Att göra det okej.

Jag har tagit upp mitt sims-spelande igen. Jag vet, jag vet, jag är snart 22 år gammal och borde göra bättre saker med min fritid. MEN DET ÄR JU SÅ ROLIGT.
Igår höll skammen på att äta upp mig inifrån och jag var nära att stänga av spelet då jag inte stod ut med mig själv och min barnsliga njutning, men då ringer Marcus.

-Vad gör du?
-...jag spelar sims.
-Lägg. Av.
-...och jag gör typ det coolaste huset ever.
-Fan jag vill också spela!

Skammen var bortblåst och jag kunde fortsätta mitt spelande. Jag gillar Marcus. Jag ska skapa en sim efter honom.




Och han ska ha sjukt hög stjärnstatus och ordna autografskrivningar vid det lokala cafét!


Att dra det för långt.

Nu är ledigheten påbörjad och den avslutades med några av kollegorna på Condis för en sallad i solen. Ljuvligt var vad det var och jag kom hem och kände mig glad.
Skulle ta bort det gamla nagellacket och måla på nytt då jag såg den gröna flaska stå där och vänta på mig. Ett lack jag köpte för att jag tyckte färgen var kul men ett sådant man vet att man egentligen aldrig kommer att använda. Men där och då kände jag att varför inte?

Och det var så det började. Men det slutade inte så. Och nu sitter jag här och tänker så smått för mig själv att jaha, vad fick jag ut av det här nu då?


Japp, jag kan Carola på jobbet också.

sj (MMS)

Japp, jag kan Carola på jobbet också.


Självklart.

De två varmaste dagarna EVER idag och imorgon. Jag jobbar min sista dag på fem veckor imorgon. Väder på fredag? "Skyet" säger yr.no. Och det betyder inte sol.


Stream of consciousness.

Ibland blir jag så trött på er. När jag för en gångs skull LEVERERAR så REAGERAR ni INTE. Jag tyckte gräsklippskortet var jätteroligt. Men inte ni tydligen. Vi delar uppenbarligen inte samma humor, ni och jag. TRÅKIGT.

Annars då? Jo, här sitter jag med fett hår, halsont och huvudvärk. Möjligen lite PMS också. Man har väl haft bättre dagar om man säger så. MEN DET ÄR JU SYND ATT KLAGA.
Mer då? Jo, jag har blivit nykär i VERSALER igen. Men det kanske ni har MÄRKT. När ni ser versalerna ska ni tänka er mig artikulera högljutt med stirrande ögon. Det är nämligen det jag gör när jag skriver det. Annars försvinner all charm i mina versaler. FÖRSTÅR NI?

Eken har det bra i Norge har han berättat för mig. Han ringer ibland och berättar hur han har det. Jag försöker också berätta hur jag har det men då hör jag hur han blir frånvarande och plötsligt säger han "jaha, men vad bra, du får ha det så bra och sova så gott då så hörs vi". Sen är det bra med det. Men det är ju fint att han har det kul.

Märker ni förresten att jag bloggar mycket mer när Eken inte är hemma? Nej, det har ni säkert inte märkt, men då är det ju bra att jag berättar det för er. Jag bloggar mer när Eken inte är hemma. Varför? Det är ju inte direkt så att jag spenderar tid med honom när han är hemma och därför inte har tid med annat. Jag tror jag helt enkelt blir lite mer inspirerad kanske. Eller så har jag bara tråkigt. Det är en fin linje det där.

Jag hittade en ölkorv och en euroshopper energidryck i kylen nyss. Det kan mycket väl vara den bästa smakkombinationen någonsin. Efter lufttorkad skinka och äppelljucie. Eller rostbiff och festis cactus lime. Prova allt det jag just nämnt, ni kommer få en helt ny syn på livet. Eller åt minstone gå upp ett par kilon.

Energidrycken kan mycket väl vara anledningen till att jag sitter här och spyr ur mig allt jag kan komma på i tankesväg just nu. Kanske vore det bättre att använda den tillfälliga energin till något mer produktivt men jag vet ju att den snart kommer försvinna och att jag kommer ligga i fosterställning i soffan och slå mitt personbästa i självömkan.

Nej, jag ska nog byta om till pyamasbyxan och slänga ihop någon tragisk singelmiddag. Kanske återkommer jag ikväll eller aldrig mer. DEN SOM LEVER FÅR SE. Jag avslutar med en bild av Jan Stenmark. Tack. Ridå.


Varför? VARFÖR?!?

dsc00469 (MMS)

Varför? VARFÖR?!?


Att få nog.

I dagar har han gått där med den förbannat slöa tingesten. Utan resultat.
Gräset växer och växer i takt med vansinnet. Sakta men säkert försvinner omvärlden och på kvällarna tittar han ut genom fönstret med dunkande tinningar och kan riktigt se hur gräset sträcker på sig, hånar honom.
Det kommer aldrig sluta växa. säger han tyst mellan sammanbitna tänder. Sa du något? ett höjt ögonbryn från henne på andra sidan köksordet. Han tittar på henne med tomma ögon och känner hur vreden expandrar i honom, slänger sig från sida till sida i hans bröst, vill bryta sig ut. Nej. svarar han och vänder på nytt blicken ut genom fönstret.
Köksklockan tickar högre än någonsin. Hon vänder blad i Sköna hem och dricker te högljutt. En fluga slår i förvirring mot runtan om och om och om igen ihopp om att nästa försök ska vara det som frigör den.
Dessa är ljud som växer i honom trots att han bara är medveten om en endaste sak.

Gräset. Grönt. Högt. Uppkäftigt. Ändlöst.

I utmattad panik reser han på sig. Vart ska du, säger hon mer än hon frågar. Han tittar inte ens på henne när han svarar. Jag går ut och klipper gräset.

.


Att ständigt ljuga för sig själv.


Jag 23:00 idag: Äh, jag kan vara uppe ett tag till fast jag ska upp och jobba imorgon, jag är ju ung.
Jag 06:30 imorgon: JAG ÄR SÅ JÄVLA FULL AV SKIT. Aldrig mer ska jag prioritera bort sömn. ALDRIG.

Ja just.




Men ingen minns nättarna man satt uppe och läste bloggar och spelade spel heller.


Mikaela

Herregud! Mikaela Granath aka. Mys-Mikaela har också skaffat hemsida. Ta en titt på talangen vetja!

http://mikaelagranath.tumblr.com/



Kakbakerskan.

Ni glömmer väl inte att kolla in Kakbakerskan.se? Shoppa loss på kakorna och njut av de vackra bilderna, varav några jag bidragit med. It's awesome.



Att vara en jävel. På allt.

Dagen efter midsommarfirandet så var det dags att visa upp vilken naturbegåvning man är egentligen när det kommer till det mesta, så även att ro. Efter att ha roterat några varv och fnissat hysteriskt så fick in snitsen. Behöver ni lära er någonting, vad fan som helst egentligen, så vet ni var jag finns.


Tack Kajsa och Björn!

I bistra tider bör man se tillbaka på de ljusa. Tusen tack för en fantastisk midsommar, Björn och Kajsa! Allt var perfekt!
Har mest matbilder att visa upp, det säger ju en hel del om mig.














Bitter much?

Det känns inte bra idag. Inte så mycket på grund av bakfyllan men jag anar en liten förkyldning också. Vad göra då? Jo, värma på en ICA-pizza och bädda ner sig i soffan framför naturfilmer helst. Det vore underbart. Men, just därför så skiner solen idag, för typ första gången på evigheter.
Jag är för hängig för att ta mig ut och inte tillräckligt hängig för att med gott samvete dega ner mig fullständigt.
VARFÖR?!
För att livets goda inte är något jag gjort min förtjänt av tydligen. Åt helvete. Med allt. Vi hörs sen.


Det går över.

 

Okej... Nnnn....nnnn....nnnnnnu började jag sakna Eken. En vecka tills han kommer hem. Äh, det går över imorgon. Sov gott på er.



Nattinlägg.

Hej hörni. Nej, det blev inget krogen, men det blev en mysig hemma kväll. Men. Det ständiga problemet. Jag kan inte sova direkt efter att gästerna avlägsnat sig. Möjligen lite före eller en bra stund efter. I det här fallet lär det bli en bra stund efter. Så istället sitter jag uppe och dricker lite mer och lyssnar på låtar som i vanliga fall är bra men just nu är fruktansvärt jävla bra.
Jag har även försökt väcka Björnnästet utan vidare resultat. Har vi tur så har han reagerat på ett svagt surrande och i sitt undermedvetna rynkat lite på ögonbrynen och kanske bytt sida. Men mer en så vann vi inte. Men fint ändå.
Nu ska jag bädda ner mig med famliy guy och plåga levern ytterligare med en ipren och vänta på att ge upp.
Tack för ikväll.



Katten.

Nu har råttjävlen åkt till Norge och då är det klart att katten ska upp på bordet och röja lite. Snart kommer Sara och Martin för att dricka lite vin och mysprata lite, men kanske att jag lyckas lura ut den på krogen och då ska det väl fan till om det inte kan lite ös ikväll också. MYCKET VILL HA MER. Just det.
Men först ska jag hämta tvätt i tvättstugan. Hej mä er.


Glad Midsommar.

Jag drar iväg för att fira midsommar en dag tidigt jag, för att Eken ska jävlas och ge sig iväg på sin årliga Norge-resa dagen efter den riktiga midsommar. Men det är ingen anledning att hänga läpp över detta, snart bär det av till Björn och Kajsas stuga så jag ska packa det sista av myggmedlet och bubblet.
Jag önskar er alla en riktigt härlig Midsommar och drar till med klassikern att kommer ni hem och har drunknat så slår jag ihjäl er, så var rädda om er.


Eken vägrar pussa på det så det ska bli br...

dsc00471 (MMS)

Eken vägrar pussa på det så det ska bli bra. Det kommer aldrig bli bra.


Smörblomma.


Svunnen lycka.

Nej, jag har inte lagt mig riktigt än. Jag sörjer ännu min ungdom. Här fyllde jag 18 år och var lagligt på krogen för första gången. Ser ni hur genuint lycklig jag ser ut?!
Nej, jag måste sluta nu. Hörs sen. *Gråter hämningslöst*


Det var bättre förr.

Det är lördag. Jag har spenderat dagen med att tvätta hemma hos min mor för att sedan åka hem och tvångsmässigt pressa i mig tortillas. För att försöka ge det hela ett lyft så gav jag Eken en menande blick men fick svaret "Alltså, nja, jag vet inte"
Nu sitter jag här och det enda som snurrar i mitt huvud är smset som Mikaela skickade tidigare idag där det stod "Möts vi ute ikväll?"
Jag hade kunnat vara på krogen nu. Druckit. Dansat.
Helvete. Jag går och lägger mig och gråter över min ungdom. Ta vara på den, barn, ty den är lättflyktig.



Var hos frisören igår btw. Bakis och jävlig. Jag alltså. Blev nöjd. TACKAR SOM FRÅGAR.


Uppdatering:

Jaha, nu drog Eken på spontan-cruising. Bara så där. Han sa att jag får hämta honom om det blir för sent. Fuck it, jag tar med mig ett trepack AAA och tackar för idag. No calls.


Vad jag ska göra.

Drar till mamma för att tvätta och äta valp. Vi hörs.




En Mikaela.


Hysteriskt trevlig gårdag.

Igår var det fest med jobbet och är det något chefen kan så är det att ordna helt absurt lyckade fester. Som föregående inlägg vittnar så började vi med att slänga oss ut för Järvsöbacken med cykel. Det blev två turer för mig. Första gick bra, andra vändan blev jag kaxig och slog en vurp. Även om jag var konstant livrädd och höll på att svettas ihjäl under all utrustning så var det oerhört roligt och nog tror jag att vi alla var lite kaxiga över att vi klarade det.
Efter detta blev det en underbar lunch på Brostugan sen bar det ut på flotte. Vi fick även chansen att åka vattenskoter med chefens söner. Helvete, säger jag bara, jag har nog ALDRIG haft så skoj. Jag tvingade mig till så mycket som tre turer varav den sista blev en oerhört våt upplevelse. 
Som en liten koalaunge klamrade jag mig fast vid Dennis och skrattade så jag höll på att tuppa av. Snodde en bild av chefens fru.



Efter detta blev det mer flotte där en kock hoppade ombord och bjöd på en fantastisk måltid. Efter detta gick vi i land och det blev dans, tjo och tjim. En helt sagolik dag som sent kommer att glömmas. Det man kommer ihåg av den d.v.s.


Har prövat Järvsö bergscykel park. Vi kan ...

dsc00461 (MMS)

Har prövat Järvsö bergscykel park. Vi kan väl säga en svag trea på den.


Att älska katter.

http://video.se.msn.com/watch/video/pakommen-katten-som-onskar-han-var-en-hund/1jj6p46fk?cpkey=d3f5b997-444c-407f-9a32-93a107b5ba87%7C%7C%7C

Såg den här filmen i länken ovan när jag loggade in på msn. Sen var det igång. Jag har youtubat kattklipp i en liten evighet nu. Och som jag njuter. Fnissar av välbehag. Ibland blir jag så till mig att jag biter ihop käkarna och pekar mot skärmen med vilt stirrande ögon. Jag vill visa. Sen hittar jag det här klippet och inser att om jag inte slutar blir jag så där. Så nu får det vara bra.


Det här går at helvete, ser ni?!

dsc00449 (MMS)

Det här går at helvete, ser ni?!


Hihi

Björn och Kajsa har sett till att skaffa sig den vackraste sommartomten ever. Gissa vart jag kommer hänga i sommar? JA DÄR FICK NI ALLT.






Att komma in.

Vem vare som fucking kom in på Forsa Fotografiutbildning?!?!



Who? You? Me? Japp. Jag.


Att sänka exponeringen och skrämma skiten ur sig själv i camen.


hetbrudivarseltroja.se

Om 1,5 timme så drar jag iväg på mitt sista vägjobb EVER! Och den här gången menar jag det. Eller ja. Det kanske inte blir det absolut sista. Vi får se.


Frö.


Inte helt fel att njuta av kvällssolen med...

dsc00426 (MMS)

Inte helt fel att njuta av kvällssolen med jordgubbar och en god bok. Ja jag vet, ni vill vara mig.


Förvandlingen.

Vilket hetta! Vädret är fantastiskt, men det gör ju det här med att sitta framför datorn något mer komplicerat. Som tur är har jag en skruttig gammal fläkt som får stå på mitt skrivbord och svalka mig, men det jobbiga här är att någoting händer med mig. Något oundvikligt. Jag blir Carola.






Sinnessjuk bas i lotsbilen. Då börjar vi k...

dsc00425 (MMS)

Sinnessjuk bas i lotsbilen. Då börjar vi kvällen.


Är på max och hörde just någon säga: cp va...

dsc00419 (MMS)

Är på max och hörde just någon säga: cp vad gott det var. True, brother. True.


Ångesten över blekheten de första soldagarna.

dsc00411 (MMS)

Ångesten över blekheten de första soldagarna.


Dagen med Mickis.

Vilket dag det varit! Mikaela hade lovat mig att ställa upp som modell för lite fotande och idag var det dags för mig att ta vara på det givna tillfället. Eftersom Mikaela rätt igenom är en underbar människa så gick hon in för detta helhjärtat med klädbyten och hela sitt konstnärliga sinne.
I 2,5 timmar var vi ute och fyllde två minneskort med fantastiska foton! Jag skulle vilja lägga upp samtliga här, men det går bara inte, det blir för mycket. Några kan jag dock bjuda på. Trist bara att kvaliten dras ner så jävligt i bloggen vid uppladdningen. MEN TA DET FÖR VAD DET ÄR.

Tack än en gång till Mikaela som var helt fantastisk idag! Detta bara måste vi göra om!










Min far.

Min far har två favoritsysselsättningar och det är att äta mat och att vrida nacken av hundvalpar. En livsnjutare, helt enkelt.




Ute på ängen där går det två rådjur. Det s...

dsc00410 (MMS)

Ute på ängen där går det två rådjur. Det ser ju inte ni på den här bilden, men ni får ta mitt ord på det.


RSS 2.0