Lucia afton

Spegling som blev rätt häftig ändå...
image208

Ja, dagarna rusar på och snart är det jul, hjärnan hänger inte med för fem öre.
Och förkyldningen hänger i sig, och den -20gradiga kylan gör ju inte saken bättre. Jag känner på mig att jag kommer få gå och vara "döven" ett tag till.

Lucia är det ju idag också! Vi fick fika på skolan och jag tryckte i mig två lussebullar och tre pepparkakor, har ni hört på maken va? Och nu sitter jag och trycker i mig snickers... Men vaffan, det blir ju julbord snart och då måste man ju ha tänjt ut magen, eller hur?;)
Annars lyser julkänslan fortfarande med sin frånvaro! Vad kan man göra för att hitta den? Jag och Samantha pyntade ju en julkaktus, i jakt på den frälsande känslan av jesufödelse, men icke!
The search for christmas spirit continues...

Idag somnade jag på bussen... Jag är så oerhört trött nu för tiden, jullovet kommer nog lämpligt! Ska bli så himla kul att flytta då också!
Nu ska jag ta och koka mig lite te... Adjö


Kommentarer
Postat av: Porriga Phäntie

men åh, jag kräver lite innehållsrikare kommenatrer i min blogg från din sida. Det är inte tillräckligt med ett "fuck" på ett inlägg som tog säkert 20 min att skriva. Vad har hänt med din forna författar glöd? Jag känner mej oerhört osidosatt och överväger att säga upp min bekantskap med dej. Men nej, du ska få en lampa i julklapp...en ful jävla lampa...

2007-12-13 @ 19:40:46
URL: http://themysteriousp.blogg.se
Postat av: Sarah

Tack:-)
din bild var ju riktigt cool..
tävlingen kom jag inte med i. men till mitt försvar va bilderna (några iaf) som kom med väldigt konstiga.

KrAM och ha en bra kväll=)

2007-12-13 @ 20:40:21
URL: http://sarahlinnealarsson.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0