Även rosen har törnar.

Igår var det alla hjärtans dag. Vi fick gå tidigare från jobbet med uppmaningen att "gå hem och fira" detta. Jag gick hem, betalade ett par räkningar och drog till gymmet. Nog för att detta fick hjärtat att klappa tillräckligt, men lite ensamt var det.
Idag däremot så har jag tagit mig till Hudik. Vi fick sluta tidigare även denna dag och jag skyndade mig att köpa en liten bukett blommor, geléhjärtan och en trisslott. Skulle gissa på att Mattias nog endast bryr sig om trisslotten, men må så vara! Mitt romantiksamvete är iallafall rent nu.
Dessutom skickade jag ett kort till honom som anlände igår med hjälp av appen "Riktiga Vykort". En bild på mig och Mattias, där vi är på fest och känslorna spirar. På baksidan skrev jag att jag älskar honom och allt det där.
Fnissigheten i detta är att Mattias jobbar på Posten och när han kom in på morgonen så hade hans kollegor redan snappat upp detta och räckte över kortet till honom. Plötsligt blir det hela lite pinsamt, en sån cheesy aktion från min sida kan lätt leda till mobbing på jobbet för Mattias. Någon kanske ropar "Mattias är kääär", sen skrattar alla andra och de sluter upp i en ring kring Mattias och börjar putta honom fram och tillbaka. "Men sluta, alltså jag gillar henne egentligen inte ju" försöker han försvara sig, men det hjälper inte och arbetskamraterna skriker hånfullt "Matte gillar tjejbaciller" och "Matte och Sanna sitter i trädet och P, U, S, S, A, S".
Det skulle kunna hända.
Jag tänkte mycket detta innan, vägde för- mot nackdelar och tänkte att det kanske var bäst att avstå, Mattias kanske skulle tycka att det blev jobbigt och bli lite suris. Sen skrattade jag rakt ut och tryckte på "sänd". Det är så fint när man få chansen till att jävlas och komma undan med att det grundar sig i en söt handling, det händer väldigt sällan nämligen.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0