onsdag- så pass?

Jag är så sjukt inställd på att det är tisdag idag, men icke! Sitter hos min vän Joners och hans fina sambo anna och har druckit mig en smula berusad. Därmed tar jag avstånd till diverse stavfel och konstigheter!
Fan va skönt att det är onsdag, det hade varit alldeles förmcyket kvar av veckan om det vore tisdag. nu har vi en glitter diskussion.
Hur som haver så har det gått bra idag även om jag blev lite irriterad på mattelärarinnan. Var och kollade när Anna visade upp sina egensydda kläder på en modevisning som skolan hade, samt blev stucken i fingret av min nyfunna vän Anders som ansvarade för blodprovstagningen i våran skolas introduktionskväll, det är då man  försöker värva elever till olika program.  Nu ska jag nog återgå till ligan som sitter och kollar på south park- mycket underhållande"! '
Imorgon blir det kanske bowling och lite mer umgänge med vänner och drycker, på tiden om man frågarmig!

En lång tisdag

Tisdagar är oerhört långa för mig, många ämnen under skoldagens lopp. Men efter att man klarat av tisdagen så går de andra dagarna riktigt fort. Måndag och tisdag är som att klättra upp för en brant pulkbacke, på onsdagen står man på toppen av backen och kikar ner, det värsta är liksom över. Torsdag och fredag susar man emot höjdpunkten, för de dagarna går så oerhört fort. Fredag kväll och lördag är allt kanon, man har klarat av veckan och njuter av stillheten, men på söndagkväll står man och blickar upp emot backen igen och gör sig redo för att bestiga den dryga pulkbacken igen... Hehe, vad bra jag är på att göra dåliga liknelser:)

Hur som helst har måndag och tisdag äntligen avklarats, och detta firade jag genom att ta ett bad och göra en ansiktsmask. Jag har även smörjt in mig i b-u-s. och i babyolja, så imorgon är jag förhoppningsvis brun och len som en babyrumpa! Härligt att ta hand om sig själv ordentligt ibland för att bli på topp igen!

Eken och jag var förresten och kollade på en tvåa idag som verkade oerhört mysig! En smula dyr men vi får se, om vi inte hittar något annat som faller oss i smaken så kanske! Vardagsrummet hade bruna tapeter och sovrummet ljusgröna, verkligen jättefina måste jag säga. Det bruna gjorde att det verkligen såg mysigt och hemtrevligt ut där inne. Det negativa, förutom priset, är nog att det endast var ett litet fönster i varje rum så det kommer inte in så mycket ljus... Men det får väl bli mycket tända ljus och mysbelysning istället, i så fall! Får se vad Mr. Ekas bestämmer sig för! Vi ska se oss för lite mera innan det bestämms något, men det finns ju inte så hemskt mycket att välja mellan heller, tråkigt nog.

Nu ska jag nog gå och lägga mig, Eken har redan krypit till sängs. Jag önskar er alla lycka till med resten av veckan!

Attans...

Sitter vid en av skolans datorer och har just avnjutit en delicatoboll och en "cacoacream"- en krämig chokladdryck.¨
Hade 1.5 timmes matte imorse som gick riktigt bra faktiskt, och körlektionen som också utspelade sig samma morgon var också mycket lärorik och rent av rolig! Tänk så härligt, man skulle i princip kunna säga att livet leker vid det här laget.
Om inte...
Jag har nämligen ett muntligt nationellt prov i svenska om en liten, liten stund. Detta känns inte så jävla roligt. Speciellt eftersom jag inte har förberett mig ett skit och provet äger rum om mindre ä 1,5 timme. Och vad gör jag, jo jag skriver ett inlägg istället för att plugga. Fuck.

Kalas.

Sov till halvtolv idag, sen bar det av för att höra efter på min eventuella arbetsplats. Det gick bra och jag kanske får lite småjobb där i vinter och det vill sig väl. Sen tog vi en tur till Sara och hälsade på.

Var ju till systeryster och firade hennes födelsedag. Vi åt smörgåstårta och kladdkaka, godis och gud vet allt. Är så rysligt mätt nu! Känns som om jag kommer stå mig i veckor....men om någon timme blir det säkert en liten kvällsmacka:)
Imorgon blir det dillkött, mmm!
Övningskörde en bit på väg till kalaset kanske ska nämnas. Gick skapligt, men det går fan så mycket bättre på körskolan av någon anledning.
Nu har killarna parkerat sig framför xboxen igen.... Vad ska jag göra då? Kanske spela lite sims? Barnsligt, jag vet, men ack så beroendeframkallande. Det är konstigt tycker jag, det finns inte direkt något mål i det spelet men ändå så är det så roligt! Och jag som sitter och håller på alla expansionspaketen måste ju nyttja dem:) Tar upp grymt mycket plats på datorn, men inget jag vill offra!

Ska nog ta och röjja lite i rummet här först så det blir lite mysigt!
Adjö!

Oh baby, baby!

Värt varje sekund, ruskigt roligt:D Så härlig reaktion, skrattade så jag höll på att dö!


Hrm...I know where her titties went...

That's a whole lot of booty!!! Jisses säger jag bara...
image176

Friday, oh friday...

Fredrik och jag hade vårat klassiska gräl som vi jämnt genomgår då vi varit ifrån varadra, även om det som i detta fallimage173 endast varit en enda natt. Det kvittar vad grälet går ut på, vi är liksom riktigt lättretliga tills vi vant oss vid varandra igen, sen blir det lugnt!
Ikväll kom bror hit, så nu sitter han och Eken och lirar xbox och dricker öl, det är ju då de mår som bäst de små liven:)
Just nu hetsar de mig till att fylla hårdisken med metallica.... ja vad gör man inte för de två käraste pojkarna i ens liv!
Jag får nöja mig med en kopp te och lite polly ja, eller ja nu ljög jag, det har blivit en jävvla massa polly vid det här laget...

Har ringt runt efter lägenheter nu och Eken hittade något som lät lovande men lite långt borta från civilisationen enligt min åsikt. Förvisso är det en godbit som hyr ut den lägenheten (sånt man inte får säga egentligen, men nu är pojken lite på fyllan och har berömt både den ena och den andra bruden så nu jävlar!!!)
Får väl se vart vi hamnar innan allt är över. Första januari ska det iallafall flytt...

image175



Taskig tajming...

image172

Melonmannen.

image171

Jag ville dela med mig av denna bild, eftersom mannen till vänster ser så jävla härlig ut med sin klyvna melon!

Zzz...men icke!

Jag har nu spendrat några av mina sista vakna minuter till att kommentera diverse bloggar på mer eller mindre psykedelsiska (hur det nu stavas) sätt.  Jag är så oerhört trött att mina fingrar konstant slinter på tangenterna. Mina ögon är torra och smärtsamma. Vaför går jag inte och lägger mig? Ja, det vet varken ni eller jag.
Men ändock så känns det som att jag just nu befinner mig i mitt esse. Fråga mig inte varför, det är bara en känsla jag just nu har, som inte kan baseras på någonting alls. Jag är fast i ett mellanting. Mellan sömn och vakenhet. Dröm och verklighet.

Fy fan va trött jag är!!!!

Partypingla....?

Jag vet inte hur många det är som har frågat om det blir party i helgen, och när jag sagt nej svarat:
-Men vaffan, går du aldrig ut längre?
Nej, jag gör tydligen inte det. Det var jättelängesen. När man fyllde 18 försvann det där som var spännande, för då var det helt plötsligt tillåtet. Åsså har man en pojkvän som man hellre kollar på film med än går ut och super.
Visst jag älskar att dansa, och det var ett tag sen nu ju, men jag är lat också...
Och det är ju så fruktansvärt dyrt, mitt upp i alltihopa!
Så till alla som har tänkt att fråga- Nej jag ska inte ut i helgen, jag ska däremot fira min syster och äta lite tårta.
Jag kompenserar med lite bilder från förr istället, då bl.a. Phäntie är med och festar!



Dagen tanke!

Sitter just i detta nu med min vän Sara i telefonen.
Hon kläckte just ur sig dagens kommentar efter att ha gjort sig själv en skål med yoghurt..

-Alltså det här var mycket godare i mitt huvud känner jag....

Erkänn att den var skön!

Lata dagar

Eken ringde just och frågade vad jag hade gjort idag. Inte ett dugg! Men det är härligt för det finns inte något som måste panik-göras heller, så jag har kunnat lata mig med gott samvete!
Har suttit och kollat igenom alla sidor som man hade glömt bort, och då och då blivit våldgästad utav syskonbarnan som kutat fram och tillbaka genom huset då dom spenderat stora delar av dagen här.
Det har varit en lugn vecka, och nu är det helg kan man säga. Imorgon har jag ett möte över psykologikursen som kommer att börja snart och databashantering, sen är det verkligen helg. Det är faktiskt äckligt hur fort tiden går ibland!
Men man ska väl inte klaga, det hade varit drygt om en vecka kändes hur lång som helst!

I helgen ska man fira syrran och höra sig för om lite jobb, kan behövas nu när man mer eller mindre flyttaimage163 hemifrån. Hittade förresten en tvåa på samma yta som ettan vi tänkte kolla på. Frågan är då om man vill ha en stor etta eller två små rum? Det är nog något Eken får avgöra, det är ju han som får betala:)
Hittade ett helt okej matbord med fyra stolar på jysk, för en nätt summa pengar, något som jag också ska föreslå för mr. Ekas.
Ska nog börja läsa mina feng shui böcker för goda råd, både inför packningen och inredningen!

Nu har jag gäspat hur mycket som helst bara de senaste minutrarna, så nu ska jag gå och hämta en kopp te. Adjö

image164

www.tjuvlyssnat.se

Aldi (tysk lågprisaffär), München, Tyskland

Kön till kassan är jättelång och går mycket långsamt. En kille ~22 och en tjej ~20, uppenbart nykära, står i kön och hånglar. De hjälps åt att lägga upp varorna på bandet; vin, ost, kex mm. Fnittrande hjälps de åt att betala.
Kassörskan ~25 (sakligt): Vänligen sluta. Det finns faktiskt folk som lider.


Hehe, jag vet inte om det där var en dålig översättning från tyska, men kul lät det:)
Här kommer en till som är lite mysig!

 

H&M, Sergelgatan, Stockholm Två tjejer ~16 går omkring i butiken.

Tjej 1: Jag skulle vilja ha tomtar på loftet!

Tjej 2: Va?! Vad menar du?

Tjej 1: Jo, men att ha tomtar på loftet? det låter så himla mysigt!

Tjej 2 (skrattar): ? Åh, jag älskar dig!


Winter Editon

Nu har man förnyat upp bloggen lite, Vintern till ära!

Sitter och äter en varm macka med champinjonstuvning och ost, oerhört gott! Det är något jag råder alla till att pröva!

En missad buss och yoghurtkritik.

Klockan 04.00 inatt klev Eken upp, japp ni hörde rätt; klockan fucking fyra på natten! Han skulle nämnligen iväg för att hämta en bil med mr Bert. Då vaknade jag själv även och började fundera på om jag kanske faktiskt skulle åka till den där mässan jag nämnde i förra inlägget, det vore kanske bra  att få lite ideér om vad man ska hitta på i framtiden. Så jag skickade ett meddelande till Sanne och Lovisa för att höra när bussen gick, något som jag inte brytt mig om tidigare. När jag vaknade klockan fem i åtta så hade jag fått ett svar där det stod att bussen lämnade skolan klockan åtta. Jaha. Det var de framtidsdrömmarna det, så nu får jag väl leta på egen hand!
Tog bussen hem efter att jag kikat lite på tv och ätit lite yoghurt.

Lite yoghurtförpacknings-fakta!
Yoggis yoghurtförpackning är gjord av både plast och papper; inte bra ur miljösynpunkt! Köp yoghurt som är packeterat i papper ELLER plast endast.

För ni återvinner väl, mina vänner?



Åter till ämnet. Nu sitter jag här med katten som ligger framför skärmen skymmer sikten märkbart, och känner mig lite illamående faktiskt. Ska nog ta en dusch nu och kanske äta något, i hopp om att bli lite piggare.
Ha en bra torsdag! (Snart är det helg igen!!!)

No. 5

Nu är man inne på femte inlägget för denna dag och jag är så otroligt uttråkad... Jag vet inte vad jag ska ta mig till. Nu har jag iallafall duschat, men motivationen till plugg har ännu inte infunnit sig. Jag kan ju åtminstone le i smyg åt att klassen ska till en mässa på torsdag och jag har lömska tankar på att fullständigt skita i detta! Men samtidigt borde jag åka, då kanske jag kommer på vad jag faktiskt vill göra när jag gått ut gymnasiet, det är ju inte långt kvar nu...
Nä nu jävlar! Nu ska jag hämta en kopp te och faktiskt börja med det här, så kanske jag är klar tills Eken kommer hem så man kan mysa då istället. Wish me luck.

Sovande barn

Att få ett barn att sova är ack så tidskrävande men ändå så belönande! Man fylls med en tillfredställande lycka över att man lyckats!
Jag hatar vanligtvis barn efter som de vanligtvis är onskefulla varelser vars livsuppgift är att ständigt pröva gränser och förpesta ens tillvaro. Deras glädje baseras till 90% utav skadeglädje...
Men de gånger då de faktiskt är glada och inte tjatar över något (helst sover) så kan jag inte låta bli att smälta lite...

Hur som helst ska jag gå och duscha nu!

Bli westernhjälte ikväll...

http://www.blocket.se/vi/13897103.htm?ca=5_s  Ja, ska man slå till?;)

Eller varför inte en michellingubbe för 1000spänn? Njae tack...

Gör mig en tjänst!


Sitter med systersonen i knät och kollar på blocket. Har ännu inte kommit iväg och duschat eller börjat plugga...
Måste bara säga att fan va dyrt det mesta är, och inte särskillt snygga grejjer finns det heller.
Kan inte nån bara lägga upp alla sina fina möbler på blocket till löjligt låga priser så jag blir oerhört positivt överraskad nästa gång jag kollar? Kom igen, var lite schysst!

En dag av skam...

Hoppade över medicinska provet... skäms som en hund. Men det hade inte slutat lyckligt, så jag hoppas att jag får göra det en annan dag!
Kom nyss hem och ska sätta mig och göra engelska snart, ska bara vänja mig vid att vara hemma först.
Jag och Eken har hittat två lägenheter som vi funderar på att kolla lite extra på, han ska nog ringa idag och be om en liten visning. Spännande!

(fan vilka oranga händer jag har....)

Tror jag ska slänga mig i duschen innan jag gör något annat.
Hej så länge...

One down, four to go...


Måndagen är så gott som besegrad. Körningen gick bra, gjorde lite projektarbete och fick reda på att vi kanske helt får tänka om på den fronten men det återstår att se.
Åkte hem till Sara och tog en titt på nya lägenheten, tjusigt värre but still under construction.
Sen åkte jag och lövet hem där hulligan ligan härjade för fullt! Eken flydde direkt ut och började snickra medans jag tog en dusch. Duschad och brun-utan-solad...

(Varför fortsätter jag envisas? Varje gång får jag knalloranga hanflator och fläckig hals som får mig att se ut som ett offer för hustrumisshandel... Men jag ger inte upp, varför inte kan man fråga sig? Ja, jag vet inte men förhoppningsvis lär jag väl mig någon dag och får ett lyckat resultat.)

...satte jag igång att städa mitt rum och tvätta. Sökte lite lägenheter och vi hittade två som vi nog ska kika på lövet och jag. Blev lite uppjagad över detta och känner fortfarande att det ska bli spännande!
Samtalade med min vän Samantha och tack vare henne ska jag till backen i helgen och kolla om jag kanske kan få lite småjobb där. Ska nog söka på diverse ställen för att få lite småpengar utöver studiebidraget.
Men så heltplötsligt då jag nästan städat klart smög sig en depression på mig. Mitt humör sjönk till så gott som max och jag la mig på sängen för att invänta slutet... efter fem minuter lessnade jag på det och tog en kopp te och satte mig vid datorn och mitt glada humör kom helt plötsligt tillbaka!
Nu känner jag mig glad men trött. För att förhindra att någon slags stress eller ångest ska komma tillbaka blir det te och enya - caribbean blue samtidigt som jag pluggar till provet imorgon som jag iochförsig ska försöka skjuta upp.



Och Eken har hjälpt mig oerhört idag, tack! Vi hängde tvätt och jag betraktade honom när han, utan synbar rädsla lyfte upp min fars kalsonger.

Jag: Tack för att du hjälper mig, och förlåt för att du måste vidröra pappas kalsonger
Ek: Det gör inget, de är ju prickiga...

Always look at the bright side of life;)

I hate mondays...

Måndagar är ju faktist det jävligast som finns, för nu är det en vecka kvar till helgen....VARFÖR?!?!?!
Nu är det snart körlektion, be för mig allihopa!



Filmtips!

Idag har jag och lövet hunnit med tre filmer!
Superbad, 28 days later och 28 weeks later.

Superbad, eller super sugen som den heter på svenska är faktiskt jävligt bra för dem med lite sjuk och barnslig humor! Kan säga att jag uppskattade denna komedi rejält, även om det ibland kändes lite klen... 
Seth Rogen, som regiserat filmen samt spelar polis, är ju faktiskt jävligt rolig enligt mig! Har också sett 40 year old virgin och knocked up (på smällen) med honom och är stormförtjust:) Kan lätt offra 1,5 timme för att höra hans garv, som bara det är ren underhållning! Även Jonah Hill, killen som spelar Seth i filmen är oerhört rolig, och även han medverkar i knocked up! Se den!




De övriga två filmerna, 28 days later och 28 weeks later, handlar om ett aggressionsvirus som sprider sig över storbrittanien. Den första, 28 days later, är en rätt mörk film som för mig känns lite b. Det jag gillar med den är att det inte är allt för mycket blod utan att den även faktiskt har något utav en handling. Till och från rycker man till, men den är ändå inte så nervkittlande som jag hade hoppats på.
28 weeks later är uppföljaren. Denna är lite mer påkostad, med snyggare effekter och dyrare skådisar, men med mycket mer blod och brutalitet. Här går man mer in på blod som sprutar och häftiga avrättningar än på att tittaren ska sitta på helspänn.

Nä nu ska vi försöka krypa till kojs....;)
Ha en kanonvecka, det ska jag försöka ha!

Söndag

I vanliga fall är söndagen en mörk och dyster dag eftersom man vet att nu är helgen över och man har inte hunnit någonting. Men idag känns det bra! Hann faktiskt plugga lite så jag känner mig tillfreds med det!

Har dock ätit något så fruktansvärt igår. Först var det frukost, då åt jag ganska normalt och nyttigt med fiberrikt bröd och grejjer. Men sen var det dags för lunch och mor hade gjort våfflor med sylt och grädde, och ack vad jag hävde i mig! Sen gjorde vi tortillas till middag vilket också är fruktansvärt gott, så jag åt till jag höll på att spricka. Åsså lördagsgodis på det. Men vaffan, det var ju helg och jag har ätit nyttigt hela veckan, då är det inte mer än rätt att man ska få gotta sig, eller hur?

Annars hände det väl inte så mycket igår, mer än plugg och mat! Syster kom över med hulliganligan (hennes fyra barn) och det var fullt ös ett tag. Sen bestämde sig den äldsta för att sova över, så vi ritade lite. Sen gick vi och la oss, för jag blev helt plötsligt så himla trött; är inte van med att vara upp sent nu för tiden.

Idag så vaknade vi i skaplig tid och gick upp och åt åter en nyttig frukost, sen så satte jag mig och kollade efter lite lägenheter utan att hitta något av värde. Sen blev ju Eken som vanligt rastlös så vi bestämde oss för att dra med oss Mie på en promenad, och jag tog med mig kameran för att knäppa lite vinterbilder. Tyvärr tog batteriet slut efter bara en liten stund, men några bilder fick jag iallafall.

image148

Nu är det väl dags för lunch skulle jag tro!

Lördag...

Japp, blev väckt av Eken som var tokpigg. Hur kan han vara piggare än mig när vi gick och la oss samtigt?!
Jag gick iallafall upp för jag ville få en lång dag, ändå så har hela förmiddagen försvunnit!
Det här är iallafall vad som står på schemat:

*Hemuppgift
*Promenad
*Städa
*Medicinsk Grundkurs
*Tortillas till middag!

Har redan sorterat tvätt iallafall och ska börja plugga nu. Eken är ute och hjälper far med nånting, han får slava han den stackarn...

Oh happy day! Han skickade in ett brev ibörja av veckan att han vill börja jobba istället för att gå lumpen och igår kom svaret att han fick godkännelse till detta! Jag har försökt hålla mig objektiv och sagt att han får göra som han vill och att det inte skulle vara hela världen om han skulle få avslag till sin begäran, det blir säkert en häftig upplevelse och en bra merit (som dock skulle pågå i 11 månader till min förskräckelse), men jag kunde inte dölja mitt enorma leende när han berättade! Nu blir han kvar i mitt våld, bättre att jag bossar än något befäl:)
Så nu är det dags att söka lägenhet och jobb och gud vet vad allt som ska fixas, men ack så spännande!

Nä nu är det dags för mig att lägga in en högre växel! Adjö

Primitiva jag

Idag har inte varit en sån jävvla bra dag, jag som trodde att nu hade mitt liv bestämt sig för att jag ständigt skulle få känna mig nöjd med tillvaron, ack så naivt av mig!
Jag har haft ont i huvud, ben och tänder. Och så slog jag hälen...
När jag kommer hem från databashanteringen så tror jag att Eken är färdig duschad och har packat klart, men fem meter från huset hör jag höga hårdrockstoner och jag inser då vad som har skett. Väl inne slänger jag av mig jackan och går sedan in till Eken som sitter på sängen med sin gitarr och spelar med stereon. Jag förbereder mig för att skälla ut honom eftersom han inte är klar och vi ska bege oss till mor, men ger honom en puss innan jag tänker påbörja min predikan. Och då har den jäveln sprutat på sig parfym och luktar så där gott som gör att det bara snurrar till. Min primitiva hjärna gör så jag helt kommer av mig, ger honom lite fler pussar och taffsar lite på musklerna och låter honom sitta kvar och spela medan jag går och diskar!
Jag är så enkel...
Tillslut gick han äntligen och duschade, då packade jag ner hans dator, hans xbox och sängkläder som skulle tvättas samt hämtade hans neccesär och jeans i bilen, vattnade blommorna och sprang ut med soporna. Kvällen före hade jag diskat, dammsugit, dammat, tvättat och städat järnet för att det skulle vara fint när vi åkte så vi kan återvända till något lika fint. Det är då man unnar sig tanken- Fan vilken kanonflickvän man är:)

image139

Dock har jag varit läskigt lättretlig idag, och mina smärtor har inte gjort saken bättre. Sen fick jag övningsköra med mor och Eken när jag kom hem, inte ett bra sätt att lugna ner sig. Jag tror inte att det är en bra ide att köra hemma, jag föredrar fan körskolan. Ville slita huvudet av både kärleken och mamma när jag hade parkerat...

Nu har jag dock fått i mig mat och godis så nu är jag glad igen!
Eken sitter och spelar Halo 3 som jag köpte till honom när vi firade 1år (Vad tänkte jag med?) och jag kämpar med lite skola men känner att det inte är rätt dag för det, går nog upp tidigt och kämpar imorgon istället.
Nu ska jag slösa bort lite tid på det världs vida nätet och dricka te, för nu är jag less på godis, inget mer förän imorgon! Ha en underbar helg!

Databashantering...

Sitter på skolan. Det är den sista lektionen och jag är fast här i 1,5 timme, helt utan motivation! Jag och min vän Phäntie suckar tungt och känner oss...fast.
Men snart är ju helgen här! Och då ska jag plugga lite men mest ta det lugnt och bara njuta av allt i min omgivning.
Lite godis ska jag nog unna mig också, jag har ju avstått från det hela veckan!
Nä nu ska jag nog försöka vara lite produktiv.

Ha en trevlig helg, vad ni nu ska hitta på!

Tack för mig.
Adjö

Se



Katten sitter i fönstret och stirrar på fågelbordet med svansen febrilt viftandes. Hon smäller lite med käkarna och jämrar sig så där frustrerat som katter gör när de lurar på sitt byte. Jaktinstinkten bultar i hennes inre, hon är rovdjur och småfåglar är byte, föda för den vilda katten.
Fokuserad på målet men medveten och hindrad av glasrutan. image137Hon är fast, och stirrar sig blind på det faktum att glasrutan skiljer på henne och bytet. Inser inte att hon kan gå ut via dörren och lägga sig ute och lura. Och för den delen så är det kallt, och det är ju inte precis så att hon är hungrig så vad spelar det för roll egentligen. Hon är fast i ett mellanting. Hon lägger sig på sängen i stället då hon inte ser annat än det faktum att hon inte kan ta sig igenom glasrutan. Hon fokuserar på problemet och ser inte möjligheterna. Den irriterand svansen har lugnat sig, hon börjar tappa intresset. Hon ger upp och går och lägger sig istället...


...känner Du igen dig?


Se möjligheterna....

Back in buisness!

image130
Imorse var jag så otroligt trött när jag vaknade! Obeskrivligt. Men efter ett tags snoozande började jag känna mig redo, speciellt efter att jag scannat av rummet och märkt att det faktiskt inte var stökigt och kom på att jag faktiskt inte hade något krävande att göra på morgonen. Jag behövde bara klä mig, sminka mig och äta frukost vilket kändes rätt så rimligt ändå.

Bussen var lite sen så jag var rädd att jag skulle missa körlektionen men ändå så hann den fram i tid. En halvtimme med lite backning och vändning, samt trevliga konverstioner med en oerhört bra körlärarinna och sen hoppade jag ur vid skolan. Där bestämde jag en liten rundtur på åkerslund så småningom och hade matte och engelska. Smarrig lunch var det också- pasta och skinksås!

Dock så är det lite upprört bland vännerna p.g.a. en viss människa som inte riktigt vet hur man beter sig och har oerhört svårt att hålla sig till sanningen! Men sånna männsikor är det väl bara att ignorera.image131
Blev så stolt över dig idag Sara! Faktiskt så blev jag det! Otroligt stort!

Efter engelskan blev jag upplockad av mormor, mor, syrran och Melwin som varit och handlat! Sen bar det av hemmåt och jag kan åter känna att jag är nöjd med dagen och känner mig lugn och harmonisk! Snart bär det av till Ljusdal, och då kan jag inte börja bråka med datan heller så på så sätt ser det ut som dagen kan bli fortsatt lugn!

Idag har faktiskt varit en bra dag! Nått som får en att vilja kämpa för att kunna känna så här jämt! Och jag ska fortsätta vara tacksam för vintern så länge jag bara kan! Även om det är kallt och jag faktiskt hatar att frysa, så är det jävligt fint ändå! Vintern är faktiskt vacker, och mysig att kolla ut på!
Hoppas det finns fler som känner som jag i detta nu!

Adjö...

från 100 till 0 på en dag.

image129Ja denna morgon började bra, gick upp och åt en nyttig frukost och kände mig utvilad. Hann dock inte få i mig mitt morgonte, för det hann inte bli lagom dricktempratur innan jag skulle ila iväg till skolan.
Väl framme i skolan skulle vi skriva nationellt prov i svenska b, och jag hade vissa svårigheter med att finna en plats, men tillslut hittade jag ett ställe där jag kunde slå mig till ro och börja min uppsats. Jag hade gott om tid och kände mig nöjd när det hela var över. Efter detta kände jag att jag borde åka hem för jag hade en medicinsk gk läxa som skulle vara inlämnad samma dag. Men tyvärr gick det ingen buss som passade, så jag stannade på svenska lektionen också och kollade på kvinnliga författarporträtt. Efter detta gick jag och Samantha ner till bussen och mötte Sara. På bussen satt vi och talade något nedlåtande om män i hästsvans, och till vår förskräckelse upptäckte vi sedan att det satt en sådan alldeles bredvid oss. Vi kände oss lite skuldmedvetna men nu tror jag vi båda har kommit över det. Sara tänkte besöka mig, men på väg hem från busshållsplatsen blev hon upplockad av sin pojkvän. Jag kom hem och fann två av mina syskonbarn, de yngsta och för det mesta lugnaste. De andra var på simmskolan. Jag satte mig vid min dator och började med min medicinska gk.
Dagen har bestått utav små mot och medgångar som har vägt upp varandra ganska bra, men så brast alltihopa.
Läxan var oerhört tråkig och med ögonlock tunga som bly var jag äntligen klar och redo att skicka in den. Men nej, allting började trassla något så oerhört. Först gick det inte att få iväg, sen kom det äntligen iväg men skickades tillbaka, tydligen stoppat av något slags virusskydd. Jag prövade då med min engelska som också skulle skickas in, men där var det samma visa. Jag vet inte hur många gånger jag försökt, men nu ger jag upp. Jag erkänner mig besegrad, oh grymma teknik! Jag anar att jag har ett litet virus som ligger och lurar i någon mapp. Men nu ska jag inte börja förakta min dator... den kanske är sjuk och mår dåligt?
Men nej, troligen så bara jävlas den med mig!
Ska starta en virussökning och defrag. innnan jag går och lägger mig. För jag kommer tillbaka, Teknik! Och denna gång ska jag härska! Mohahaha!
image124

Adjö...

En stund av bara jag... samt en sammanfattning av miljötinget

Sitter instängd vid datorn och är alldeles ensam med mitt lugn och lite musik. All snö känns faktiskt lugnande. Den är mjuk, vit och enformig, och det passar mig precis just nu! Att den är kall också gör ingenting just nu eftersom jag sitter inne och kan betrakta den utan att känna den.
Och snö är liksom jordens mens, en fjärdedels tid som visar att det fortfarande funkar:)

image119

Men visst blev man lite deprimerad på miljötinget, då man fick höra att moder jord är på väg att ge upp. Visst har man hört mycket om det tidigare men det blir som att man skjuter bort det otäcka, det är väl ett väldigt vanligt beteende hos de flesta. Så på det viset borde alla gå på ett mijöting, då är man fast och blir tvungen att lyssna på timmslånga föreläsningar och verkligen inse att tiden är knapp, om det inte redan är försent d.v.s.
Och jag är en sån som det hugger till i hjärtat på och sen tar jag på mig allt ansvar på att jorden håller på att packa ihop och blir så otroligt skamsen. Som om att jag på mina 18år, skulle ha nån chans på jordens livstid... Men jag kanske kan bidra lite till att skjuta upp förintelsen. Jag tänker inte lämna alla saker och flytta ut i en koja i skogen och leva på bär, vilket vi egentligen alla borde göra, men lågenergi lampor och återvinning är något jag iallafall kan göra. Och visst, trots min skräck för kommunaltrafik, så kan jag byta ut de flesta bilresor mot buss och promenader.
Och en annan sak jag tänker göra är att njuta av allt vackert av naturen och allt fantastiskt med den så länge den fungerar och kämpar!

Men helgen var inte bara intressant; det var ett helvete också.
Det började med att vi åkte till bollnäs med all vår packning och med en viss förväntan som vi fångade på bild:

image113

I bollnäs drack jag en drickyoghurt, och här på bilden ser ni min lilla egenskap som jag besitter; nämligen att skratta och dricka drickyoghurt samtidigt. Det är något många försökt sig på, men som ett fåtal bemästrar! Sen där bytte vi buss och åkte vidare till söderhamn. Där mötte vi en salig blandning människor, med diverse färger på håret och massa varierade stilar på diverse- därmed fick vi våra fördomar besannade.
När vi kom in fick vi se en skyllt där det stod att INGEN kommer förbi om man inte registrerat sig. Man fick alltså skriva in sig och fick ett band runt armen och en t-shirt... är det bara jag som ser liknelser med koncentrationsläger här?! Men så lyste jag upp lite när man fick en goodiebag:D Den innehöll diverse tidskrifter, reflexer, ett usb-minne och en kondom, penna och anteckningsblock- så roligt! Det var lunchdags då vi anlände och vi fick i oss en ekologisk portion av pasta och köttfärssås (fick reda på senare att 60% av måltiderna var ekologisk, alltså fick vi i oss 40% oekologisk mat... men det var väl ändå ett framsteg för min del)
Sen gick vi och såg Mikael Andersson som berättade om sitt handikapp och sin fantastiska livssyn. Efterdetta var det dags för att lyssna på Tommy Svensson som verkligen fick mig bli intresserad av det han talade om, nämnligen vad det vi äter egentligen innehåller. Och det var verkligen skrämmande att få reda på hur läskigt som egentligen blandas i maten. Nog har man vetat att allt inte är så jävvla nyttigt innan, men här fick man verkligen gripande information som inspirerande.  Tack Tommy Andersson!!!

Sen var det nån annan föreläsare som sjöng en massa, och då hade jag suttit på en stenhård stol i närmnare fem timmar utan upphåll, så då tyvärr kände jag mig inte särskillt uppmärksam, och mer eller mindre ignorerade den sjungande mannan. Blodsockret låg på noll och rumpan skrek av smärta. Men så var det äntligen dags för lunch! Tortillas och nachos stod på menyn, otroligt efterlängtat! Så gott!
Efter detta så fick man lyssna på lite liveband och grejjer om man ville men istället blev det kortspel med våra nyfunna vänner Anders och Martin, som kom från samma skola som oss. Vi gav oss faktiskt iväg en stund och kollade på en snutt av gladiator som visades på kvällen, och jag snodde åt mig en macka som det erbjöds. Sen var det sovdags, men ack, det var som jag misstänkte. Ett jävvla liv ute i korridoren och folk som sprang in och ut bara för att jävlas med dem som sov. Vaknade täppt i näsan och tokhes, av att crewet kom in och sjöng ja må han leva för full hals och sa att de skullle knäppa på lyset efter fem minuter, så onödigt. Varför knackade de bara inte och sa att det var dags att stiga upp? ...Idioter...
Dag två bestod utav framtidspussel, vilket jag och samantha smet ifrån, vi undersökte söderhamn istället och pratade med en äldre dam på ica. Var inne på en del blomsteraffärer också och började längta tills Eken får tag i nån lägenhet, då så ska det inredas med doftljus och blommor!

image116

Vi var tillbaka lagom till lunchen som var kyckling i nån salgs currysås med ris till, mycket gott. Sen var det dags för workshops. Jag och samantha hade valt skräpkonst och gjorde ett oerhört vackert och djup konstverk, som vi tyvärr inte knäppte kort på. Detta ångrar vi oerhört!
Sen var det dags för sista föredraget, också om jordens lidande....
Sista middagen, som skulle vara en gala middag, fick vi bara aptitretaren från, sen så drog vi. I dörren stod "crewet" som de så fint kallade sig för.

Jag: Hejdå
Crew: Ska ni hem nu?
Sam: Nä, vi ska bara lämna väskorna..

Samantha nämnde dock inte att vi skulle  lämna dem hemma.
Planeringen på detta miljötinget var nog dock rätt frånvarande. Otroligt vimmsigt och dåligt upplagt. Skäms, söderhamns crew!
Vi satt och frös en kvart på busshållsplatsen, sen var vi på väg hem, mot tryggheten. Med oss hade vi vår packning och samantha hade sitt finger som Anders hade omplåstrat efter en mycket odramatisk olycka i samband med skräpkonsten. Hamnade i bollnäs, och inne stationen satt det en tjej som gick ut och rökte var tredje minut ungefär.
Hon var arg för hon hade sett fel på busstiden och att hon skulle få vänta i två timmar på tåget, och ville ha skjuts.
Hon fråga vart vi skulle och sa att hon nog kunde fixa skjuts. Våra trötta hjärnor presterade inte som de borde och vi sa att ja visst, men vi har inga pengar. Det gjorde inget sa hon. Hon ringde och fixade skjuts som kom en kvart senare. Under tiden frågade hon om det var okej att hon övningkörde, ty hon var bara sjutton. Vi sa: Visst. Sen började hon berätta att killen vi skulle åka med var typ fyrtio och såg ut som en psykopat sa hon. Då började vi tänka efter lite  och kom fram till att detta inte var så bra. Hon berättade hur denne man och hennes mamma brukade bråka och att denna man egentligen skulle ut och supa ikväll med sina vänner, men han hade ju inga vänner tillade hon sedan. Sen sa hon också att han säkert bara kom för att vi skulle åka med.  Hon förvarnade oss också om att hon skulle köra rätt fort för hon ville komma fram och slippa sitta i bilen med denna man.
Varför sa vi inte bara nej?
Sedan anlände han och när vi färdades bort från bollnäs i 120km/h med våra öden i händerna på en övningskörande 17åring tänkte man på det mamma sagt under alla år: Åk aldrig med någon du inte känner, åk aldrig med någon du inte känner, åk aldrig med någon du aldrig känner. Så jag ljög för mamma när jag kom hem. Jag sa att jag åkt med en vän till Samantha, och Samantha sa att hon åkte med min mamma. Vi ljög för våra föräldrar.

Vi var två skrämda och skamfyllda barn den kvällen.

Och visst kan man fnissa åt våran dumdristighet så här i efterhand:) Tack varevarandra hade vi det roligt från och till!

(Och syster och bror, nu ger du fan i att tjalla för mor!)
 Det var skönt att komma hem och ta sig en varm dusch och sova i sin säng istället för ett 2 mm tjockt underlag och en tunn sovsäck. image121
Söndagen bestod av att gå runt och kraxa och sitta vid datorn. På söndagkväll kom Eken hem och överraskade mig, för jag trodde jag skulle ta bussen till honom. Ett kärt återseende!
Ska åter möta lövet denna afton då jag beger mig till våran enkla boning.
Nu ska jag skriva lite medicinsk gk så jag får det ur världen.
Adjö.

Årets häftigaste konferens!

Hmm ja torsdagkväll. Vilken underbar kväll detta hade kunnat varit. I vanliga fall så innebär fredagen en lektion sen så är det helg som väntar, men i detta falll så bär det av till söderhamn till ett fucking jävvla miljöting. Var nyss inne och kollade på deras hemsida där de framställer sitt evenemang som "årets häftigaste händelse"
image110Tveksamt...
Jag blev lurad av min vännina Phäntie att följa med på denna, jag förstår inte hur jag kunde vara så naiv! Jag är dömd till att sitta på timlånga föreläsningar, skapa skräpkonst och äta ekologisk mat!!! Ja visst, nog är det sistnämnda något jag har strävat efter länge, men just nu så sporrar det mig inte. Men vem vet, vi får väl hålla tummarna på att man får lite värdefulla tips! Sen ska man gå upp klockan sju om mornarna och gå och lägga sig efter 23. Och vi ska sova i sovsalar på liggunderlag.... jag klarar ju inte sånt! Folk som snarkar gör att det skär i hjärtat på mig! Jag kan inte sova och vill bara gråta! Tack för det, Phäntie.
Istället hade jag kunnat vara hemma och sova i min egna sköna säng, och gjort det jag gör varje helg- inte ett skit!
Jag har faktiskt kommit på något som gör att vi kan åka hem på lördag kväll! Då missar vi förvisso det drogfria discot med liveband, men det känns som att jag kan leva med den förlusten...
Nä nu ska jag trösta mig med godis, en god bok och en läcker Ekas!

Adjö

Det eskalerar...

Ja imorse vaknade jag med otroligt halsont och kände mig lite vimmsig. Jag satte mig i soffan med en kopp te medans jag övervägde att kanske gå till skolan ändå, men tänkte att det är nog bäst att vila en dag till. Och mycket riktigt, vid halvtio tiden vomerade jag som aldrig förr.
Finns det något värre än att kräkas? Ja, jo det gör det säkert, men det är ändå inte angenämnt. Så med magsyra i min redan såriga hals och tårfylldaögon hyllade jag mitt beslut att stanna hemma.
Min katt har också kräkits två gånger idag, så vi kanske lider av samma sak? Jag är oerhört orolig för min lurviga vän men hoppas att det bara är avmaskning som krävs för att hon ska tillfriskna. Nu slog det mig att jag verkligen hoppas att jag inte har mask! Jag skulle gissa på att jag lider av den gamla hederlig sjukdomen: äckligtjävvlaförkyld.
image108Systersonen Melwin är här och bråkar! Är faktiskt en liten solstråle som får en att skina upp, även om jag hatar barn egentligen...
Har kompletterat ett skolarbete och lyckats packa lite för senare bär det av till ljusdal igen, ty här ska det läggas om däck. Eken, som förresten har startat en blogg (mroak.blogg.se) har börjat på en ny praktikplats, och går upp klockan halv sex varje morgon. Jag, som den goda flickvän jag är, kliver upp med honom och ser till att han får i sig frukost och med sig den matsäck han behöver...iallafall så har jag gjort det de här två dagarna, troligen brister min entusiasm snart, men det var fint så länge det varade!
Förresten så var det prick ett år sen Fredrik och jag sammanflätade våra liv, vilket firades med lite godis igår. Som tack för detta år fick han ett tvspel av mig och jag fick en otroligt avslappnande ansiktsmassage av lövet självt. En mysig afton om man bortser från förkyldningen!

image102

Laddade över lite bilder från kameran nu igen och hade tagit lite roliga bilder 
på min små huliganbilder på mina syskonbarn då jag sminkade dem inför ett halloweenparty! Vampyr och häxa var det som gällde, men det kanske jag inte behöver säga:)
Meja(häxan) släppte verkligen loss som modell, och Vampyren Mie var inte lång efter hon heller!

Sean Banan

Åh gud! Precis vad jag behövde för att ta mig ur min förkyldningsdeprission!!!
Jag skrattade så jag knappt kunde andas!
Jag vet inte om jag bör säga nått mer, klippet talar för sig självt:)

Mycket, mycket nöje!



Wo bist du, immunförsvar?

Jag är återigen sjuk.... Om det gick att köpa ett immunförsvar hade jag varit den första attimage95 införskaffa ett, men nej det går ju inte. Utan den enda vägen till ett bra immunförvar är ju ett sunt liv med nyttig mat och mycket motion...och hur fan ska jag orka med det?! Nä, så jag får sitt här med ont i halsen i min feberdimma.



Åkte upp till skolan klockan nio idag, och hade tänkt att gå på engelskan. Måste dock erkänna att jag hoppade över den. Kände att jag varken hade röst eller tillräckligt med fokus för att sitta där. Istället tog jag mig en räkfralla med min vän Sara. Sen så var det körlektionsdags. Gick skapligt idag, även om min simultanförmåga inte var den bästa och resulterade i ett motorstopp. Men för övrigt gick det bra.

 

 


Sitter nu inne på mitt rum, efter att ha sjukanmält mig, dricker te och tycker synd om mig själv. Ibland går man och önskar att man vore förkyld så att man fick ligga nerbäddad och bara mysa. Men det är inte så roligt att ligga nerbäddad och frysa, för tillslut efter att man sovit alldeles för mycket lessnar man på att ligga där och blir rastlös. Men om man reser på sig börjar man frysa ännu mer och blir alldeles svimfärdig, och man har ingen ork och känner sig svag och ledlös. Så fy fan för att vara sjuk. Jag ska försöka komma ihåg denna sjukdom nästa gång jag börjar önska att man vore lite förkyld och faktiskt vara tacksam de få gånger jag är frisk istället!

Nu ska jag nog krypa ner i sängen och sova en stund. Tack för mig.

Adjö.

Blodtörst!!!

You Are A Vampire

You have a real thirst for bliss, and you consider yourself a true hedonist.
And you're not afraid to walk alone in life, if it means getting what you truly crave.
You truly enjoy entrancing people. Not to mention the ensuing pleasures of the flesh.
Your tastes have been called decadent and bizarre.
You usually give in to your temptations, no matter how primal

Your greatest power: Your flawless ability to seduce and charm
Your greatest weakness: Human flesh
You play well with: Werewolves
What Kind of Monster Are You?



Så pass! Hehe ja, nog ger jag mig hän åt frestelser alltid! Gör testet du med!

Snörvel!

Nu har jag kastat mig runt bland bloggar och läst, kollat på videos och kollat på bilder. Skrattat och snörvlat!
Att jag skrattar är inget ovanligt, men tårar och dylikt försöker jag hålla mig undan så mycket som möjligt. Men idag,image93 ack idag. Jag är så svag så svag! Jag som hade sminkat mig fin för att träffa Eken ikväll... Allt har runnit, p.g.a. filmer om djurplågeri, barnmisshandel, men även åt fina saker som kärlek.
Jag har varit sjukt känslosam här vid tangentbordet, men vi har väl alla sånna dagar då vi måste få känna lite extra för saker?
Håna mig, Phäntie, håna mig!!!
Nu ska jag ta mig samman för snart måste jag gå till bussen, så jag ska väl försöka sminka mig lite igen, eller vaffan! Han få ta mig som jag är:)

Ha en fortsatt bra dag!

Perfekt?

Nä just, inte en jävel är perfekt! Blev så glad när jag hittade denna länk på nr126

http://www.iwanexstudio.com/
Gå in på portfolio. Växla mellan att hålla musen över bilden och sedan bredvid, det värmer:)

Sånt här behöver vi nog alla se någon gång för att påminnas lite!

Kom ihåg alla: Du är speciell, precis som alla andra!

Morgonpigg och rask!

Vaknade halv åtta av att ångesten kallade. Vet inte vad den vill att jag ska ångra, men något känner jag att det är jag gjort fel eller inte alls gjort. Men har svårt att sätta fingret på det för om jag tänker på det stora hela så har jag skött mig den senaste tiden. Visst, lite skoluppgifter har jag väl kvar, men inget akut! image88
Körningen igår gick bra, för att vara fjärde gången. Börjar kännas som att det finns hopp om att kanske få ett körkort nån dag! Mamma och jag var och handlade, och då köpte jag en mörk chokladkaka, inget mer. Och mörkchoklad är ju nyttigt så det borde inte räknas som godis... eller iallafall vara bättre än en påse gott&blandat!
Sen röjde jag och mamma ur rummet som på senaste tiden blivit ett avlastningsrum, så nu är det jättefint där!
Samt att jag tog reda på massa tvätt och tvättade. Städade även mitt sovrum och sorterade pappas enorma tidiningshög. Sprang upp på vinden med lite sommargrejjer och böcker. Min bokhylla blev rensad också, det har varit en liten tyngd den senaste tiden! Fan, jag var riktigt duktig igår!
Jag mötte lilly, fyra fucking gånger!!! Helt sjukt, men trevligt:)

Har börjat min morgon med en dusch, ätit en banan och en Danio vanlijyoghurt (helt oslagbar) samt smörjt in mig för att fixa fuskbränna. Yes, that´s the punishment for being a redhead.
Fått lite pengar igen, tack och lov, har börjat trycka på att man varit pank ett bra tag! Så ikväll baby, blir det kebab på min bekostnad:) Ska köpa en "må bra"-kalender också som jag gått och spanat på ett tag. Gäller inte förän 2008, men det är ju då det ska hända! Det nya förbättrade jaget;) 
Blir ju att knata runt på köpingen ikväll, ty det är halloweenfirande som gäller, alltså kvällsöppet. (Detta är, för er som inte fattat det, ett trix utav affärerna att få ungarna att tvinga ut sina föräldrar att köpa onödigt kraffs inför helgens halloween och på så sätt tjäna multum på alla naiva...jag är en av dem....) Nä men det blir nog mysigt att strosa runt lite och kolla på folk! Är sugen på att köpa en pumpa och göra en pumpgubbe, och ta vara på fröna och göra lite pumpapaj eller nått sånt, det har jag ju aldrig gjort! Men, tror det är rätt dyrt med pumpor så jag får väl stå över och kanske köpa en påse pumpafrön på prix eller nått.


Nu ska jag dammsuga lite och kanske skura, sen ska jag packa innan jag åker upp till el boyofriedo. Ska ta på mig riktigt sköna kläder nu och smyga runt hela morgonen, och bara njuta att av att jag för en gångs skull har hela dagen kvar! Adjö och ha en bra dag!

RSS 2.0