Ännu ett årsskifte.

Ja men ska man prata lite kort om 2020 då?

 

Fniss, alltså, nu när man tänker på vilket kanonår 2019 var så var det verkligen som att jag göddes inför det här svältåret. För händelserikt har det ju inte varit direkt.

 

Men JAG ska inte klaga. Svält och svält. Min fritid är ju inte så himla annorlunda egentligen, jag är ju av naturen liten av en innekatt och har inte varit så drabbad av restriktionerna. Och inget positivt covid-test för mig eller anhöriga heller ännu, TA I TRÄ. Det är klart att det inte är optimalt att ha hypokondri i botten när man ska vara extra uppmärksam på om man har några förkylningssymtom, så det har varit ganska så krävande, kan vi väl säga. Men utöver det så.

 

Högtiderna har varit annorlunda men ändå mysiga. På julafton åkte jag och Andreas runt och vinkade åt dem vi vanligtvis firar med, sedan åkte vi hem igen och åt julmat med bror på skypelänk och hade en stillsam hemmajul. Nyåret spenderade jag själv här hemma, spelandes tv-spel och lagade matlådor, sen kom Andreas hem strax innan tolvslaget och vi skålade in det nya året.Himla harmoniskt alltså.

 

Om jag har några nyårslöften? Nja. Kanske inte vara så bekväm. Få saker gjorda. Planera bättre. Ta sig tid till att skumma mjölk till kaffet lite oftare. Vila mycket. Inte känna att man behöver göra saker hela tiden. Och vara bekväm. Något sådant. Och så tvätta händerna ofta då såklart.

 

Och så håller vi tummarna för ett 2021 som så småningom innebär mer kvalitetstid med vänner och familj. Lite mer i alla fall.

 

Gott nytt!

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0