Ja jag har semester.

Herregud, så lätt jag nosade vid ordet "semester" i förra inlägget. För jag har det. Och det ska gnidas in.
Nästan hela augusti kommer jag ha långa, målade naglar, lukta parfym och inte göra någonting förutom att dricka vin, precis allt sånt jag inte får göra på jobbet. 
 
Jag tog en sen semester. För att ha mycket kvar till sen. Älskar det. Hösten och vintern är ju lång som den är, så en luftig sensommar är ett måste för den här soffliggarn.
Hur har jag börjat den då? Jo, jag jobbade i måndags men intalade mig ändå att min semester började förra fredagen, så då åkte vi upp till svärisarnas stuga och spenderade helgen där.
Jag badade. Va? Ja. Flera gånger. I den varmaste sjöjävlen jag någonsin satt min fot i. Och då tillhör jag ändå släktet Badus Krukus, men flera gånger slängde jag mig villigt i och ägnade mig åt något lekmännen skulle kalla simning.
Och mitt försök till att låtsas vara den jag egentligen vill vara stannar inte där, nä, jag morgonjoggade nämligen både lördag och söndag. Vilt jagad av broms och annat otyg sprang jag livrädd längst skogsvägar och stigar, i stekhetta, med vetskapen om att björnen naturligtvis var mig hack i häl. UTAN MUSIK I ÖRONEN (för min mobil dog på vägen ut till stugan och där finns ingen el) till och med, endast ackompanjerad av min egna rossliga andning och bräckta maxpuls. Och efter det? Ja, ett uppfriskande morgondopp, naturligtivs. Som de semestrande hälsoinspiratörerna på instagram. Precis så var det.
 
Sista dagen låg jag även på flytmadrass med händerna i botten och tämjde ett stim med abborrar och mörtar, till svärfamiljens förskräckelse. Fiskmanikyr helt gratis och naturupplevelse at its finest, vilken jävla toppstart på vacayen.
Nu är det torsdag och på söndag är det bara tre veckor kvar, såklart smyger sig ångesten på över att jag snart sitter och knappar in inlogget på jobbdatorn igen, men är det något jag snart har 30 års erfarenhet av så är det att trycka undan ångest. Nä, på med skygglapparna och fortsatt mys i dryga tre veckor till. JO JAG TACKAR.
 
Hade kunnat haft en härlig sol och bad-bild här om jag köpt en ny mobil lite tidgare, men det har jag ju inte. Men på vägen till stugan stannade vi på Axmar Brygga, åt god mat och jag lyckades med rariteten att dra ett skämt om en havskatt som Andreas faktiskt tyckte var roligt. Good times.
 
Min största och ständiga kritiker.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0