Primitiva jag

Idag har inte varit en sån jävvla bra dag, jag som trodde att nu hade mitt liv bestämt sig för att jag ständigt skulle få känna mig nöjd med tillvaron, ack så naivt av mig!
Jag har haft ont i huvud, ben och tänder. Och så slog jag hälen...
När jag kommer hem från databashanteringen så tror jag att Eken är färdig duschad och har packat klart, men fem meter från huset hör jag höga hårdrockstoner och jag inser då vad som har skett. Väl inne slänger jag av mig jackan och går sedan in till Eken som sitter på sängen med sin gitarr och spelar med stereon. Jag förbereder mig för att skälla ut honom eftersom han inte är klar och vi ska bege oss till mor, men ger honom en puss innan jag tänker påbörja min predikan. Och då har den jäveln sprutat på sig parfym och luktar så där gott som gör att det bara snurrar till. Min primitiva hjärna gör så jag helt kommer av mig, ger honom lite fler pussar och taffsar lite på musklerna och låter honom sitta kvar och spela medan jag går och diskar!
Jag är så enkel...
Tillslut gick han äntligen och duschade, då packade jag ner hans dator, hans xbox och sängkläder som skulle tvättas samt hämtade hans neccesär och jeans i bilen, vattnade blommorna och sprang ut med soporna. Kvällen före hade jag diskat, dammsugit, dammat, tvättat och städat järnet för att det skulle vara fint när vi åkte så vi kan återvända till något lika fint. Det är då man unnar sig tanken- Fan vilken kanonflickvän man är:)

image139

Dock har jag varit läskigt lättretlig idag, och mina smärtor har inte gjort saken bättre. Sen fick jag övningsköra med mor och Eken när jag kom hem, inte ett bra sätt att lugna ner sig. Jag tror inte att det är en bra ide att köra hemma, jag föredrar fan körskolan. Ville slita huvudet av både kärleken och mamma när jag hade parkerat...

Nu har jag dock fått i mig mat och godis så nu är jag glad igen!
Eken sitter och spelar Halo 3 som jag köpte till honom när vi firade 1år (Vad tänkte jag med?) och jag kämpar med lite skola men känner att det inte är rätt dag för det, går nog upp tidigt och kämpar imorgon istället.
Nu ska jag slösa bort lite tid på det världs vida nätet och dricka te, för nu är jag less på godis, inget mer förän imorgon! Ha en underbar helg!

Kommentarer
Postat av: Kärleken

hej babe.. ville bara påpeka att jag försvarade dig där på parkeringen, och att jag ville att du skulle anamma mina tankar kring val av parkeringsplats för att slippa pressen att inte köra in i två bilar.. Men som vanligt briljerar du och gör mig stolt igen =) Nästa gång får du parkera precis som du vill!! ;) -kyssar

2007-11-16 @ 20:56:48
Postat av: isabella

ja fick till det där med bilden.. :P
hon blir galen så fort jag tar fram moppen.
tror det är hennes fetisch.

2007-11-16 @ 22:55:29
URL: http://ellabay.blogg.se
Postat av: isabella

haha.. jag menar både och.. men måste nog säga att jag ser tacos som tortilla. men det är ett allt för komplicerat ord för mig så jag säger tacos. ;)

2007-11-17 @ 12:49:17
URL: http://ellabay.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0