Granathen.

Hej allesammans, nu är jag här igen.
Som jag nämnde igår så kom Mikaela Granath och hälsade på mig. Hon kom med gåvor i form av godis, te och en brinnande entusiasm. När man har chansen till att fota perfektion så vill man ju gärna ta den, så jag tvingade ut stackaren i regnvått höggräs och vinande blåst och tog ett gäng fina bilder. Här en bild precis då fröken Granath observerade att regnet börjat ta omtag.



Annars då? Trots en förkyldning som ligger och naggar på mig så känner jag mig förvånandsvärt glad och positiv, det är något med Mikaela som fyller en med energi och som ger en glöd som varar länge.
Eftermiddagen kommer gå åt till redigering, analogfoto och att vänta in ett samtal från min framtida reskamrat Martin. Eken gav mig hopp igårkväll om att han kunde följa med men kapade mig sedan vid fotknölarna då planen stöp.
JA MEN DET ÄR VÄL SÅ JAG HAR DET DÅ. Hejsålänge.


Kommentarer
Postat av: Mikaela

Det var såååååå roligt att träffa dig och se hur du har det! Trots att du är saknad på jobbet så verkar utbildningen passa dig som handen i handsken. Vi kommer förmodligen ett gäng igen inom en snar framtid och hälsar på lite til. Vi ses på fredag! Höstig kram

2011-09-14 @ 15:10:49
Postat av: Mikaela igen

(TILL) tjohooooooo

2011-09-14 @ 15:11:48
Postat av: Sanna

Låter ju underbart! Ska flytta nu till ett mycket mysigare rum nu också. Ja vi ses imorgon! Kram!

2011-09-15 @ 17:51:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0