Varma drömmar.

Det här vädret, hörni? Inte okej när man bor lite högre upp. 
Till och från har plusgraderna hälsat på och tagit med sig fågelsång och solsken, men just som när man börjar lita på den och tro att våren äntligen är här så sviker den igen, låter snön falla och minusgraderna gnaga på smalbenen på nytt.
Jag började kolla resor förra veckan. Men det är ju dyrt om man vill åka till värmen så här års, och oftast så krävs det ju två veckor för att det ska löna sig med flygtiden. När jag kollat lite och suckat över de fina rummen och de långa stränderna så insåg jag nog att resan får vara. Kanske till hösten, tröstade jag mig och påminnde mig om att solen faktiskt sken här också och att våren faktiskt var på intåg.
Och så kom torsdagen.
Torsdagen from hell. Med kräksnö, blixthalka och dödslängtan. Så då gick jag in på resesajten igen och kollade upp Egypten.
Inte vansinnigt lång restid, varmt om man vill resa i låt oss säga april för att ha lite bränna med sig in i våren här hemma, och hyfsade priser då det är lite risky buisness att åka dit just nu. Men jag skjuts hellre i en solstol med en Calippo i handen eller halkar och bryter nacken i Sverige. 
Mitt planerade ressällskap är lite utav en räddhare när det kommer till flyg men med tanke på klimatet här ska jag nog kunna övertala ändå.
Kanske är detta bara drömmar, men då tar jag hellre ut lite glädje i förskott än att börja räkna på fallhöjden från kontorsfönstret.
 
 
Mindre glad chey när mössan krävdes.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0