Söndag

I vanliga fall är söndagen en mörk och dyster dag eftersom man vet att nu är helgen över och man har inte hunnit någonting. Men idag känns det bra! Hann faktiskt plugga lite så jag känner mig tillfreds med det!

Har dock ätit något så fruktansvärt igår. Först var det frukost, då åt jag ganska normalt och nyttigt med fiberrikt bröd och grejjer. Men sen var det dags för lunch och mor hade gjort våfflor med sylt och grädde, och ack vad jag hävde i mig! Sen gjorde vi tortillas till middag vilket också är fruktansvärt gott, så jag åt till jag höll på att spricka. Åsså lördagsgodis på det. Men vaffan, det var ju helg och jag har ätit nyttigt hela veckan, då är det inte mer än rätt att man ska få gotta sig, eller hur?

Annars hände det väl inte så mycket igår, mer än plugg och mat! Syster kom över med hulliganligan (hennes fyra barn) och det var fullt ös ett tag. Sen bestämde sig den äldsta för att sova över, så vi ritade lite. Sen gick vi och la oss, för jag blev helt plötsligt så himla trött; är inte van med att vara upp sent nu för tiden.

Idag så vaknade vi i skaplig tid och gick upp och åt åter en nyttig frukost, sen så satte jag mig och kollade efter lite lägenheter utan att hitta något av värde. Sen blev ju Eken som vanligt rastlös så vi bestämde oss för att dra med oss Mie på en promenad, och jag tog med mig kameran för att knäppa lite vinterbilder. Tyvärr tog batteriet slut efter bara en liten stund, men några bilder fick jag iallafall.

image148

Nu är det väl dags för lunch skulle jag tro!

Kommentarer
Postat av: Annelie

Gud vilka mysiga bilder! Älskar vintern ;)

Svar: Tack så supermycket :D Tycker faktist att du ska skaffa dig en systemkamera, dom är inte så farsligt dyra nu längre så det är bara till att spara på ;) Ha en bra em,. natt ;)

2008-04-04 @ 00:22:58
URL: http://anneliemalmgren.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0