Guld och gröna skogar.

Liksom löften om nya livstilar så slänger jag lika vilt om att jag ska bli en bättre bloggare. Ni har väl vi det här laget lärt er att ta det hela med en nypa salt, så då gör det inget om jag ljuger en gång till: Jag lovar att bli bättre på att blogga!
Men solen lockar och livsgnistan är lite för stark för att jag ska sitta vid datorn hela dagarna. Dock, som vi alla vet, kommer snart hösten med tillhörande ångest och då kommer jag tillbaka, som en dålig pojkvän, med ursäkter, ömma kyssar och löften om guld och gröna skogar. Tills dess kommer jag bara titta in, luktandes sprit och cigarettrök, när det är sent och jag inte hittat nått bättre.
Idag har jag och Phäntie varit i Gävlet och shoppat underkläder. Jag fick med mig en jävvla massa bh:ar och trosor hem, men också två toppar och helt fantastiskt drömskt nattlinne. På något vis vill jag visa upp detta för er men förstår även att ni fullständigt skiter i hur jag väljer att skyla mina små hemligställen. MEN JAG HAR JU LAGT NER EN JÄVLA MASSA PENGAR PÅ DETTA, DÅ VILL JAG JU VISA! Jaja, vi får se hur jag gör.
Tills dess, mina vänner, finner ni mig på balkongen med ett glas vitt i handen.




Skottlossning.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0