God morgon.

Har nyss vaknat och ligger lyssnar på djupa andetag medan jag kollar runt på diverse bloggar. Mattias ska iväg på match senare och lämnar mig här till mitt öde, vilket troligtvis blir att ligga och kvida av träningsvärk i soffan.
I torsdags var jag nämligen på gymmet igen.
Jag gick dit bara för att kvällens resa till Hudik blev inställd och Mattias skulle komma till mig istället, så jag hade tre timmar över. Jag värmde upp 30min på löpbandet och kände mig redan där nöjd över tempot jag lyckades hålla. Sen blev det en timmes intensiv styrka och eftersom jag fått besked om att Mattias inte skulle komma över förän om ytterligare 1,5 timme tänkte jag att jag kunde ta 20 min nedvarvning på löpbandet. När 20 min gått tänkte jag att jag kunde ta 30 min istället så blir det ju 1 timme sammanlagt. Efter det kom en bra låt så det blev 40 min och då tar man ju hellre 45 min. Här började jag tänka på annat och när timern visade 50 min då var det ju bara att fortsätta till 60 min.
Kanske småpotatis för er övriga, men för mig som haft ett läskigt långt träningsuppehåll och faktiskt höll bra tempo och hissade upp och ner det där satans bandet känner att en liten klapp på axeln är jag tamigfan värd för 2,5 timmes gymmande.
Jag firade det hela med en Instagrambild, se nedan, där jag kaxigt yttrade mig om att "I morgon har gymmet träningsvärk", men det är bara för att jag är så jävla cool.
Ja, det var bara skryta jag ville, så iväg med er nu.


Kommentarer
Postat av: sis

Det var jäkligt bra jobbat!
Ska komma igång jag med så kan vi jogga ihop till våren =D

2012-11-03 @ 20:13:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0