Något vackert och något otäckt.

Inatt var Eken borta, alltså sov jag på soffan. Inget ovanligt där.
Detta innebär också att jag blir uppe ganska sent och kollar på tv. Oftast visas inget speciellt. Oftast bara repriser av exakt det som visats tidigare samma dag. Men i natt fick jag möjlighet att se Panama med Thomas Gylling, ni vet han som även gjorde 100 kg godis och Mosquito, två program jag avgudade under min uppväxt.
I detta program lyfter han fram små mästerverk ur det han kallar den digitala djungeln, och igår så var denna video med. Underbar måste jag få säga.



Eftersom jag drack groteska mängder te igår kväll så vaknade jag inatt och blev tvungen att uppsöka hemlighuset, och då märker jag att det lyser i trapphuset. Jag kikar ut genom titthålet och ser urinfarbror vara uppe och putsa räckena i trappen. Klockan är då 03.20. Jag fann det hela mycket otäckt och stod och iakttog honom under en mycket lång stund då jag var orolig att han skulle ramla i den där jävla trappan. Samtidigt var jag rädd att han skulle kolla upp mot min dörr och se att jag kollade på honom, sen le ett mycket otäckt leende. Jag har drömt om detta en gång, nämligen. Tillslut insåg jag att det skulle ta ett tag för honom och jag gav upp mitt övervakande och gick och la mig igen. Jag drömde sammanlagt tre mardrömmar efter det. Ska man behöva ha det så här?
 

 


Kommentarer
Postat av: Kajsa

Under min uppväxt hade Thomas Gylling ett radioprogram som hette Rytmdoktorn, men då var du nog inte född än :-) Sjukt frän video var det i alla fall!

2010-10-20 @ 22:33:12
Postat av: Sanna

Nej, Rytmdokorn missade jag med ett par år tyvärr. Men de övriga av hans produktioner jag sett är värdiga att hyllas minsann.

2010-10-21 @ 09:09:00
URL: http://fridasusannaj.blogg.se/
Postat av: Björn E

Vilken underbar video. Blev nästan lite lycklig. När man tror att allt är uppfunnet och gjort så kommer det nån och visar en stt världen är knappt påbörjad. Ja, då blir åtminstonde jag lite glad.

Kram

2010-10-23 @ 00:57:33
Postat av: Sanna

Okej Björn... Tack för dina ord.

2010-10-24 @ 10:11:12
URL: http://fridasusannaj.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0