Midsommaren i form av massa bilder.

 
 
Hoppas att ni haft en härlig midsommar! Det hade jag i alla fall. Den firades med Linnea och hennes plus 1. Och Andreas så klart, det är inte mycket som görs utan Andreas.
Det började med att jag drack ett par glas vin lite för fort på tom mage och sedan försökte lösa problemet med att hetsäta en sjuk mängd räkor och västerbottenostpaj. Det var vad det bjöds på alltså, och det var galet gott. Och så ananaspaj och kaffe till efterrätt. 
Detta ledde istället till en vansinnig mättnadskänsla som fick mig att gå runt och oja mig i en evighet. MEN! Utöver detta var det väldans trevligt måste jag säga.
 
Det togs massa bilder, utan att jag i princip höll i kameran det minsta. Sådant är alltid kul, även om många tagits i grodperspektiv vilket inte gör mirakel för min ansiktsform, mina kisögon och myskilon direkt, se nedan:
 
 
 
Meeen, sånt är livet! De andra rockade vinkeln betydligt bättre, måste jag säga.
 
 
Vi hade även kransbygge på agendan, så somriga och vingliga gav vi oss ut på jakt efter diverse grönt för att fylla ut våra huvudbonader. Vi fuskade lite genom att lägga till några butiksköpta blommor också.
 
 
 
 
 
 
Alla blev himla piffiga som ni ser. Det var en mysig afton om man bortser från min stackars överfyllda buk, och det var ett bra sätt att sörja att vi nu istället går mot höst. 
Jag avslutar med två instagrambilder också så ni ser att även jag var kransbärare och inte någon slags party pooper på det planet. Tack för den här gången.
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0