Bra. Bra dag.





Här har ni mig. Sjukt avslappnad, somrig tjej i solglasögon och håret i en slarvig knut, klädd i en ny tunika från H&M som hon inte kan bestämma sig för om den är härligt somrig eller om den är lite Di Leva. Som produktplacerar för glatta livet helt gratis. Jag har sagt det förr och jag säger det igen. Fick jag välja en dryck att dricka i resten av mitt liv så skulle det vara päron-mer. Eller vin. Har inte riktigt bestämt mig.

Eken och jag har varit på stranden idag. Tyvärr så var mitt solskydd något för högt vilket resulterade i ingen färg alls. När Eken tröttnade på att ligga och jäsa åkte vi en bit och körde några kast i hopp om att gammelgäddan mot all förmodan skulle vara lite lunchhungrig, men tyvärr var det dåligt med det. Det var dock vi så istället åkte vi till Järvsö Café och tog oss en varsin taco-tallrik. Med andra ord så har den dagen inte gjort mig annat än blek och fet. Bra. Bra dag.

Nu ska jag gråta lite på balkongen och sedan eventuellt ta tag i en slags städning. På återseende, mina små yngel. Var ett med kosmos o.s.v. Ja, den är nog mer Di Leva. MEN JAG TÄNKER HA DEN ÄNDÅ. Hej mä er.

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0