My morning elegance.

MEN HALLÅ JA!
Det kan mycket väl vara så att det här är världens bästa dag. Ja, det är sant. Ty jag är ledig. Sjukt jävla ledig är jag. Eller ja, ska väl till gymmet i eftermiddag vilken kanske inte det roligaste som finns, men det är inget att haka upp sig på nu. VÄRLDEN LIGGER JU FÖR I HELVETE FRAMFÖR MINA FÖTTER .
Imorse så ringde Ekens jobbarkompis och behövde hjälp. Ingen big deal tänkte jag och somnade om. Men så vaknar jag av att Eken kommer och lägger sig igen och säger "men gumman, när börjar du idag?!". Paniken. Även om jag var fullt medveten om min ledighet så isade sig blodet i mina ådror. Hade jag missuppfattat allt? Ska jag någonstans? När kallsvettsvågen la sig fräste jag åt honom att jag var ledig varpå han bad om ursäkt och lät mig vara. Men då var jag pigg. Allt var försent. 07.45 var klockan då.
Så då gick jag upp och tog en av biskvierna jag köpt från Elina på jobbet (de godaste jävla biskvierna man kan sätta tänderna i, ska jag säga er) och en kopp kaffe. Ljuvligt.
Sen har jag suttit här. Något måste jag göra, men jag vet inte riktigt vad. Eller nej, jag måste inte göra något, men måste hitta något att bromsa upp dagen med. Det här får inte gå för fort. Jag älskar ju min ledighet för i helvete!
Hehehe, vad är det i från? Ja! "Men jag älskar ju min hatt för i helvete!" Sagan om de Bannlysta. Kvalitativ underhållning.
Nej, nu får det vara nog. Jag börjar med att tvätta av gårdagens smink då jag somnade i soffan vid 19-tiden igår och sen vaknade vid tolv för att gå raka vägen till sängen. Life is good as they say. På återseende.


Kommentarer
Postat av: sis

I love biskvier! Ett julklappstips kanske ;D

Give them to me!!! Men det ska vara ljus fyllning inte mörk choklad dock...

2010-12-10 @ 11:50:56
Postat av: Sanna svarar Sis

Hon fyller dem med päronsmak, hallon och lakrits! Lovely!

2010-12-10 @ 17:21:12
URL: http://fridasusannaj.blogg.se/
Postat av: sis

Hmm... Har svårt att föreställa mig det...

Blir det verkligen gott!??

2010-12-10 @ 18:53:56
Postat av: Sanna svarar Sis

Helt jävla galet gott.

2010-12-10 @ 22:46:36
URL: http://fridasusannaj.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0