Precis nu.

För tre veckor sedan lämnade jag in min kamera, och frågade då hur lång tid de kunde tänkas ta att få den reparerad. Fick till svar att de är väldigt snabba på SONY så därför skulle det nog inte mer än max en vecka.
En vecka senare var jag i närheten av butik och tänkte då att jag skulle passa på att gå in och fråga hur det gick. De började knappa i sin dator och nämen hoppsan! Just precis då hade de fått ett mail om kostnadsförslag från SONY så då skulle de bara ringa försäkringsbolaget och höra med dem om det godtogs, något de skulle göra precis då jag gått därifrån. Tänk ändå, att mailet kom in precis när jag kom dit! Vilken grej! När de fått klartecken på SONY så går det väldigt snabbt för dem, fick jag också höra, max en vecka.
Idag så kände jag att jag ville höra hur det gått för min kamera, då jag saknar den och det faktiskt gått tre veckor nu. Och tänk! När jag ringde och framförde mitt ärende så hade den kommit in just precis då! JUST PRECIS DÅ! Fan vad jag tajmar bra alltså, tycker ni inte?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0