig.
Bandet mellan mig och denna ljuvliga lilla varelse växte sig snabbt starkt och sommaren flög förbi i ett rosa töcken med bus och kel, och trots att solen och värmen började svika tidigt detta år så gällde inte detta mig och min sommarkatt, så jag nosade på att faktiskt behålla honom även in på höst och vinter.
Men. Hankatter kan vara luriga. Marskatter kallas ju fenomenet då hankatter på vårkanten ger sig iväg för att se sig om leta rätt på så många honor som möjligt att betäcka. Då mitt  exemplar av denna djurart införskaffades lite längre in på året så trodde jag att jag kanske satt säker från att utsättas för detta, men nu vet jag inte längre. 
Ty inatt upptäckte jag något som kan vara spår av en annan matte i sommarkattens tillhåll.
 
Jag kontaktade min vän Anna angående detta, för att söka stöd och tröst, kanske få ett och annat gott råd gällande skötsel eller i värsta fall tips om snabb och smärtfri avlivning. Anna tvivlade på att detta vaga tecken var något att ta allvarligt på, då katten tidigare visat så tydliga bevis på lojalitet, och ansåg att det säkert fanns en harmlös förklaring på det hela. Men då jag själv är dålig på att visa tillit och är snabb med att måla fan på väggen så räknade jag upp anledningar till att tvivla.
Det är vida känt att hankatter har en förmåga att ströva om sommaren, de kan ha revir som sträcker sig över flera mil och sover ibland inte hemma på flera veckor. Har de bara lätt att hitta föda och hittar ett lagomt varmt ställe att sova på så spelar inte övriga ting någon roll.
Sen kan något ha skrämt honom eller så har jag inte varit tydlig med att visa var han hör hemma, det kan ju vara en bra sak att hålla dem instängda den första tiden innan de åter får röra sig fritt själva, jag kan ha slarvat med detta och gjort honom förvirrad. Dessutom slog det mig att jag inte har märkt honom ordentligt, någon kan tro att han är hemlös och förbarma sig över honom i brist på bättre vetande.
 
Anna föreslog att jag skaffar en till katt för att liksom väcka en rivalitet mellan hannarna, men jag känner att det är lite väl krävande då man oftast har fullt upp med en. 
Kastrering har jag hört ska lugna hankatterna i deras inre stress att vidga sina vyer, men detta kan ju även leda till lathet och många har en förmåga att gå upp i vikt av detta.
I detta nu vet jag varken ut eller in, utan väntar in honom från hans nuvarande rövarstråt för att då ställa kattfan mot väggen. Det är ju ändå snart höst och den där söta kattungelooken varar ju inte för evigt, så låt oss hoppas att han har sina nio liv intakta sen tidigare.
 
 
 

Ett mindre bakslag.

Ja, jag har fått förtroendet att vara ensam en längre stund i en persons lägenhet. Som jag såg fram emot detta, la upp en tidsplan, byggde upp scenarion om de levande ljusen, tet, serierna jag skulle kolla på.
Jag pratade med Anki hela vägen ut hit, delade min lycka. Jag kom fram, gick genom vardagsrummet där ett täcke låg slängt i soffan vidare in i köket för att ställa blommorna jag hade med mig i vatten och avslutade samtalet.
Med ett stort leende på läpparna återvänder jag in mot vardagsrummet för att där stanna upp och falla ihop lealös ihop på golvet av ren rädsla, ty täcket tog i mitt periferiseende formen av en mänsklig individ.
Jag hämtade mig från händelsen, men tog ändå åt mig av insikten att det kanske inte bara är ren och skär njutning att vara helt själv när man lider av paranoia och har lätt för att få blåmärken.


Att vilja ha ett hem.

Jag söker lägenhet. Max en två, men det lär bli en etta. I trygga lilla Järvsö.
Gott så.
Jag skickade in en intresseanmälan och berättade om mina önskemål, sedan vakade jag som en hök över hemsidan. När det var fyra ettor ute på erbjudande kunde jag inte stå emot längre, utan ringde upp och frågade om det gick att lösa en visning.
- Har du gjort en intresseanmälan?
Jag svarade ja och uppgav personuppgifter.
- Ja, du finns här. Vi väntar på fler besiktningsbesked, jag kommer höra av mig med ett erbjudande senare.
Jag berättar att jag jobbar och frågar hur man då löser det här med nyckelutlämning.
- Men det löser sig, låt mig få göra ett erbjudande!
En gräns var satt, jag var för ivrig med att vilja betala hyra. Skamlöst pushig, helt enkelt. Så nu parasiterar jag på någon annans lägenhet för att stilla abstinensen något.
En vacker dag...


Chillar i solen.


Hudiksvall.


Mira.


Att dansa in hösten.

 

Dåligt.

Är inte på topp rent hälsomässigt nu så sitter under fläkten i tv-rummet, dricker vatten och redigerar bilder. Roligare än så blir det inte på ett tag.
 

Call me maybe?

 

Fredagsmysguide för ensamma jävlar.

Här kommer jag med en guide för alla er ensamma jävlar som ändå vill ha fredagsmys.
Koka kola, som ni äter och dricker mjölk till tills ni är spyfärdiga, sen sätter ni i er några jordgubbar efter det. Det är middagen. Detta ska förtäras samtidigt som ni lyssar på olika Mega man-soundtracks för att få till den ultimata hetskänslan men också en sjujälva sköningskänsla. Man blir oslagbar, I'm telling you.
Efter detta gör ni ingefärste som är så starkt att ögonen tåras, för hösten närmar sig och även så förkyldningarna. Till detta läser ni bloggar, fortfarande till Mega man-musiken.
Avsluta allt med ett avsnitt av en favoritserie. 
Man får gråta över att man är en ensam jävel också, en stund, om man vill. Men Mega man borde rädda er från detta. Och gå och lägg er tidigt, lördagen borde bli bättre.
 
 

I could watch you forever.

Men hörni! Imorgon är det onsdag, och ni kommer väl ihåg? Onsdag är det nya torsdag vilket innebär att det snart är Fredag! Guuud, vad fort det går, visst? 
Annars då? Jodå, gick till och från jobbet och hade hoppats att detta skulle ge någon slags energi, men den tycks inte visa sig än. Tog ett långt bad och kollade på Desperate Housewives istället för att få något gjort, vilket var som bomull för själen, ska ni veta. Nu ligger jag i sängen, saknar ögonfransar, har tänt ett doftljus och tänkte ta mig an ett eller två avsnitt av Nip/Tuck eller Desperate. 
Bjuder på en låtrackare, vilket i princip är allt jag gör nu för tiden, MEN MÅ SÅ VARA.
 
 
 

LYSTRING!

Okej, alla mina brudar som allt eftersom sprider ut sig i världen, nu kommer ni hem igen!!! Jag saknar er så jag kräks här hemma! Plus att jag har tänkt att hålla i en sjujävla filmkväll...
 
 

GANGNAM STYLE

Nej, man tröttnar helt enkelt inte på att kolla på denna. En sann sköning. Han vet att du vill ha honom. Han vet att du vill vara honom.
 
 
 

Ain't no rest for the wicked.

Då är man tillbaka på jobbet efter fyra (vilket jag trodde var tre och spenderade förra måndagen med att slita i handtaget) veckors sommarledigt. Trögt som attans var det att kliva upp och lämna den galet attraktiva sängenplatsen men ska det bli en lägenhet till höst så är det bara att släpa sig upp. Nu kör vi.
 
 

RSS 2.0