Life sucks...

image230

Japp, idag vaknade man med sprängande huvudvärk och inte en enda värktablett i sikte.
Livet     -1
Sanna  -0
Jag försökte sova bort huvudvärken, men just som jag lyckats somna så ringde det på dörren. Vi skulle få en ny toalett eftersom den förra var så sunkig. Så ja, nog är det hyggligt att få det fixat, men jag hade ju just somnat!!!
Hur som helst var man ju tvungen att rycka upp sig och vara trevlig när hantverkaren var här, så efter det fanns det ju ingen chans att man skulle kunna somna. Jag bestämde mig för att ta ett bad och slappna av lite, men huvudvärken ville inte ge sig. Så efter det satte jag mig och filade lite på en läxa, sen så tog jag itu med disken, samtidigt som jag hånskrattade mot huvudvärken!
De senaste dagarna har vårat kök börjat lukta lite funky, så jag skurade rent i skåpet under diskhon, bytte soppåse och allt sånt där. Men doften gav liksom inte med sig, så när Eken kom hem skickade jag honom på att göra rent vattenlåset! Så nu ska det väl fan till om det inte börjar lukta mumma igen!
Min mage har som smått börjat kurra, så nu är det bestämt, ikväll blir det hamburgare med stripps och beasås! Och lite gurka och tomat, så klart, man är väl inte onyttig!
Eller ikväll och ikväll, hungern kallar, NU!
Adjö!



Kommentarer
Postat av: bella

usch vilken hemsk bild..
inatt var ibiza omöjlig. hon skulel hålla på med min sambo hela natten slicka på händerna buffa med huvudet i ansiktet osv... samuel blev galen kan jag säga. själv sov jag som en stock! ganska så utvilad. men längtar såååååååå efter helg nu.

2008-03-13 @ 08:25:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0