Sådan är jag.

Nu har jag slängt bort ett par timmar på big brother samt tappat en marmeladmacka upp-och-ner i sängen, så jag känner att det är dags att kliva upp nu. Såg att Elina trodde i det förra inlägget att det var Eken som gett mig rosor och jordgubbar, men nu var det ju jag som slängde ihop det lilla romantikknippet.
Visst, kanske är kärlekshälsningar i form av middag och levande ljus inte just vad en kille önskar sig men jag gav ju honom faktsikt en skotertur i födelsedagspresent, vilket kanske är snäppet häftigare.
Så, det jag vill komma till är att även om jag är mer än människa så kan jag inte vara briljant jämt. Ni får nöja er med ett jag bara är helt jävla fantastisk ibland också.


Kommentarer
Postat av: Elina

Ja vad fan...inte trodde väl jag att du var så romantisk...särskilt inte efter att du sponsrat honom med både skotertur och middag för inte så längesen... erkänn bara att det är nåt du vill ha:)

2011-04-08 @ 20:36:48
Postat av: Sanna svarar Elina

Hehehe, det kanske är lite åka jag är ute efter :D

2011-04-08 @ 20:43:39
URL: http://fridasusannaj.blogg.se/
Postat av: Elina

Det skulle det kunna vara....Lycka till! Här blir inget åka den här helgen:( Det har guds förordningar sett till, grymt sa grisen!

2011-04-08 @ 21:53:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0