Julpromenaden.

Vi hoppar bakåt lite i tiden, för jag vill dela lite bilder från när vi firade julen med Anton och Anki! På julaftonsmorgon drog alla på sig en varsin tomteluva och satte igång att öppna paket. Efter julklappsöppningen bestämde sig jag och Anki att vi skulle ta en promenad och att vi skulle ha tomteluvorna på oss.
"JA, VI HAR DEM PÅ OSS OCH SPRIDER GLÄDJE OCH SÄGER 'GOD JUL' TILL ALLA VI MÖTER!" sa vi uppspelta och gav oss ut.
Väl ute började Anki ångra tomteluvorna och insåg att vi nog såg jävligt märkliga ut när vi gick i myskläder, osminkade och med tomteluvor på oss. Men då vi inte hade någon lust till att vända för att antingen gå hem och piffa upp oss eller lämna tomteluvorna så valde vi att ignorera vår osäkerhet och fortsätta promenaden. Det här med att önska "god jul" till främlingar var något vi hann glömma bort då vi han grotta ner oss i diverse samtalsämnen innan några främlinga dök upp.
Mysigt och välbehövligt var det dock att sig ut ur lägenheten en stund, och pojkarna fick lite extra ostörd FIFA-tid.
 
 
Det ni ser nedan är förresten en av anledningarna till att bo i Umeå. Att folk tar sig tid till att pärla en liten Tintin när de inser att hunden på hundlatrinen ser ut som Milo. Kreativa eldsjälar in my heart.
 
 
 
Kallt var det dock, men vi var uppfyllda av friskluft och gott mod, så vi vågade oss på att gå sista biten hem över isen. Trots att det det var en hel del folk ute som bland annat ägnade sig åt skridskoåkning och andra friluftsaktiviteter så var vi lite skakiga på benen och ifrågasatte säkerheten, men det hindrade oss inte för att stanna och posera lite.
 
 
 
 
Det var en fin dag som sedan övergick till GALET god mat (alltså seriöst, så sjukt jävla god) och kortspelande. Ett ljuvligt julfirande, helt enkelt. Tack för er tid.
 

Kommentarer
Postat av: mor

Vad mysigt ni har det.

2016-01-22 @ 16:02:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0