Morgonpigg och rask!

Vaknade halv åtta av att ångesten kallade. Vet inte vad den vill att jag ska ångra, men något känner jag att det är jag gjort fel eller inte alls gjort. Men har svårt att sätta fingret på det för om jag tänker på det stora hela så har jag skött mig den senaste tiden. Visst, lite skoluppgifter har jag väl kvar, men inget akut! image88
Körningen igår gick bra, för att vara fjärde gången. Börjar kännas som att det finns hopp om att kanske få ett körkort nån dag! Mamma och jag var och handlade, och då köpte jag en mörk chokladkaka, inget mer. Och mörkchoklad är ju nyttigt så det borde inte räknas som godis... eller iallafall vara bättre än en påse gott&blandat!
Sen röjde jag och mamma ur rummet som på senaste tiden blivit ett avlastningsrum, så nu är det jättefint där!
Samt att jag tog reda på massa tvätt och tvättade. Städade även mitt sovrum och sorterade pappas enorma tidiningshög. Sprang upp på vinden med lite sommargrejjer och böcker. Min bokhylla blev rensad också, det har varit en liten tyngd den senaste tiden! Fan, jag var riktigt duktig igår!
Jag mötte lilly, fyra fucking gånger!!! Helt sjukt, men trevligt:)

Har börjat min morgon med en dusch, ätit en banan och en Danio vanlijyoghurt (helt oslagbar) samt smörjt in mig för att fixa fuskbränna. Yes, that´s the punishment for being a redhead.
Fått lite pengar igen, tack och lov, har börjat trycka på att man varit pank ett bra tag! Så ikväll baby, blir det kebab på min bekostnad:) Ska köpa en "må bra"-kalender också som jag gått och spanat på ett tag. Gäller inte förän 2008, men det är ju då det ska hända! Det nya förbättrade jaget;) 
Blir ju att knata runt på köpingen ikväll, ty det är halloweenfirande som gäller, alltså kvällsöppet. (Detta är, för er som inte fattat det, ett trix utav affärerna att få ungarna att tvinga ut sina föräldrar att köpa onödigt kraffs inför helgens halloween och på så sätt tjäna multum på alla naiva...jag är en av dem....) Nä men det blir nog mysigt att strosa runt lite och kolla på folk! Är sugen på att köpa en pumpa och göra en pumpgubbe, och ta vara på fröna och göra lite pumpapaj eller nått sånt, det har jag ju aldrig gjort! Men, tror det är rätt dyrt med pumpor så jag får väl stå över och kanske köpa en påse pumpafrön på prix eller nått.


Nu ska jag dammsuga lite och kanske skura, sen ska jag packa innan jag åker upp till el boyofriedo. Ska ta på mig riktigt sköna kläder nu och smyga runt hela morgonen, och bara njuta att av att jag för en gångs skull har hela dagen kvar! Adjö och ha en bra dag!

Kommentarer
Postat av: N R 1 2 6

jag brukar också vara väldigt morgonpigg med idag vet jag inte vad det är med mig, orkar nästan inte hålla uppe ögonen ;] hoppas du får en fin dag!

2007-11-01 @ 09:38:52
URL: http://nr126.blogg.se
Postat av: lilly

vilken tur att du sa att det var trevligt, jag måste säga att jag blev jävligt förvånad de sista 2 gångerna.

2007-11-01 @ 17:54:09
URL: http://lillypilly.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0