Mys-Ernst.

Igår så låg jag och Eken i soffan och kollade på något slags julprogram med Ernst. Han gick med en pinne över axeln och sa till oss tittare att "nu undrar ni säkert vad jag gör med den här pinnen?" Men det var inte det jag ville veta.
Jag ville veta vad pinnen gjorde med Ernst.
Vilka känslor började spira i Ernst då han fann den? Vad rörde sig under den charmigt gråspräckliga kaluffsen? Började han gnida sina bara små tår mot varandra i vällust då han granskade den?
Jag försökte brainstorma detta med Eken men han svarade mig kort att han inte var Samantha. Jag tystnade men kunde inte släppa tanken.
Vad gör Ernst med pinnen? Vad gör pinnen med Ernst? Vad gör Ernst med mig?


Kommentarer
Postat av: Mija

Ernst är KUNG.

Det har jag insett för länge sen.

Han har NÅGOT och ibland undrar jag om det bara är vi kvinnor som ser det...



;)



skrattar

2010-12-22 @ 21:34:15
URL: http://mammamija.blogg.se/
Postat av: ..:Sarah:..

jag älskar Ernst !! himla mysig den mannen :)

2010-12-23 @ 08:15:07
URL: http://sarahlinnealarsson.blogg.se/
Postat av: Sanna svarar

Ja, jag tror att 9/10 kvinnor älskar Ernst och att 9/10 män hatar Ernst. Kanske finns det någon slags samband där... :)

2010-12-23 @ 09:44:40
URL: http://fridasusannaj.blogg.se/
Postat av: Sandra

Denna ständiga Ernst.. I mitt förra kollektiv rådde ett krig gällande honom. Någon satte upp ett porträtt av honom på insidan av toadörren, någon ritade röda ögon och hitlerattribut på honom, någon satte upp en enorm affish med en helkropps-Ernst, någon satte upp honom under toalocket så att han skulle bli spolad i ansiktet dag ut och dag in, någon satte upp en affisch där han misslyckats med sin BUS och poserar framför en tegelvägg och lagt till en pratbubbla med texten "titta, min solbränna matchar teglet" (se bilden här http://www.foretagarna.se/Aktuellt-och-opinion/Nyheter/-2009-/Sommaren-ar-Ernst-Kirchsteigers-hogsasong/) etc, etc.



Jag tillhör lägret som avskyr honom. Är fullkomligt övertygad om att han örfilar barn med "avigsidan" av handen och kör över ekorrar med flit. Må så hända att han gör det barfota, men det gör honom inte mindre ond!

2010-12-23 @ 14:38:23
URL: http://sandrachristineaxelle.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0