Söndet

image236Ja, dagen efter. Men eftersom jag slutade dricka tidigt och började städa och dricka vatten istället så är jag i oförskämt god vigör idag. Hur som helst bestod kvällen av att först surfa runt medan de övriga spelade guitarrhero...
Sen började de skjuta varandra med softairguns och det var väl ungefär då som jag råkade spilla ut en grogg bredvid Ekens dator....INTE BRA.
För er som inte redan gissat detta kan jag berätta att den glada stämningen avtog rätt kvickt och att alla sedan satt samlad runt Eken som förtvivlat öppnade alla luckor och desperat torkade torrt. Men jag råkade ju faktiskt bara spilla på sidan och det var inte alls mycket som kom åt datorn, så efter ett provsmak av Ekens fruktade vrede så kunde vi konstatera datorn fungerade fint ändå. Och idag fungerar den fortfarande, men  om den datorn ger upp om cirka ett år eller nått så kan jag ge mig fan på att det, enligt honom, kommer bero på rusdrycksdropparna jag en gång i tiden spillde på en icke så nämnansvärd fest.
Vi drog till puben lite senare i hopp om att liva upp stämningen igen, men efter att grundaren till drinken "Antonio Exotico" konstaterat att en i vårt sällskap på fyra inte var myndig så fick vi traska hemmåt igen, men jag fick ju iallafall en drink. Inte en Antonio Exotico men ändock något han komponerade ihop mycket bra. Det tål att sägas både en och två gånger: Han är en konstnär.
Hur som haver så kom jag in i lägenheten där vi satt och snackade i köket lite. Jag började rejält lessna på kvällen och ville helst bara gå och lägga mig, men det är ju inte riktigt hyffsat. Jag tog mig en disktrasa och gick in vardagsrummet för att torka av bordet och vad ser jag?
En nostalgi skylt.image237
Då hade de jävlarna snott en skyllt och burit in i vardagsrummet. I ett lite mer berusat (eller nyktrare) tillstånd hade det säkert varit roligt. Eller det hade väl åtminstone kunnat vara en glassgubbe?! Men nej, en tråkig, smutsig och skitstor skylt som det det står Nostalgi och klockslag på. Jag lackade ur helt enkelt. Killarana trotsade men bar tillslut ut den oönskade skylten till sin rätta plats.
De var sedan borta under en längre tid och under den tiden han jag städa och av misstag ringa ett sos-samtal i fickan som jag med rodnande kinder bad så hemskt mycket om ursäkt för, medans killarna gick tillbaka till puben och tog en öl. Jag och "den omyndiga" satt kvar i tystnad och hann precis börja oroa oss innan de laglösa infann sig igen.
Efter detta  satt vi och inväntade bussen som skulle frakta hem 50% av festdeltagarna. 2 stycken med andra ord.
Klockan var då två och eftersom jag redan varit nära att stupa av sömn klockan 23 på kvällen så kan jag säga att det inte tog lång tid innan jag snarkade högt!

Idag kommer tjocka släkten till Eken och vi ska fira dennes födelsedag. Innan dess ska jag duscha och städa lite till så det säger sig självt att jag inte har tid att sitta här.
Förresten så nämnde jag ju tidigare hur grymt noggrannt jag tidigare städade vårt badrum och hur gott och rent det luktade där inne. Detta gjorde att det högg lite i hjärtat och att huggtänderna växte fram då jag hör hur mannen vid namn Joners vomerar inne på toaletten. Men, men han hade vanan inne och inget hamnade utanför toaletten vad jag har sett. Så det tackar vi för.
Som jag nyss skrev så har jag inte tid att sitta här. Så Adjö.

Bjuder på en bild från våren i götet!image235

Kommentarer
Postat av: pillan

OOh ett sos-samtal, det är det värsta numret man kan ringa i onödan! nu kommer dom stämma dig!

2008-03-23 @ 19:49:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0