Prioritering är O och A.

Prioritering är viktigt när man pluggar. Att man har en ordningsföljd på saker att göra. Jag är väldigt bra på att prioritera. Tyvärr så styr jag inte riktigt över ordningen, så det blir lätt fel.
Jag låter helt min reptilhjärna och sjuåringen i mig  att styra min prioritering, och av någon outgrundlig anledning så blir de två starkare och starkare ju närmare tenta jag kommer. Det blir svårare och svårare att öppna böckerna.
Det är drygt en vecka kvar tills fysiologitentan från helvetet går av stapeln. Och jag har aldrig varit så bra på att göra precis allt annat än att plugga som nu.
Tupplurer och mat står högt på listan, men även mer praktiska saker. Lägenheten är städad, kylskåpet rensat, jag har gjort hårinpackning och pedikyr, letat efter de där försvunna polaroidbilderna jag letat säkert åtta gånger innan men som troligen finns i Järvsö, vårdat sociala relationer (smsat massa), tänkt ut vilka träningskläder jag ska ha när jag blir frisk nog att träna, lagt saker i virtuella varukorgar som jag nog ska beställa när studiebidraget trillar in, tagit massa närbilder på en krukväxt och suttit i x antal stirr. 
Och jag lär ju inte bättre mig. Nej.
Dagen innan tentan är säkert listerna dammade, bordssilvret putsat, min memoarer skrivna och jag kanske har hyrt en högstrycksvätt och spolat av fasaden på hyreshuset. Har vi en jävvla tur har min inre sjuåring velat kolla igenom ett par sidor av endokrin utsöndring också. Men jag tvivlar för så fort jag så mycket som börjar bläddra i boken så blir jag kissnödig och sen hungrig och sen trött. Och sen så måste jag skicka ett kattklipp till Karin.
Det är mycket nu. Önska mig lycka till.
 
Datorn, som alltid har något fysiologiskt öppnat på sig, men som alltid hinner in i sleepmode p.g.a. viktigare saker som typ instagram och navelpill.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0