Wo bist du, immunförsvar?

Jag är återigen sjuk.... Om det gick att köpa ett immunförsvar hade jag varit den första attimage95 införskaffa ett, men nej det går ju inte. Utan den enda vägen till ett bra immunförvar är ju ett sunt liv med nyttig mat och mycket motion...och hur fan ska jag orka med det?! Nä, så jag får sitt här med ont i halsen i min feberdimma.



Åkte upp till skolan klockan nio idag, och hade tänkt att gå på engelskan. Måste dock erkänna att jag hoppade över den. Kände att jag varken hade röst eller tillräckligt med fokus för att sitta där. Istället tog jag mig en räkfralla med min vän Sara. Sen så var det körlektionsdags. Gick skapligt idag, även om min simultanförmåga inte var den bästa och resulterade i ett motorstopp. Men för övrigt gick det bra.

 

 


Sitter nu inne på mitt rum, efter att ha sjukanmält mig, dricker te och tycker synd om mig själv. Ibland går man och önskar att man vore förkyld så att man fick ligga nerbäddad och bara mysa. Men det är inte så roligt att ligga nerbäddad och frysa, för tillslut efter att man sovit alldeles för mycket lessnar man på att ligga där och blir rastlös. Men om man reser på sig börjar man frysa ännu mer och blir alldeles svimfärdig, och man har ingen ork och känner sig svag och ledlös. Så fy fan för att vara sjuk. Jag ska försöka komma ihåg denna sjukdom nästa gång jag börjar önska att man vore lite förkyld och faktiskt vara tacksam de få gånger jag är frisk istället!

Nu ska jag nog krypa ner i sängen och sova en stund. Tack för mig.

Adjö.

Kommentarer
Postat av: Mija

Jag tror att ALLA är sjuka nu... sucka... Själv har jag tappat rösten OCH är toktäppt i näsan.. INTE kul för fem öre! :/

2007-11-13 @ 16:26:41
URL: http://mammamija.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0