Lata dagar

Eken ringde just och frågade vad jag hade gjort idag. Inte ett dugg! Men det är härligt för det finns inte något som måste panik-göras heller, så jag har kunnat lata mig med gott samvete!
Har suttit och kollat igenom alla sidor som man hade glömt bort, och då och då blivit våldgästad utav syskonbarnan som kutat fram och tillbaka genom huset då dom spenderat stora delar av dagen här.
Det har varit en lugn vecka, och nu är det helg kan man säga. Imorgon har jag ett möte över psykologikursen som kommer att börja snart och databashantering, sen är det verkligen helg. Det är faktiskt äckligt hur fort tiden går ibland!
Men man ska väl inte klaga, det hade varit drygt om en vecka kändes hur lång som helst!

I helgen ska man fira syrran och höra sig för om lite jobb, kan behövas nu när man mer eller mindre flyttaimage163 hemifrån. Hittade förresten en tvåa på samma yta som ettan vi tänkte kolla på. Frågan är då om man vill ha en stor etta eller två små rum? Det är nog något Eken får avgöra, det är ju han som får betala:)
Hittade ett helt okej matbord med fyra stolar på jysk, för en nätt summa pengar, något som jag också ska föreslå för mr. Ekas.
Ska nog börja läsa mina feng shui böcker för goda råd, både inför packningen och inredningen!

Nu har jag gäspat hur mycket som helst bara de senaste minutrarna, så nu ska jag gå och hämta en kopp te. Adjö

image164

Kommentarer
Postat av: S.A.N.D.R.A <3

vilka härliga bilder, verkligen!

2007-11-22 @ 20:40:54
URL: http://eyeliner.blogg.se
Postat av: isabella

jo chokladen var inte direkt billig men vill man så får man kosta på sig det och säga till den som får den att njut nu jävligt mkt för den var inte billig!!

2007-11-22 @ 20:56:59
URL: http://ellabay.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0