Mitt hat mot PS

Jag tänkte framkalla lite kort idag. Har köpt nya ramar och just nu har de gratis frakt då man framkallar så jag tänkte att det passar bra nu.
Då jag började kolla igenom bilderna jag ville ha så insåg jag att det var vissa jag ville beskära och några som kunde göras lite roligare genom att förstärka färgerna i dem, så jag öppnade upp photoshop.

JAG HATAR PHOTOSHOP!

Vi kommer aldrig överens om vilka storlekar vi vill ha, vet inte vad som ska öppnas vart och  vill jag rotera vill PS absolut inte rotera och skickar upp felmeddelande på felmeddelande.
Jag hatar Photoshop. Ibland tar jag mig tid, sitter och nöter och nöter, och tillslut så anser jag att jag har fått ordning på allt och då stänger jag av. Men till nästa gång tycks Photoshop ändrat på alla sina funktioner och det jag gjorde förut funkar inte alls längre. Det är då jag vill ta min lilla överföringssladd från kameran och hänga mig själv. Sen ger jag er, mina nära och kära, chansen till att stämma skiten ur kreatörerna bakom Photoshop eftersom de var de jävlarna som dödade mig genom sina helt sinnessjukt svåråtkommliga funktioner i sitt bildredigeringsprogram.
Ska vi säga så?



En helt oredigerad och något suddig bild, tagen tre sekunder efter att Näcken lade fiolen i sin fiollåda och gick till puben.

Kommentarer
Postat av: lisbeth

En mycket vacker bild, möjligen tagen 4 sekunder för sent ;-)

Ang. bildredigering: det måste väl finnas andra och bättre program än PS ? Eller är dom i såna fall svindyra ?

2009-08-25 @ 11:58:17
Postat av: Fredde

Allt är gratis på Thepiratebay.org

2009-08-25 @ 20:04:17
Postat av: P

Åhåhåhå, du lyckades alltså inte fånga min bara lilla kvinnostjärt på bild. Nej puben lockade alltför mycket. Nu sitter jag i mitt nya hem i Norges hjärta, Rauland. Här är det gått om utrymme men aldrig långt om man känner sig ensam, ca 1,2 invånare per km2 bor det här. Jag tror jag kan komma att trivas men jag ska låta tiden utvisa detta faktum. Annars kommer jag tillbaka till dig min sköna och börjar sälja min kropp till Christer Öman. Det kan jag nog också komma att trivas med. Men en sak i taget, och nu stundar alltså Norge.

Jag hör av mig när jag vet min adress så kan korrespondensen börja.

Din för evigt

PHÄNTIE

2009-08-25 @ 20:07:19
Postat av: Jenny

Har du övergett oss?? Vem ska lysa upp min kalla mörka höst om du inte skriver något kul/spännande/roligt/tragiskt/komiskt/ironiskt?????

2009-08-29 @ 12:18:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0