Att vara realistisk

Min kille ringde nyss. (Hehehe Min kille, sen när började jag säga så?! Eken.) Han lät ovanligt positiv och lättsam och jag rycktes med som vanligt, trots att jag vid det här laget borde ha lärt mig att man ska vara jävligt passiv i de här lägena. Jävligt passiv. För han är inte så positiv om han inte har någon baktanke som han inte vet hur jag kommer ställa mig till. Då försöker han lura mig med positiv energi, något han annars svälter mig på så jag ska vara extra hungrig och hugga glupskt då det väl bjuds. Den här gången slösade han dock med sitt glada humör då jag faktiskt tyckte att det var glada besked han kom med.
Hans bror behöver nämligen hjälp med målning och tänkte att jag skulle passa till detta. Jag som inte direkt är bortskämd med aktiviteter, något de här människorna redan räknat ut, svalde det hela med hull och hår. Får man en chans att ta sig utanför lägenheten, så tar man den.
Först tänkte jag att detta blir ju perfekt och började leta efter kläder som kunde tänkas agera målaroutfit. Ett par sweatpants och bh! tänkte naiva lilla jag då jag såg mig själv ståendes i strålande solsken samtidigt som jag svalkar mig genom att spruta vatten över mig med en vattenflaska. Som på tv:n, ni vet.
Kanske att jag smörjer in mig med babyolja när jag börjar få lite färg, så jag ser så där glansigt svettig ut samtidigt som jag svankar så mycket som möjligt då jag på alla fyra målar staket. PRECIS SOM PÅ TV:N!
Sen vaknade, tack och lov, realist-Sanna upp. Det är myggår, jag kommer behöva inhandla allt myggmedel som går att få tag i inom en radie av 1,5 mil, samt ha så täckande kläder som möjligt. Babyolja? Jag minns då jag fick för mig att increasa brännan i mina unga tonår, men sprang in och duschade i panik då varenda jävla småfluga till sitt (och mitt) stora förtret klibbade fast överallt på mig. Aldrig mer baby-olja.
Och sexigt svettig sen, jag kommer vara knallröd i ansiktet, flåsa likt en apporterande fet golden retriver och drypa av svett. Not the sexy kind.
Men, jag ser ändå fram emot det här. Lite miljöombyte kommer göra mig gott. Sen förväntar jag mig naturligtvis massage varje kväll av värdparet, målning tär ju på ryggen, men det borde ju vara självklart.



Upptäckte att jag fick groteskt vita tänder i camen, jo jag tackar.
På en skala från 1-10, Bjornnastet, vad tycker du?


Kommentarer
Postat av: Målarchefen

Vi håller med färg och skoteroverall/myggmedel plus hårsnodd. Vi vill inte upprepa förra gångens målarfadäs. Det finns pensel Sanna! Man behöver inte använda sitt eget hår! Men det är väldigt lojalt av dig och visar egentligen bara vilken bra anställd du är. (anställd och anställd - vet inte om det räknas som anställd när man får betalt i myggmedel och alla vatten(spray)flaskor du behöver):-)

2010-06-23 @ 13:02:12
Postat av: Sanna svarar Målarchefen

Hehe, låter utmärkt! Får dock skjutas fram ett par veckor, jag ber om ursäkt över detta. Men sen jävlar, ujujuj.

2010-06-25 @ 09:16:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0