Nej, tyvärr.

You can call me miss Rejected. Jag har idag sökt jobb på 15 olika ställen i bollnäs. Eftersom det var helg så var större delen av cheferna var ju lediga och jag blev ombedd att återkomma någon gång i veckan. Annars var det en massa nej, nej och nej tyvärr. Inne på team sportia fick jag också nej men just som jag skulle vända mig och gå så ropade mannen jag talat med att jag skulle ha ett plus för att jag kom in i affären iallafall, man vill ju se personen då det gäller ett serviceyrke, mail deletar han direkt sa han. Jag känner mig rätt så deletad nu jag också, tänkte jag säga men log och tackade för mig.
När man fått en massa avslag en hel dag så kan det hjälpa att bränna lite pengar.

Jag köpte några rullar paketpapper, både till jul och övrigt. Detta kan ses som onödigt då jag inte kommer ha råd med julklappar, men den dystra tanken lägger vi åt sidan nu.

 

Eken var med och tröstade mig lite genom att bjuda på maxmål. När vi var inne på prix sa jag åt honom att han ville köpa en present åt mig. Han svarade: jaha? Sen drog jag fram den största fredskallan genom tiderna! Det var en fin gåva jag fick, ty den är bra på att rena luften, så vill ni andas bra får ni gärna komma på besök.



Sen när jag var inne och sökte jobb på Lisas saker och ting slog jag till på en onödigt dyr disktrasa som jag tyckte var charmig. DET VAR JAG VÄRD!



Fick med mig två röda glittriga hjärtan som ska stå för julpyntet i sovrummet har jag tänkt. Såg även en fin plastgran på rusta, men då det pågår ett litet krig här hemma (plastgran vs. äkta) så fick den stå kvar i affären. 
HÄR skrev jag vad jag tyckte om det hela förra året, och jag tycker precis samma sak nu.

Nåväl, nu har jag fått gnälla lite och visat några av mina iköp. På återseende




Kommentarer
Postat av: lisbeth

Ge inte upp med jobbletandet, det löser sig säkert ! Du vet ju vad TV-reklamen säger: "Plötsligt händet det ! " Fortsätt kämpa !!!

2009-11-08 @ 16:58:23
Postat av: Sanna svarar Lisbeth

Nej, jag tänker inte ge upp förän jag frågat överallt, minst tre gånger. Men roligt är det inte! Men som sagt, en vacker dag kanske det finns ett jobb för lilla mig också...

2009-11-09 @ 10:40:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0