GLAD PÅSK



God morgon allihopa!
Blev en blöt natt igår, som avslutades med kebab. Dock måste jag säga att jag känner mig lite lurad gällande kebaben. Då jag satt där och slaffsade och åt likt ett djur, så föll något jag skulle uppskatta till närmare 50% av min kebab ner i mitt knä, lite sporadiskt. Runt om kring mig satt mina vapendragare för kvällen och suckade: Men Sanna... Och plockade åt sig av resterna likt små utmärglade skator, så fort att jag själv knappt fick i mig något!  De hade också en varsin måltid i famnen men tydligen så räckte detta inte. 
Annars då? Jo, ömma fotsulor, mycket törstig och lite trött. Tecken på en bra en gårdag. Tröttheten förväntas öka under dagens lopp, och kanske att lite illamående uppkommer senare då jag nyktrar till, men än så länge är jag mer eller mindre på topp.
Tummen upp!


Kommentarer
Postat av: Jenny

ASGARV!!!!! Vilken skillnad på utseende från ena till andra dagen, ungefär som jag känner mig kan man ju säga. Min kväll blev inte lika blöt, men tillräcklig för att vakna tidigt och gå och svepa en liter vatten för att häva både uttorkning samt huvudvärk. Men nu är det bättre, ska ner och handla så ska jag göra tiramisu till dessert till kvällens fest. Puzz

2009-04-11 @ 12:42:02
Postat av: Björn

Haha... fast lika glad är du, trots allt detta? Du verkar vara en glad typ

2009-04-12 @ 08:28:40
URL: http://bjornnastet.com
Postat av: Sara

Det var väl typ sådär jag hade tänkt att vi skulle se ut från början.. Jag förstod att vi skulle ha lyssnat på mig..!

2009-04-12 @ 21:39:06
URL: http://annasarachristina.blogg.se/
Postat av: Sanna sarar Björn

En glad typ låter så... slemmigt? Men okej, jag kanske är på någolunda gott humör ganska ofta. Så långt kan jag sträcka mig.

2009-04-14 @ 16:33:21
URL: http://fridasusannaj.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0