Lugnet före stormen.

Om två timmar är det jobb som gäller, och tydligen en jävla massa jobb. Kommer krylla av folk, det känner jag på mig. Som tur är ska ju Sara jobba idag också så jag har lite stöd där (och någon jag kan slänga över lite arbete på).
Det värsta är dock vetskapen om att jag måste ut och skrapa rutorna. Jag och min kusin hade nyss en konversation över detta på msn och det är egentligen förjävligt vad man måste stå ut med! Man står där och nöter och nöter, likt två torrjuckande 13åringar då det är FF, men inget händer.
Och idag kommer det bli så att det hinner frysa på en gång till under tiden jag jobbar så jag åter får slita häcken av mig i ett försök till att få fri sikt. Nej, fy fan för vintern säger jag bara.
Nu ska jag ut till tvättstugan och se vad den har att erbjuda iform av lediga tider.
Tack för mig.

Jag har sett att det här med slängkyssar och pussmunnar är ett populärt och återkommande tema i många bloggar. Även jag gör ett försök:


Kommentarer
Postat av: Sandra

Psykologi är nästan värre än att behöva skrapa is.. Tror du att fönen skulle ha lika bra effekt på Slottes psykologilärare av äldre årsmodell som på kristdemokrater? >.<

2009-02-07 @ 15:48:00
Postat av: Fredde

Älskling, låt mig skrapa dina rutor.

2009-02-07 @ 20:21:10
Postat av: Sanna

Svar till Sandra:



Hehe, det låter som att det är värt ett försök iallafall! Blås, blås utav bara helvete!

2009-02-10 @ 15:52:45
URL: http://fridasusannaj.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0