Torsdag update

Japp, klockan är snart åtta och dagen har bestått av:
  • En promenad, som lovat
  • En tur till ljusdal, oplanerat. Eken gick på systemet för första gången och jag fick nyttja mitt presentkort på inredningsbutiken kardemumma! Blev en doftpåse, ett ljus och två ljuslyktor.
  • Satt vid datorn i evigheter.
  • Började till slut städa.
  • Åkte och köpte tandborstar och doftljus
Japp, två rum är städade! Men då talar jag inte om en liten städning utan en GROVSTÄDNING! Jag har gjort rent mellan rutor, skrubbat vägar och skåpluckor, skurat och härjat! Det luktar oförskämt gott i dessa rum. Nu ska jag fortsätta och jag kommer inte ge mig förän jag svimmar av utmattning! Köpte nyss en Solo, något jag inte gjort på länge eftersom jag har för mig att jag inte gillar den tidiningen, men hittade ett exemplar där de hade lyckats trycka in två gåvor till en tidning. Jag kunde inte låta detta vara, trots att jag vet att gåvorna är av skitkvalitet och att man kan få bättre på leksaksaffären. Men girigheten i mig gick inte att kvävas så nu sitter jag här med två värdelösa bronsers och en dålig tidning. Victory is mine!

Åter till städning av kök och vardagsrum!

Nu ska jag fortsätta städa.


Kommentarer
Postat av: Anna

Hahaha. Jag är likadan, eller ska kanske säga var. Har lärt mig att behärska mig, men det är lockande vill jag lova när man får något till.

Duktig du är som städar! Jag hade gääärna gjort det med bara jag sluppit plugga statsvetenskap..

2008-03-21 @ 11:28:15
URL: http://skaninginorrland.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0